Anneler çocuklarınız kime benziyor..

benim kızlar kimseye benzemiyor. biri sarışın biri esmer. ne kaş göz, ne tip anaya babaya benzemiyor. bazen benzetenler oluyor ama en fazla kaşını ya da gözünü benzetiyorlar.

Oglum 6 yaşında ve bana benziyor tıpkı erkek çocuğun anneye benzetmesi bir garip oluyor ama olsun hoşuma da gidiyor. Bende babama benziyorum zaten.
Bende babama benzetim oğlum benzesin istemiştim canlari içinde olsun da
Genelde oğlanlar anneye benziyor ama bende tutmadı genler pasif kaldi

Allah başka dert vermesin Benim kızım henüz çok küçük 2 aylik. Ama bana pek benzemiyor sanırım. Eşimede tam benzemiyor. Çene ve kafa şekli benziyor ve biri benzediğini söyleyince havalara uçuyor sevgilim Varsın babaya benzesin. Benimde kp ısrarla kendi oğluna kızına benzetiyor Ama esimin ailesinin tamamı esmer kara kaslı kara gözlü. Benim kiz sarı tenli kas kirpik yok baya sarı. Bizde gocmeniz bizim muhacir kızlara benziyor bence Demek insan çocuğu kendine ya da kendi tarafında benzesin istiyor

Yok canim uc kizim var yesil vozlu kumralim birtanesi bile bana benzemedi allah omur versin hepsine

Benim kızım aynı ben sarı saçlı cimcimem. Babası esmer aynı ben diyor böyle bakıyorum alakası yok☺şükür ki huyu babasına benziyor çok güleryüzlü.. Sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesinler☺

Ay benimkiler bana benziyor keske esim tarafina benzeselerdi biraz sarışın renkli olurlardi kızım daha koyu oğlum kumral yerl de 5.de sariyi yakalarız bizimkiler yavaş açılıyor kısmet

Ben hamileligimi ogrenmeden once dua ediyordum kasi sana bEnzesin kirpigi bana, dudagi bana benzesin disleri sana, ten rengi bana benzesin susu busu sana Cok merak ediyorum kime benzeyecek, her halukarda guzel olacak ama insallah daha cok bana benzer, saglikli sihhatli akilli uslu iyi insan olsun da... ama huyu lutfen babasina benzesin lutfen Allahimm lutfenn ♥♥♥

Henuz anne degilim.hic takmayin.keske anne olsamda bana benzemesin yeterki canimdan kanimdan olsun:)

Ama ablamin kizi benim kopyam.kucukluk fotolarimizi birlestirip sosyal medyaya atmistim.herkes sok olmustu.bu kadar mi olur diye.ayniyiz hani benzemekte degil:) enistemle hic alakasi yok.
Sonra bir oglu oldu ablamin oda ayni dayisi..
Ama enistem hic umursamaz bile.kendi der biri teyzesi biri dayisi oldu:)

İyi de yaşları daha çok küçük. İnsanların zamanla fiziksel olarak bir çok özelliği değişiyor. Bir tek gülüş değişmiyor. Bebekken nasılsa yaşlanınca da öyle.
Oğlunuz daha çok küçük yüzü değişir büyük ihtimal.

Kızım doğduğunda aynı babaydı sonradan bana da döndü karışık yani.Ama ben mizacını,mimiklerini ağırlıklı olarak babaya benzetiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…