- 1 Mayıs 2016
- 117
- 77
- 28
- 35
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Ne alakası var? ? Beğendiğim şeyi fiyati yüzünden almadı. Ben onun beğendiği alabileceğim bişeyse fiyati düşünmüyorum. Bunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca sizin deyiminizle karşılığını beklesem 200 lük ayakkabı istemeliydim!Ne diyeyim ki şimdi... Almayın siz de ona 200 tl ceket bir daha madem karşılığını bekliyorsunuz..
180 tl'lik istemişsiniz zaten aynı şey..Ne alakası var? ? Beğendiğim şeyi fiyati yüzünden almadı. Ben onun beğendiği alabileceğim bişeyse fiyati düşünmüyorum. Bunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca sizin deyiminizle karşılığını beklesem 200 lük ayakkabı istemeliydim!
Ben hiçbir özel günü es geçmiyorum o da bi zahmet ilk anneler günümü düşünsün. Bunun için ekstra sevinemiyorumZavalli erkekler alsalar suc almasalar suc
Valla bacim senin yerine olsam benide dusundugu icin sevinirdim
Önemli olan hediye değil, istediğim bişey varken sırf daha ucuz diye giymeyecegimi bildiği bişey alması. Hiç almasaydi dedim çünkü kullanmayacagim için paraya yazikHediye bu kadar önemli mi ya sonuçta düşünüp almış eşiniz hiç almasaydi daha iyiydi demeniz çok garip..
Düşünmesi yeter . .
Ben hiçbir özel günü es geçmiyorum o da bi zahmet ilk anneler günümü düşünsün. Bunun için ekstra sevinemiyorum
Önemli olan hediye değil, istediğim bişey varken sırf daha ucuz diye giymeyecegimi bildiği bişey alması. Hiç almasaydi dedim çünkü kullanmayacagim için paraya yazik
Ben asla böyle diyemezdim giymesem bile sonuçta o gün beni düşündüğü için mutlu olurdum sanırım düşüncelerimiz cokkk farklıBen hiçbir özel günü es geçmiyorum o da bi zahmet ilk anneler günümü düşünsün. Bunun için ekstra sevinemiyorum
Önemli olan hediye değil, istediğim bişey varken sırf daha ucuz diye giymeyecegimi bildiği bişey alması. Hiç almasaydi dedim çünkü kullanmayacagim için paraya yazik
Sen nankör olma o zaman! Kocanın annesi değilsin dediğine göre ne sen ne de kocan o incelikte değilsiniz. Nankörlük yapmani gerektirecek bi hediye de almazsin yani. ..İyide kocanın annesi değilsin hediye almak zorunda değildi. Ama gitmiş beğenmiş almış. Ailenin yanında verip seni onure etmeye çalışmış. Ne vardı yani Mutlu olsan. İnsanoğlu nankör arkadaş
Mesele parası değil arkadaş! Ben 70 tl lik de bi ayakkabı begenebilirdim. Sırf 180 tl diye beğenmedim. Ama eşim 180 tl diye almadı. Mesele bu! Ama gel de anlat sizin gibilere ...180 tl'lik istemişsiniz zaten aynı şey..
Ben değil ama aileler öyle hissettirdi. Haklisinizeşinizi anneler günü için hediye almak zorunda hissettirdiyseniz, oda adet yerini bulsun diye gitmiş almış.hediye içinden gelerek alınırsa güzel,özel günler için hediye almak zorunda olmak özellikle erkekleri geriyor.
siz öyle olmazsınız. Konuya da yorum yapmazsiniz olur biterBulup da bunanlara sinir oluyorum
Evet almak için almış çünkü. Giymeyecegimi o da biliyor. Onun yerine arkadaşin dediği gibi bi çiçek alsaydi daha iyi olurduHiç almasaydı daha mı iyiydi
Valla ben Kocama babalar gününde kocam da bana anneler gününde kızımız adına hediye alırız. Daha bir günden bir güne aldığı en kötü seye bile böyle tepki vermedim. Hatta Mutlu olsun diye kullandım. Senin yaptığın mı incelik. Hediyelerin fiyatlarını aklında tutmak. Boşversene burda kaç kişi senin yanlış olduğunu yazmış ama tel doğru sensin ya "anlat sizin gibilere" gibi terbiyesiz bi üslup kullanıyorsun. Seni poh pohlayıp maddiyat düşkünü olmadığımız için kusura bakmaSen nankör olma o zaman! Kocanın annesi değilsin dediğine göre ne sen ne de kocan o incelikte değilsiniz. Nankörlük yapmani gerektirecek bi hediye de almazsin yani. ..
Mesele parası değil arkadaş! Ben 70 tl lik de bi ayakkabı begenebilirdim. Sırf 180 tl diye beğenmedim. Ama eşim 180 tl diye almadı. Mesele bu! Ama gel de anlat sizin gibilere ...
Ben değil ama aileler öyle hissettirdi. Haklisiniz
siz öyle olmazsınız. Konuya da yorum yapmazsiniz olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?