Anneler günü hediyem...

cilekli_turta_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
117
77
28
35
Eşim ilk anneler günü hediyem olarak gitmiş kiytirik bi mağazadan indirimde bi tunik almış. Öncesinde 150 tl ye bi hediye seç demişti. Gerek yok demiştim ama bi spor ayakkabı vardı beğendiğim 180 tl idi. Cumartesi günü avm de anneme hediye alırken denedim. O da şunlar daha güzel bak dedi (gösterdiği 90 tl lik babet spor ayakkabı ) . Fiyat yazma sebebim onun buna takılması. ben de onu istemiyorum dedim. Neyse dedim çıktım mağazadan. Pazar günü anneme hediyesini vereceğiz giderken beni bıraktı birazdan gelcem dedi gitti. Kardeşlerimin annemin yanında hediyeyi getirdi verdi bi açtım hiç de tipim olmayan bi tunik
ben doğumdan sonra ilk kez tek dışarı çıktığımda istediği bi ceket vardı 200 lira aldım onu. Kendime almadım bişey ona aldım. Üstelik ücretsiz izindeyim param yok. Kartla aldım. Kırıldım kisacasi. Keşke hiç para harcamasaydi sırf hediye almak için almış

Ne diyeyim ki şimdi... Almayın siz de ona 200 tl ceket bir daha madem karşılığını bekliyorsunuz..
Ne alakası var? ? Beğendiğim şeyi fiyati yüzünden almadı. Ben onun beğendiği alabileceğim bişeyse fiyati düşünmüyorum. Bunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca sizin deyiminizle karşılığını beklesem 200 lük ayakkabı istemeliydim!

Bu nedenle ben sadece Çiçek isterim. Zevksiz hediyelere ben de kızarım para boşa gittiği için. Önemli olan düşünmesi ama o asla gitmeyeceğin tuniği ne yapmalı. Atsan atılmaz...... Abla nasihatı eşine söyle sadece Çiçek veya çikolata alsın. Hatta ben saksı çiçeği bile istemem. Kesme Çiçek. Bir kaç gün baktıkça Mutlu oluyorsun.

180 tl'lik istemişsiniz zaten aynı şey..

Zavalli erkekler alsalar suc almasalar suc
Valla bacim senin yerine olsam benide dusundugu icin sevinirdim
Ben hiçbir özel günü es geçmiyorum o da bi zahmet ilk anneler günümü düşünsün. Bunun için ekstra sevinemiyorum

Hediye bu kadar önemli mi ya sonuçta düşünüp almış eşiniz hiç almasaydi daha iyiydi demeniz çok garip..
Önemli olan hediye değil, istediğim bişey varken sırf daha ucuz diye giymeyecegimi bildiği bişey alması. Hiç almasaydi dedim çünkü kullanmayacagim için paraya yazik
Düşünmesi yeter . .

Hiç almasaydı daha mı iyiydi

Ben asla böyle diyemezdim giymesem bile sonuçta o gün beni düşündüğü için mutlu olurdum sanırım düşüncelerimiz cokkk farklı

İyide kocanın annesi değilsin hediye almak zorunda değildi. Ama gitmiş beğenmiş almış. Ailenin yanında verip seni onure etmeye çalışmış. Ne vardı yani Mutlu olsan. İnsanoğlu nankör arkadaş
Sen nankör olma o zaman! Kocanın annesi değilsin dediğine göre ne sen ne de kocan o incelikte değilsiniz. Nankörlük yapmani gerektirecek bi hediye de almazsin yani. ..
180 tl'lik istemişsiniz zaten aynı şey..
Mesele parası değil arkadaş! Ben 70 tl lik de bi ayakkabı begenebilirdim. Sırf 180 tl diye beğenmedim. Ama eşim 180 tl diye almadı. Mesele bu! Ama gel de anlat sizin gibilere ...
Ben değil ama aileler öyle hissettirdi. Haklisiniz
Bulup da bunanlara sinir oluyorum
siz öyle olmazsınız. Konuya da yorum yapmazsiniz olur biter

Valla ben Kocama babalar gününde kocam da bana anneler gününde kızımız adına hediye alırız. Daha bir günden bir güne aldığı en kötü seye bile böyle tepki vermedim. Hatta Mutlu olsun diye kullandım. Senin yaptığın mı incelik. Hediyelerin fiyatlarını aklında tutmak. Boşversene burda kaç kişi senin yanlış olduğunu yazmış ama tel doğru sensin ya "anlat sizin gibilere" gibi terbiyesiz bi üslup kullanıyorsun. Seni poh pohlayıp maddiyat düşkünü olmadığımız için kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…