Anneler çok acil bakabilir mi?

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
527
33
Anneler acilen cevabiniza ihtiyacim var.. 2 aylik bebegim var bilen biliyor.. Banyo yaptirip 7de yatirdim 12de uyandi.. karnini doyurdum gazini cikardim altini degistirdim.. Ama ilk defa kakasi boyle berbat kokuyor ne yapacagimi sasirdim suan tekrar uyudu ama cok kaka yapmis ve rengi sari yesil karisik.. yesil kaka iyi degil demislerdi suan ne yapabilirim cok telaslandim ve ilk defa boyle kotu kokulu yesilimsi kaka yapti..

O ayda koku olmamasi lazim
Bnce kotu kokuyosa enfeksiyon filan olsbilir. Yarin hekime gosterebilirsiniz.

Yarinda tam 2.ay sonu kontrolu var ama öglen 11bucukta.. o saate kadar bekleyeyim mi sizce? Cok sasirdim ya hersey yolundaydi.. emzirirken de mutluydu guluyordu kendi kendine.. ama içim bi tuhaf oldu boyle koku gormedim daha once.. yigenim var elimde buyudu nerdeyse onda da hic olmadi.. üşütmüş olabilirim onu bu etkiler mi kakasini

Yarinda tam 2.ay sonu kontrolu var ama öglen 11bucukta.. o saate kadar bekleyeyim mi sizce? Cok sasirdim ya hersey yolundaydi.. emzirirken de mutluydu guluyordu kendi kendine.. ama içim bi tuhaf oldu boyle koku gormedim daha once.. yigenim var elimde buyudu nerdeyse onda da hic olmadi.. üşütmüş olabilirim onu bu etkiler mi kakasini
Eger şuan huzursuz degilse evet bekleyin. Usutmuste olabilir havalar sogudu ve dus aldrmissiniz. Uzupmeyin cok kotu olsa durmaz aglardi. Yarin gosterirsiniz iciniz rahatlar

Ben öyle olunca üşütmüş diye biliyorum. Ayağını, karnını sıcak tut çocuğun. Yine de bir doktora göster sen. Ama büyük ihtimal üşütmüştür.

Valla bugun patik giydirmedim acikcasi.. muhtemelen duştan sonra çok agladi hemen ustunu giydiremedim kucagimda havlusuyla gezdirdim oyaladim o sirada mi üşüttu acaba :(

Eger şuan huzursuz degilse evet bekleyin. Usutmuste olabilir havalar sogudu ve dus aldrmissiniz. Uzupmeyin cok kotu olsa durmaz aglardi. Yarin gosterirsiniz iciniz rahatlar

Huzursuz degil gibi yani uyudu sorunsuz bir sekilde Allaha şükür.. Geceleri hep söylenerek uyurdu ama suan sessiz uyuyor.. Off ne zormus cocuk bakimi insanin akli cikiyor en ufak seyde :(

Yesil kaka fazla beslenmeden kaynakli olabilir. Koku üşütmeden keyfi yerindeyse yarin doktora sorarsiniz

Valla bugun patik giydirmedim acikcasi.. muhtemelen duştan sonra çok agladi hemen ustunu giydiremedim kucagimda havlusuyla gezdirdim oyaladim o sirada mi üşüttu acaba :KK43:

Duştan sonra ne kadar ağlarsa ağlasın sakın ıslak havluyla tutma. Bir tane daha kuru havlu hazırla, ıslak havluyu değiştir. Sonra emzik ver, müzik aç bir şey yap ama mutlaka hemen giydir. Benim oğlum da banyodan sonra uykusu geldiği için ağlar. Birimiz oyalar birimiz giydiririz babasıyla. Ağlarsa ağlasın, beş dakikada giyinir zaten. Hasta olmasından iyidir.

Yesil kaka fazla beslenmeden kaynakli olabilir. Koku üşütmeden keyfi yerindeyse yarin doktora sorarsiniz

Ben tek gogsumden emziriyorum malesef ki.. ve 3 saatte bir 30luk mama veriyorum.. karni doyuyor kilo alimi da normal ama benimki biraz meme delisi.. surekli gogsumde olmaya alisti hep agzinda meme var.. emiyor kusuyor kustukca tekrar emiyor bagimli gibi bisey.. ama kotu kokmasi cok garip ilk defa basima geliyor..

Duştan sonra ne kadar ağlarsa ağlasın sakın ıslak havluyla tutma. Bir tane daha kuru havlu hazırla, ıslak havluyu değiştir. Sonra emzik ver, müzik aç bir şey yap ama mutlaka hemen giydir. Benim oğlum da banyodan sonra uykusu geldiği için ağlar. Birimiz oyalar birimiz giydiririz babasıyla. Ağlarsa ağlasın, beş dakikada giyinir zaten. Hasta olmasından iyidir.

Ah canim inan tek basima bakiyorum cocuga.. babasi 7bucukta geliyor.. bir yandan yıka bir yandan kurut giydirmeye calis derken bugun oyle bir hata yaptim :( keske yapmaz olsaydim..

Usütmüs olabilir,fazla emmis olabilir veya yediklerinizden olabilir. Eğer ates vs yoksa yarını bekleyin zaten kontrolü varmış. Icinizi ferah tutun

:)
O zaman üşütmekten olabilir ya da sizin yediğiniz bir şeyden. Fakat yine de kontrol edersiniz gece. Umarım hiçbir şeyi yoktur kuzunuzun.
Hep derler ya buyuduklerinde, sen hastaydin da iste ben basinda sabahladim vs vs :) sanirim vakit geldi :) bugun basinda sabahlama günü.. cok tesekkur ederim insallah ciddi birsey degildir..

Back
X