- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi banamasalanlatma
-
Benim oglumuda babama cok benzetirlerDort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Ama ikiside zerre kadar bana benzemiyor zerre kadar yaa
Bazen diyorum ki Allahım bana benzeseydi bi yerleri bu kadarmi zordu yaa Tövbe cekiyorum sonra
Genel olarak eşime benziyorlar ama sarisinliklari kayınpeder tarafından
Ogluma hamileyken çok dua etmiştim babama benzesin diye yakisikliydi rahmetli boylu poslu.. Sağlıklı olsunlar da
Üçüncü bi çocuk istemiyoruz..ama sırf bu yüzden bazen aklıma geliyor acaba olsa bana benzermi..
Paylaşmak istedim
Allah bagislasin genelde babanın babasına benziyorlar nedense oğlanlar.. Babamı 19 yasında kaybettim ona benzesin istedim çok belkide bir nevi ozlem giderecektim ne bileyimBenim oglumuda babama cok benzetirler
Canim benim oglumda ayni babasi kasi kara benim gbi gerci babaninda ole ama burnu bi tek benziyo bana buna da sukur☺☺Dort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Bazen diyorum ki Allahım bana benzeseydi bi yerleri bu kadarmi zordu yaa Tövbe cekiyorum sonra
Ogluma hamileyken çok dua etmiştim babama benzesin diye yakisikliydi rahmetli boylu poslu.. Sağlıklı olsunlar da
Üçüncü bi çocuk istemiyoruz..ama sırf bu yüzden bazen aklıma geliyor acaba olsa bana benzermi..
Paylaşmak istedim
Anliyorum haklisin ama kime benzediginin ne onemi var ki demi ben de babama cok benzerim oglumda babama ve bana benzer kaybettigim kizimda bana benziyormus kv ve esim söylemisti onemli olan ahlaki nin iyi ve guzel olmasi kuzum babama benzesin diye hic bi istegim olmadi ama babam gibi sadik iyi huylu akilli mert olsun diye cok dua etmisligim var dir dıs gorunusu ve inati acayip benziyor ama daha bebek sayilir hele 7 8 yasini bi bitirsin bakalim kime benziyor yoksa kendine mi has Allah im uzun ömurler nasip etsinAllah bagislasin genelde babanın babasına benziyorlar nedense oğlanlar.. Babamı 19 yasında kaybettim ona benzesin istedim çok belkide bir nevi ozlem giderecektim ne bileyim
Baba tarafin nasil belki onlara benziyorsundur benim esim de ailesinden kimseye benzemez meselaBenim annem yeşil gözlü dedem mavi kuzenlerim halalarim falan hep yeşil mavi karışık var annemin küçüklük fotoğrafında sapsarı saçlar benim bebeğim olursa acaba hangisine çekerbabam amcam falan hep ela gözlü ben beyaz ten siyah kıvırcık saç kahverengi göz sülalede kivircikta yoktur bu arada evlatlik mıyim acep
Babamın babası mavi gözlü işte halalarim yeşil onların çocukları mavi yeşil sarışın çoğu siyah saçlı kıvırcık yok hiçBaba tarafin nasil belki onlara benziyorsundur benim esim de ailesinden kimseye benzemez mesela
Sende belki kaccc kuşak önceki ninene dedene falan benziyosundurBabamın babası mavi gözlü işte halalarim yeşil onların çocukları mavi yeşil sarışın çoğu siyah saçlı kıvırcık yok hiç
Ya ben mavi göz aşığıyımdaSende belki kaccc kuşak önceki ninene dedene falan benziyosundur
Güzellik ille mavi yeşil göz sarisinlik demek degilki
Simsiyah saçı çok severim bide kıvırcık çok tatli
İyimis vallaKızımda oğlum da tıpatıp ben.
ilerleyen yaslarda sanada benzeye bilirler ben onceden beni anneme benzetiyorlardi simdi halamaDort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Paylaşmak istedim
Bende daha hiç benzeten çıkmadı biri bari deseydi hayrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?