- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi banamasalanlatma
-
Hahaaha bu konuda kesin konusamicimmmne kadar doğru bilemem ama yatakta kim daha baskınsa ona benzermiş cocuk
sizi güldürdüm yeterliHahaaha bu konuda kesin konusamicimmm
Evet ben çok takilmiyorum aslında ama çevremdeki insanlar hep bu konular uzerinde duruyorlar sanki dunya meselesiTakılmayın derim böyle şeylere Evlat bu yani kime benzemiş falan bunlar çok önemsiz şeyler Sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi boşşş
Allah sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım..Henuz anne degilim.hic takmayin.keske anne olsamda bana benzemesin yeterki canimdan kanimdan olsun:)
Ama ablamin kizi benim kopyam.kucukluk fotolarimizi birlestirip sosyal medyaya atmistim.herkes sok olmustu.bu kadar mi olur diye.ayniyiz hani benzemekte degil:) enistemle hic alakasi yok.
Sonra bir oglu oldu ablamin oda ayni dayisi..
Ama enistem hic umursamaz bile.kendi der biri teyzesi biri dayisi oldu:)
Özellikle KV tarafı arkadaşları hep dile getiriyorlar facebook taki yorumlarda bile..Benimde 2 tane ve ikiside babası bana benzemiyorlar gerçekten can sıkıcı ama alıştım bu duruma
Çok şükür sağlıklılar
Beni de babaaanneme cok benzetirler yuzum mimiklerim tavirlarim elim ayagimAyaklarına varasiya KV ikiside eller öyle..
Bi gün bana sen dogurmadin bunları derlerse bi durup dusunurum yani
Genelde öyledir ama benimkiler çok dobra canım neyse o zaten benzetselerde inanmamin ki göz var nizam varBenim akrabalarım bana eşimin akrabaları eşime benzetir
Bende daha hiç benzeten çıkmadı biri bari deseydi hayrınaoglum babasinin kopyasi,tipi huyu herbiseyi..
ben esmer ve zayifim..oglum babasi gibi sarisin yesil gozlu iri kiyim
artik bende bakicisi gibi yaninda geziyorum oglumun
Benimde saclari m ince telli kızımın da KV onu bile kayinpederin saçlarına benzetiyo..Benim kuzumda bana benziyo
Kas burun dudaklar falan
Bebekligide bebekligimle aynıydı resimlerime bakiyoduk aynisi.
Bende babasina benzesin isterdim babamiz mavigözlü daha gür saclı falan
Sacinin seyrekligi bile ben :).
Benim kuzum bide erkekBenimde saclari m ince telli kızımın da KV onu bile kayinpederin saçlarına benzetiyo..
Dusunun bendeki psikolojik baskiyi
Yok yaa üçüncüyü istemiyoruz tabiki daha oğlum ufak buyudugunde de istemiyoruz iki tane yeter Allah isteyen herkese versin inşallahBi tane kızım var
Çoğu kişi aynı babası der
Ben bi sakınca görmüyorum
Sırf sana benzeyen çocuğun yok diye 3.düşünmek çok tuhaf.
O da benzemezse ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?