Anneler cocuklarini ayirirmi :(

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.730
1.065
133
İyi geceler herkese ben 30 yaşındayım tam 30 dile kolay dimi otuz 30 sene bu dünya da nefes alan bi kadın , bakmayın kadın dediğime içim de halen küçük bi kiz çocuğu var annesinin babasının sevgisini bekleyen sevilmek isteyen kardeşleri gibi ilgi görmek isteyen bi kiz öyle içim dolu ki anlatamam siz siz olun çocuklarınızı ayırmayın birini öptünüz mu diğerini de öpün cocuklar çok hassas kac yaşına gelsede geçmiyor bazı şeyler bizim ailenin günah keçisi de benim işte

Ben evlatlarimi ayiramam, ikisinin sızısı da ayrı nasıl ayırayım...
Biz iki kardeşiz, ikimizi de sevmedi annem, bu yaştan sonra sevse ne olur. Boşver gitsin...

Ben evlatlarimi ayiramam, ikisinin sızısı da ayrı nasıl ayırayım...
Biz iki kardeşiz, ikimizi de sevmedi annem, bu yaştan sonra sevse ne olur. Boşver gitsin...
Benim bi evladım var gözüm ciğerim bakinca dünyam duruyor. İnsan çocuklarına neden bunu yapar ki göz yaşlarımı durduramıyorum

Benim bi evladım var gözüm ciğerim bakinca dünyam duruyor. İnsan çocuklarına neden bunu yapar ki göz yaşlarımı durduramıyorum
Gerçekten boşver, boşvermediğin sürece bu yük seninle gelecek, boşver indir artık yükünü. Sevmezse sevmesin kimse, evladıni sen sev, oda seni sever, düşünme boşver.

Üzülme
Bu hayatta kimseden bir beklentin olmasın ebeveynlerin dahi olsa
Sen kendini sev yeter öyle şeylerde düşünme derim yoksa daha çok bu kuyuya düşersin işin içinden çıkamazsın
Elbette insan anne babadan sevgi şefkat bekler kaç yaşında olursak olalım ama herkesin duygu yansıtma şekli farklıdır
Çok takma yaa samimi söylüyorum boşver oluruna bırak evladına odaklan
Ayrıca evlat arasında ayrım olmaz hangi parmağı kesersen kes acısı aynıdır

Gerçekten boşver, boşvermediğin sürece bu yük seninle gelecek, boşver indir artık yükünü. Sevmezse sevmesin kimse, evladıni sen sev, oda seni sever, düşünme boşver.
Eleştirileri tavırları elimden alınan imkanlar her şey bu gece yük oldu inan ki bana buraya yazıp beni tanımayan insanlara açmak istedim

Üzülme
Bu hayatta kimseden bir beklentin olmasın ebeveynlerin dahi olsa
Sen kendini sev yeter öyle şeylerde düşünme derim yoksa daha çok bu kuyuya düşersin işin içinden çıkamazsın
Elbette insan anne babadan sevgi şefkat bekler kaç yaşında olursak olalım ama herkesin duygu yansıtma şekli farklıdır
Çok takma yaa samimi söylüyorum boşver oluruna bırak evladına odaklan
Ayrıca evlat arasında ayrım olmaz hangi parmağı kesersen kes acısı aynıdır
Ben ayrım olmadığına inanmıyorum:( yaşıyorum çünkü

Evlat ayrımı diye bir şey var. Benim annem örneği. Oğludur onun kıymetlisi. Ne rezillikler yaşattı, oğlu yüzünden intiharlar etmeye mi kalkmadı o raddede. Ben 30 umdayım, oğlu da 20 küsür. Bana hala daha 2 ay önce bir gün annemlerdeyken telefon açıp “akşam yemeğini ısıt da masayı hazırla o yapamaz şimdi aç oturmasın” dedi.
Çok sinir bozukluğu yaşadım zamanında ama saldım.Çok görüşmüyorum, oğlunu anlatmaya başlayınca konuyu kapatıyorum ağzına tıkıyorum, zaten başka şehirde yaşıyorum. Babamı ararım aradığımda da. Oğlum diye deliriyor kadın yok böyle bir şey. Ama dediğim gibi zaten aile bağları kuvvetli bir insan da değildim bu olaylar sebepli çünkü böyle bir ortamda büyümek beni soğuttu açıkçası annemlerden. Büyüyünce bağımsızlığımı kazanınca da hadi eyvallah dedim. Cidden düşünmeyeceksin, kendin atlatamıyorsan terapi alacaksın.

Şu anda 60-70 yaş olan ekipte bir sorun var. Artık onlar ölene kadar devam eder bu. Kız - erkek diye ayırıyorlar. o da olmazsa işime yarayan - yaramayan, para yediren- yedirmeyen diye ayırıyorlar. gözlemlerim bu yönde ben tek çocuğum 😬

Back
X