- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi banamasalanlatma
-
Dort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Ama ikiside zerre kadar bana benzemiyor zerre kadar yaa
Bazen diyorum ki Allahım bana benzeseydi bi yerleri bu kadarmi zordu yaa Tövbe cekiyorum sonra
Genel olarak eşime benziyorlar ama sarisinliklari kayınpeder tarafından
Ogluma hamileyken çok dua etmiştim babama benzesin diye yakisikliydi rahmetli boylu poslu.. Sağlıklı olsunlar da
Üçüncü bi çocuk istemiyoruz..ama sırf bu yüzden bazen aklıma geliyor acaba olsa bana benzermi..
Paylaşmak istedim
Yok çok seviyorum tabiki beğenmesem evlenmezdim zaten..eşini sevmiyomusun ki, ona benzemeleri seni bu kadar rahatsız ediyo
Sadece tipleri olsa iyi kızım çok hareketli yaramaz ben çok usluymusum küçükken..Benimki doğduğunda benim minyaturum gibiydi şimdi beş aylık müziklerine kadar baba.bazen kizarim kime benzediysen o baksın diye. Ama olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin. Zaten kizim babaya benzesede en çok beni seviyor (buda hikâye babaci sıpa)
Hahaaa buda güzelmişBenim kız da aynı halası. Hatta yazın onun kucağındayken ona kızınız kaç aylık diye sordular :))
al bendende o kadar bütün gün ilgileniyorum akşam baba gelince yüzüme bakmıyo adamBenimki doğduğunda benim minyaturum gibiydi şimdi beş aylık müziklerine kadar baba.bazen kizarim kime benzediysen o baksın diye. Ama olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin. Zaten kizim babaya benzesede en çok beni seviyor (buda hikâye babaci sıpa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?