Ben bıçaklı kavgada polise ihbarda bulundum polis bıçaklanan kişi şikayetçi mi diye sordu dedim adamı dövüyorlar o arasın şikayetçi olacaksa ekibi öyle çıkaralım dediler ve suratıma kapattılarBen bir tecavuze sahit olsam gidip polise sikayet etsem yada o an 155 i arasam polis bana sen git ailesi mi arasin diyecek??
Ortaligi yikarim , aile bakanligini ararim , 183 u ararim
Sosyal medyada yazarim
Gazetelerin ihbar numarasini ararim
Ulkeyi ayaga kaldiririm
Boyle birsey olamaz
Kusura bakmayin konu sahibi ama com sakinsiniz
O tecavuze ugrayan cocugu da zorla.alir hastaneye gotururum
Ulkede boyle bir kanun mu var?? Cocuk tecavuzu bu yahu otesi mi var ? Ne demek sen git ailesi gelsin
O karakolu yikarim baslarina
Bu ulke batmis gitmisBen bıçaklı kavgada polise ihbarda bulundum polis bıçaklanan kişi şikayetçi mi diye sordu dedim adamı dövüyorlar o arasın şikayetçi olacaksa ekibi öyle çıkaralım dediler ve suratıma kapattılar
Yani kanunlarla vicdan aynı doğrultuda işlemiyor
Diğer konularda birşey diyemeyeceğim ama oğlunuza tavrıniz çok çok çok yanlış.
Benim annem de çabuk parlayan, sinirlenince gözü dünyayı görmeyen, hakkını savunan bir kadın. Yani 'öğretmen beni dovdu' de, öğretmeni attırır, olayı yedi duvele yayar...
Ama çocuklar narin varlıklardır. Böyle şeyler onları utandırır, duyulsun istemezler...
Bu sebeple annem çocuğunun ilkokulda yediği dayağı 20 sene sonra öğrendi, neden soylemediniz? Diye üzüldü.
Neden söyleyelim ki?
Bir sor kendine.
Aynı şekilde bir taciz vakası yasasam asla anneme soylemezdim. Çünkü o ayilir bayılır, sinir kriteri geçirir, karşı tarafla kavga eder, beni polise götürür, yedi duvele de duyururdu. Sonrasında yaşadığı panikle polis köpeği gibi dibimden ayrılmaz, felaket senaryolariyla benim de psikolojimi bozardi.
O yüzden ne yapar eder başta ondan saklardım.
Sizde de o potansiyeli gördüm. Oğlunuz böyle birşeyi onceden yaşamış olsa dahi size söyleyemezdi ki zaten.
Hele son yaptıklarınızdan sonra hiçbir mobbingini, hiçbir akran zorbalığıni, hiçbir yaşanmaması gereken bu tarz bir olayı size asla söylemez.
Cooooook yanlış yapmışsınız. Onu korumak isterken kendinizden uzaklastirmissiniz.
Sormayın ya valla sinir oldum. Sakin sakin yapabilecek bişey yok, alan memnun satan memnun a getirmiş olayı.Aynen şaka gibi yazmış..Kendi başına gelse bu kadar sakin akıl verir miydi? Pes...
Haddini bilecekmişsin, yıkamazmışsınBen bir tecavuze sahit olsam gidip polise sikayet etsem yada o an 155 i arasam polis bana sen git ailesi mi arasin diyecek??
Ortaligi yikarim , aile bakanligini ararim , 183 u ararim
Sosyal medyada yazarim
Gazetelerin ihbar numarasini ararim
Ulkeyi ayaga kaldiririm
Boyle birsey olamaz
Kusura bakmayin konu sahibi ama com sakinsiniz
O tecavuze ugrayan cocugu da zorla.alir hastaneye gotururum
Ulkede boyle bir kanun mu var?? Cocuk tecavuzu bu yahu otesi mi var ? Ne demek sen git ailesi gelsin
O karakolu yikarim baslarina
Polisin insiyatifi demek ki. 155 i ne zaman arasam anında geldiler. İhbar varsa gelmek ve tutanak tutmak zorundalar.Ben bıçaklı kavgada polise ihbarda bulundum polis bıçaklanan kişi şikayetçi mi diye sordu dedim adamı dövüyorlar o arasın şikayetçi olacaksa ekibi öyle çıkaralım dediler ve suratıma kapattılar
Yani kanunlarla vicdan aynı doğrultuda işlemiyor
Ben kavganın başında beklemedim arkadan geldilerse bilmiyorum ama bana böyle cevap verdilerPolisin insiyatifi demek ki. 155 i ne zaman arasam anında geldiler. İhbar varsa gelmek ve tutanak tutmak zorundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?