Anneler çocuklarınız kime benziyor..

Şimdi kahvalyıdan geldik
Dışardaydık eve gelene kadar 4 kişi aynı annesi dedi kızım için.
Babasıda sizin gibi bozuluyo bu duruma

Sadece tipleri olsa iyi kızım çok hareketli yaramaz ben çok usluymusum küçükken..
Ben sebze severim et tavuk yemem kızım et tavuk hastası sebze ağzına sokmuyo..
Nerden baksam onlar
Benimkide mimikleri falan baba uykudaki hareketleri falan. Bi tesellim dudakları ben. Yirim o dudaklari

Kızım ikizim gibi.babasına sadece ayakları benziyor tabi mutluyum hele de eşimin memleketin de

al bendende o kadar bütün gün ilgileniyorum akşam baba gelince yüzüme bakmıyo adam
Sonra ya işten geliyor onu görünce zorla bi atılır ona sarılıyor.sonra o geri veriyor elini yüzümü yikayim diye tekrar alana kadar yıkıyor ortalığı.

Efsaneye göre cocuk anneye benziyorsa kocasi o kadini cok sevdigi icinmis. Babaya benziyorsa kadin kocasini cok sevdigi icinmis.
3. yü kocanizdan midenizin bulandigi bi gün yapin
Bizim kiz 2 farkli irkin ozelliklerini almis. Yuzunun yarisi göz benim ki gibi. Diger taraflar baba. Ortaya karisik hos bi sey olmus. Du bi bakayim.. He yaw iyi yogurmusuz

Allah bahtlarini güzel etsin..
Yok üçüncüyü istemiyoruz da şeytan beni durtukluyo arada yaş 31 oldu daha oglan buyuyecekte bidaha olmaz yanı..

Bence akşama kadar hep bizimle oldukları için babaları değişik geliyor . ondan yanı onları bizden com sevdiklerinden değil.boyle avutuyorum yanı kendimi
sen yine böyle avutabiliyosun canımkendini ben avutamıyorumda haftasonu baba evde olunca ona bırakıp varsa işim yapmaya gidip döndüğümde yine yüz vermiyo çok cool bi oğlum var

sen yine böyle avutabiliyosun canımkendini ben avutamıyorumda haftasonu baba evde olunca ona bırakıp varsa işim yapmaya gidip döndüğümde yine yüz vermiyo çok cool bi oğlum var
Senin işin fenaymis. Benimki ufak yabide emdiği için genede düşer bana bires gorneyipte birden görünce gülümser hemen

Oglum 6 yaşında ve bana benziyor tıpkı erkek çocuğun anneye benzetmesi bir garip oluyor ama olsun hoşuma da gidiyor. Bende babama benziyorum zaten.

Ben de oglumu babasina benzesin isterim cunku fiziksel ozellikleri benden daha iyi. Esim uzundur, ben kisa. Esimin iri iri yesil gozleri var benimkiler de yesil ama kucuk. Esim daha sarisindir, yuz hatlari vucut orantisi falan benden iyi yani. (Allah'im nasil begendi bu herif beni ) Kiz olsaydi sikinti yokta erkek olacagi icin bana benzemese iyi olur Neyse saglikli olsunlar da...

Eşine benzemeleri ne güzel işte benim kızımda 14 yaşında tip olarak babasına benziyor ama huy olarak aynı ben belki huyları benzer sana

Benimkiler de hep babaya benziyor
Aklima bi soz geldi :)

" 9 ay karninda tasirsin
Saatlerce dogurmaya calisirsin
3 sene uykusuzluk cekersin
SONUC :Babaya benzer " :Kk53:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…