- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi banamasalanlatma
-
Kuzum huyu sana benzer hiç üzülmeAyaklarına varasiya KV ikiside eller öyle..
Bi gün bana sen dogurmadin bunları derlerse bi durup dusunurum yani
Bende babama benzetim oğlum benzesin istemiştim canlari içinde olsun daOglum 6 yaşında ve bana benziyor tıpkı erkek çocuğun anneye benzetmesi bir garip oluyor ama olsun hoşuma da gidiyor. Bende babama benziyorum zaten.
Seninki erkek olduğu için erkekler biraz öyle. Benimki sevgi manyağı biraz.büyüdükçe benimkide iyice kopar benden. Büyümesini istemiyorumhmm benimki emmiyo
Yok canim uc kizim var yesil vozlu kumralim birtanesi bile bana benzemedi allah omur versin hepsineDort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Ama ikiside zerre kadar bana benzemiyor zerre kadar yaa
Bazen diyorum ki Allahım bana benzeseydi bi yerleri bu kadarmi zordu yaa Tövbe cekiyorum sonra
Genel olarak eşime benziyorlar ama sarisinliklari kayınpeder tarafından
Ogluma hamileyken çok dua etmiştim babama benzesin diye yakisikliydi rahmetli boylu poslu.. Sağlıklı olsunlar da
Üçüncü bi çocuk istemiyoruz..ama sırf bu yüzden bazen aklıma geliyor acaba olsa bana benzermi..
Paylaşmak istedim
Aminnn bende uç kızın ortancasiyim çok güzel bisey...Yok canim uc kizim var yesil vozlu kumralim birtanesi bile bana benzemedi allah omur versin hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?