Anneler Günü Çekilişi yapalım mı ?

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
22
158
İstanbul
kızlar mayısın 2. haftası malum anneler günü şimdiye kadar hep bebeklerimiz için bişeyler yaptık bukezde birbirimize hediyeler alalım ne dersiniz çekilişe katılmak isteyenler bi liste yapalım

katılım süresi : 20.04.2010 - 30.04.2010
çekiliş günü : 01.05.2010

[B]1. nickminkenari (seherjik)
2. dilasa
3. mucize2009

4. şeyma

5. seydahancer
6. gulefsan
[/B][/B]

Son düzenleme:
bende varım ama bazı ıstemediğim kişilere çıkarsam ne ben onlara ne onlar bana almasını istemem o zman kurrada bi değişiklik yaparsan varım sehercim.

Yok ekleme sehercim ayip olur simdi onu istemem degistir demek AMA size onerim cekilisten sonra herkesten tekrar teyit alin kesin katilim icin tatsizlik olmasin sonra bi de kargo ucretini konusunyerimseniben

haziran 66 ben sanırım o zaman anlatmadım sana eşim gönderdiği için kargoyu o şekilde göndermiş ayrıca ben 5-10 liranın hesabını asla yapmam ben arkadaşlar bilirler beni eğer o kadar içine oturduysa ödediğin kargo parasını göndereyim kaç kere özür dilenmesini bekliyorsun anlamadım

canım bende katılmak istiyorum, kızlar bence önemli olan hediyenin gelmesi değil sizin hediyenizi gönderebilmeniz. hediyeyi almakta tabii ayrı bir mutluluk ama...benim için hediye vermek gibisi yok.boshayallersmile

Back
X