Canim ben yapmamis olsaydim olay bu kadar buyumezdi. Valla bugun annem kadina dava ac demis,kadinda actik demis. Ben sikayet etsem ne polis gelip sanane diyor. Ailesi şikayet edecek diyor. Senin iftira atmadigin ne belli diyor, yaşadığım icin biliyorum.Bunlari izleyen kadinin eli armut mi topluyor. Polise niye ihbar etmedi istismar var diye?! Siz neden etmediniz..oglanin babasinin Polis oldugu onu korumaz ki. Insallah fake bir konu yoksa sizde komsunuzda birseyler yapmadiginiz icin suclusunuz
Dogru konus sen ne biliyorsun saglam olup olmadığımi. Gerci kendinden bilir isibunu buraya yazana kadar ihbar edebilirdiniz. buna şahit olan komşunuz da siz de hiç sağlam değilsiniz yazık.
Canim şikayetçi olduk dedi ama kacmayi tercih ediyorlarOkurken sinirlerim alt ust oldu.
Bu kadar mı kirlendi bu dünya
Nasıl aile bunlar nasıl sessiz kalırlar.
Lutfen siz sikayetci olun.
Dogru konus sen ne biliyorsun saglam olup olmadığımi. Gerci kendinden bilir isi
Allah sukur benim icim rahat sana cvp vermeye bile tenezzül edemem. Faydasız, bos insanlar cok iste. Okudugunu iyice anla. Yorum yapmak icin yapma.bana ettiğiniz şu beylik lafları gidin de komşunuza edin hadi. ortada istismara uğramış bir çocuk ve tehdit edilen bir aile var. buraya gelip yazacağınıza gidip şikayet etseydiniz. komşunuz her şeyi full hd izlemek yerine ses çıkarsaydı. bir de kendinden bilir işi demişsiniz keşke benim gibi olsaydınız da yararınız dokunsaydı.
Allah sukur benim icim rahat sana cvp vermeye bile tenezzül edemem. Faydasız, bos insanlar cok iste. Okudugunu iyice anla. Yorum yapmak icin yapma.
Aynen. Bende sok oldum. Annesi bide 40yasindan sonra doğdu diyor. Bende ne alaka dedim. Birde baska bir kadin komşusu,cocugu savunmaya çalıştı. bende bagirdim tecavüz bu resmen bunu bana savunma diye. Bana birsey diyemedikleri icin,diger aileyi tehdit etmisler10 yaşında bir çocuk mu yapmış bunu
Aynen öyle olmuş. Ya çocuğa ailesi sahip dahi cikamiyor o kadar ezikler. Ben kendimi parcalasam ne karsi taraf birsey yapmayınca. Koca site onları konuşuyor adamlar rahatça oturuyor. Asıl gitmesi gereken umursamiyorBenim anlamadığım şey istismarı yapan çocuğun mu babası gidip diğer aileyi tehdit ediyor??? Gidin burdan diye. Bu ne saçmalık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap.
Sağlam değilsiniz nedir ya karşında çoluklu çocuklu bir kadın var ayıp etmeyin daha fazla, kadıncagız zaten şikayet ettiğini dile getirmiş daha ne yapsın ailesi şikayet etmedikten sonra o hiç edemez okumadan yazmayın birdahakinebunu buraya yazana kadar ihbar edebilirdiniz. buna şahit olan komşunuz da siz de hiç sağlam değilsiniz yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?