Anneler çok acil bakabilir mi?

Çok teşekkür ederim yazdığınız için evet sizin daha da hassasmış çok zormuş zaman gerekiyor sanırım hep bir panik halindeyim hiç rahatlayamıyorum inşallah en kısa zamanda geçer

Canim bende yalniz bakiyorum bebegime.. yanimda ne annem var ki onlar sehirdisinda zaten ne kayinvalide var.. kayinvalide bi sokak otede oturuyo hatta ama yanimda yok.. bu yuzden telaslanma bende korkuyordum ama bak alistim bile.. ustelik benim koca cocuk sesine tahammul edemeyen odunun teki.. cocuk aglasin adamda kendinden geciyor oda ayri yaygara kopariyor.. yani benim esimde pek destek degil.. ama inan insan alisiyor.. simdi mesela herseyine tam olarak yetebiliyorum.. ki kadinlar klubu annelerine ne kadar tesekkur etsem az en cok onlar destek ailemden bile cook.. bu yuzden oncelikle sakin ol..

Bende birsey sormak istiyorum canim sana.. ben tek memeden emziriyorum ve 30cl mama veriyorum 3 saatte bir.. 2ayimiz bitti bugun hala tek meme + 30cl mama.. doktor kilo alimi iyi dedi suan 5 kilo.. bazen 45lik verebilirsin demisti.. simdi benim oglusumu az cok tanidiniz :KK70: miz miz ve surekli meme de olmak istiyor.. yani surekli gogsumde duruyor ne bi is yapabiliyorum ne baska sey.. 30luk veriyorum biberondaki mama bitince gaz cikarmaya calisiyorum ama yaygarayi kopariyor mama bitti diye.. ardindan hemen meme veriyorum oyle susuyor.. ve surekli kusuyor.. bazen 45lik veriyorum uzun sure uyudugunda ozamanda yaygarayi kopariyor mama bitince.. yani doymuyor desem kilo alimi iyi ve 45te daha cok kusuyor.. ben ne yapmaliyim hic bilmiyorum.. memeden nasil kurtarcam yalanci meme 6 tane aldik hepsini reddetti ille ya biberon ya meme.. ve surekli heran krem kullaniyorum ama yaralar hic gecmiyor :KK43:

Canim sana şunu söyleyebilirim bebeğinde gaz olduğu içind e memede kalmak istiyor olabilir yada biberon tutuyor çünkü oğlum öyleydi ilk dönem doydugunu bilmeme rağmen aranır ağlardı ve hırslı hırslı emerdi ben yeni doğan eğitimi aldım prematüre doğduğu için hemşiremize doğmasına rağmen aranıyor die sorduğumda ac olduğu için değil sadece gazi olduğunda da aranır demişti ki sen kusuyor diyosun ve kilosu da ıyi gazdan aranıp ağlıyor olabilir çünkü bebekler koltuklarında gazi ağrısı olduğunda da meme ister yada biberon çünkü emerek sakinleşmeye çalışır bebeğinde öyle sanırım ağlasın sen gazını çıkarmaya çalış çıkana kadar uğraş çünkü çıkmadığı sürece aranıp ağlayacak sen mama meme verdikçe daha da gaz olacak bu böyle devam eder benim sana tavsiyem bu canim anlattığın kadarıyla gazlı bir bebek olduğunu düşünüyorum çünkü oğlum da öyleydi ve ben bunu anladıktan sonra emer emmez yada mamadan hemen sonra gazını çıkar rahatladığı zaman emin ol uyur seni de rahat bırakır ben 2 buçuk ay kollarımı hissetmeden gezdim tuvalete bile gidemiyodum sana nacize düşüncemi söyledim canim sen onun annesisin zamanla çözeceksin emin ol şimdi ben her ağlamasını inlemesini anlıyorum ne için oldugunu

Bende birsey sormak istiyorum canim sana.. ben tek memeden emziriyorum ve 30cl mama veriyorum 3 saatte bir.. 2ayimiz bitti bugun hala tek meme + 30cl mama.. doktor kilo alimi iyi dedi suan 5 kilo.. bazen 45lik verebilirsin demisti.. simdi benim oglusumu az cok tanidiniz :KK70: miz miz ve surekli meme de olmak istiyor.. yani surekli gogsumde duruyor ne bi is yapabiliyorum ne baska sey.. 30luk veriyorum biberondaki mama bitince gaz cikarmaya calisiyorum ama yaygarayi kopariyor mama bitti diye.. ardindan hemen meme veriyorum oyle susuyor.. ve surekli kusuyor.. bazen 45lik veriyorum uzun sure uyudugunda ozamanda yaygarayi kopariyor mama bitince.. yani doymuyor desem kilo alimi iyi ve 45te daha cok kusuyor.. ben ne yapmaliyim hic bilmiyorum.. memeden nasil kurtarcam yalanci meme 6 tane aldik hepsini reddetti ille ya biberon ya meme.. ve surekli heran krem kullaniyorum ama yaralar hic gecmiyor :KK43:

Canim bebeğin bana göre fazla beslendiği ve gazını çıkaramadığı için kusar yazmayı unutmusum gaz çıkaramayınca kusar yada aranır ağlar bebekler he bide kaka için ıkınırken de kusar

Anneler acilen cevabiniza ihtiyacim var.. 2 aylik bebegim var bilen biliyor.. Banyo yaptirip 7de yatirdim 12de uyandi.. karnini doyurdum gazini cikardim altini degistirdim.. Ama ilk defa kakasi boyle berbat kokuyor ne yapacagimi sasirdim suan tekrar uyudu ama cok kaka yapmis ve rengi sari yesil karisik.. yesil kaka iyi degil demislerdi suan ne yapabilirim cok telaslandim ve ilk defa boyle kotu kokulu yesilimsi kaka yapti..
Merhabalar, yeşil renkli kaka bir şeylerin ters gittiğinin göstergesidir. Sindirim problemi, enfeksiyon üşütme vs.. olabilir. Bu durum devam ederse doktorunuza mutlaka danışmalısınız. Telaşa kapılmanıza gerek yok, her bebeğin zaman zaman yaşadığı bir durum fakat doktora gitmeyi ihmal etmeyiniz

Back
X