Anneler çocuklarınız kime benziyor..

bu yuzden 3. çocuk yapma derim
benimkileriun uçude ayni , bebeklikleri fotokopi gibi cinsiyet farki bile one geçemiyo valla
4 yasindaki bi çocuk kuçugu 6 yasindaki abisine benzetiyor
kuçuk de daha 10 aylik :)))

Bende zerre kadar ne anneme ne anne tarafima benzemem... Oldugu gibi babam halalarim karisimiyim...

Baskin gen kim ise cocuk tip olarak ona benziyor...

Seni çocuğu kaçırdı sanmislar haa
Sanane deseydin polis çağırırlardı bide uğraş artik

bu yuzden 3. çocuk yapma derim
benimkileriun uçude ayni , bebeklikleri fotokopi gibi cinsiyet farki bile one geçemiyo valla
4 yasindaki bi çocuk kuçugu 6 yasindaki abisine benzetiyor
kuçuk de daha 10 aylik :)))
Allah isteyene versin bacım bunlar benzemediyse oda benzemez sende benzer diyemi yaptın yoksa üçüncüyü..
Benim kızla oglanda aynı fotokopi gibiler oglan dogdugunda herkes küçük asya doğdu dedi odaya geldim bi baktım sanki kızımı tekrar dogurmusum gibi geldi

benim kizim daha cok kücük 7 aylik.. ama ilk dogdunda gören herkes ikinci dream geldi dünyaya demisti ayni bana benziyordu.. sonradan babaya döndü.. simdi ikimizede benziyor ama genel olarak bana göz tarafi benzedigi icin ilk etapta esime benzetiliyor ayrintiya girince bana benziyor.. saglikli olsunda önemli degil gerisi

Yok yok :))) ondan yapmadım.kızımmbana çok benzıyor zaten:)
Yapacagım varmış yaptım3. Yu:)))

Benim çocuğum yok ama beni de halama çok benzetirler .
Bende bebeğim olunca bana ya da kocama benzesin üzülmem bunun için hatta çok mutlu olurum kocama benzese =)

Çocuğum yok ama kendimden söz edebilirim sanirim.
Abim ve ben, anne ve babamızın homojen bir karışımı gibiyiz ikimizinde bacak kısmı anneye gövde kısmı babaya benziyor.
Benim kafatası şeklim burnum babama ,Abiminkiler anneme benziyor.
Benim gözlerim annemin abimin gözleri babamın gözleri
Yani anne ve babamdan ,anne ve babamıza genel olarak benzemeyerek doğmuşuz .
Bi benim saç rengim sülalede tek onu da babamın biyigindan aldığım iddia ediliyor.
Ben bunları neden mi bu kadar detaylı biliyorum ,tamamen boşluktan

En güzeli tabi hem anneye hem babaya benzemek iki insanın meyvesi oluyor çünkü çocuklar
İnsan çocuğunda kendinden birşeyler gormek istiyor
Sanırım icgudusel bisey bu

En güzeli tabi hem anneye hem babaya benzemek iki insanın meyvesi oluyor çünkü çocuklar
İnsan çocuğunda kendinden birşeyler gormek istiyor
Sanırım icgudusel bisey bu

O çocuğun yarısı da sizden oluyor dışından belli olmasa da belki güçlü akan yüreği sizdendir. Hem en önemlisi kişiliği sizin elinizde yoguruluyor .boşverin benzemiyor diyenleri Onlar sizin çocuğunuzu sadece dıştan gordukleriyle degerlendirir.haliyle sizin kattiklarinizi goremeyebilirler.

Kizim ayni babasi.burnu haric bana benzeyen hic bi yeri yok.hamileyken eşime askla bakip sana benzesin istiyorummmmm derdim.simdi aa ayni babasi buuuuu diyenleri tartaklamak istiyorum

benim kızımda yazık ben anneme benziyorum diyor ama zeree kadar bana benzemiyor baba ve halaya benziyor .ne yazıkkı canım yaa bu hepimizin kaderi dogurdugumuz çocuklarımız bize benzemiyor,

şimdi erkek kardeşimin kızı olacak rabbim hayırlısıyla nasip etsin , ondan umutluyum gelinimizi inş yüzü sana benzer halası, boyu diğer halaya benzesin diyor, inş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…