- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi banamasalanlatma
-
Seni çocuğu kaçırdı sanmislar haaben parkta oglumla oynarken ordaki kafede oturan bi grup genc habire bize bakiyordu,biri geldi yanima..pardon bisi sorabilir miyim annesi misiniz bebegin dedi.evet dedim annesiyim..oyle mi dedi gitti arkadaslarinin yanina,anladigim kadariyla iddaya tutusmuslar
turkun akli sonradan gelir neden sanane demediysem
Allah isteyene versin bacım bunlar benzemediyse oda benzemez sende benzer diyemi yaptın yoksa üçüncüyü..bu yuzden 3. çocuk yapma derim
benimkileriun uçude ayni , bebeklikleri fotokopi gibi cinsiyet farki bile one geçemiyo valla
4 yasindaki bi çocuk kuçugu 6 yasindaki abisine benzetiyor
kuçuk de daha 10 aylik :)))
Yok yok :))) ondan yapmadım.kızımmbana çok benzıyor zaten:)Allah isteyene versin bacım bunlar benzemediyse oda benzemez sende benzer diyemi yaptın yoksa üçüncüyü..
Benim kızla oglanda aynı fotokopi gibiler oglan dogdugunda herkes küçük asya doğdu dedi odaya geldim bi baktım sanki kızımı tekrar dogurmusum gibi geldi
En güzeli tabi hem anneye hem babaya benzemek iki insanın meyvesi oluyor çünkü çocuklarÇocuğum yok ama kendimden söz edebilirim sanirim.
Abim ve ben, anne ve babamızın homojen bir karışımı gibiyiz ikimizinde bacak kısmı anneye gövde kısmı babaya benziyor.
Benim kafatası şeklim burnum babama ,Abiminkiler anneme benziyor.
Benim gözlerim annemin abimin gözleri babamın gözleri
Yani anne ve babamdan ,anne ve babamıza genel olarak benzemeyerek doğmuşuz .
Bi benim saç rengim sülalede tek onu da babamın biyigindan aldığım iddia ediliyor.
Ben bunları neden mi bu kadar detaylı biliyorum ,tamamen boşluktan
En güzeli tabi hem anneye hem babaya benzemek iki insanın meyvesi oluyor çünkü çocuklar
İnsan çocuğunda kendinden birşeyler gormek istiyor
Sanırım icgudusel bisey bu
Sende bendensin kardeşikiside babaya benziyor benimkilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?