- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Acil konu ac
Ben de lohusalik hikayelerime konu acayim
Sen bana yorum yap ben sana gohacigim
Bize birbirimizden baska fayda yok
Bu arada bana da hediye gelmedi ne anneler gunu icin ne de evlilik yildonumum icin. İkisinde de yemege gittik.
Ama herkes soracak ne hediye aldın, hediyealdın mi diye. O da aldım diyecek. Almış oldu yaniiBak cimri adam hic almaz canim
O 50 lirayi da vermez yani
İyi de Ada'mın parası kısıtlıdır belki o yüzden maddiyatını düşünmek zorundadır olamaz mıMaddiyati düşünen ben değilim eşim. Ben de bu yüzden giymeyecegim bişeyi aldığı için Üzgünüm. Beğendiğim şeyi almamasinin tek sebebi fiyati. Bilmem anlatabiliyor muyum? Maddiyat düşkünü olsam ona alacagima kendime harcarim. Ne mecburiyetim var
tatlim param suan izinde oldugum icin yok dememismiydin senin ona hediye aldiginin parasini da esin odemeyecek mi 200 o 50 de tunik 250 tl ödeyecek. . bebekte var haliyle onun masraflari da var ..hani kiyas yapmissin ya ben ona 200 tllik aldim diye mantik olarak sen almamissin ki..250 tl çıkmış derken ne kastettiginizi anlayamadım. Evet 40 50 tl lik bi tunik
Yine düşünmüş almış.ben anneler gününde hiç bişey görmedim 4 yıldır. Anneler günün kutlu olsun anneciğim dedi minicigim yetti
İstediğiniz ayakkabı zaten 180 lira :)))Ne alakası var? ? Beğendiğim şeyi fiyati yüzünden almadı. Ben onun beğendiği alabileceğim bişeyse fiyati düşünmüyorum. Bunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca sizin deyiminizle karşılığını beklesem 200 lük ayakkabı istemeliydim!
Nasıl üslupla yazildiysa öyle cevap verdim. Nankör diyene teşekkür edemedim kusura bakmayinBir kere buraya konu açtıysanız her yoruma açık olmanız gerekiyor, yok ben yoruma açık değilim derseniz malesef aradığınız adres burası değil..Bu ne biçim bir konuşma tarzıdır anlamıyorum ki. Eşinizin huyunu biliyorsunuz madem ona göre uygun fiyatlı bi ürün beğenseydiniz oda size onu alsaydı yahu.
Belki çocuklar büyürse onlar alir bir umut benim kiay o günleri görecek miyiz
Götürsün ne olacak yani illa mum ışığı mı olmalı ortamdaNereye gittiniz yemeğe? Ben yemeğe gitmek istesem ya durumcu de lahmacun yemeye yada kokorecciye götürürdü. Bilmem derdimi bu örnekle anlatabildim mi
Tabi ki ben ödüyorum. Onun kartıyla ona hediye alacak değilimçok merak ettigim bisey sorucam cevaplarsan sevinirim
sen ona ceket almisin ya hemde parak yokken kartla
o karti kim ödüyor
Hani paran yoktuTabi ki ben ödüyorum. Onun kartıyla ona hediye alacak değilim
Arkadaş rahat ettiğim ayakkabı 100 lira da olsa 70 de olsa onu isterdim. Beni mağazaya o soktu bak diye. 180 liralık rahat olunca da başka bak dedi. Diğerleri yürüyüş ayakkabısi değildi. En ucuz yürüyüş ayakkabısı da buydu. 250 ye de var yani. Sırf pahalı olsun diye bi çabam yoktu. Bilmem anlatabiliyor muyumİstediğiniz ayakkabı zaten 180 lira :)))
Ha 200 ha 180 ne farkederİstediğiniz ayakkabı zaten 180 lira :)))
çalismiyorum dediniz yaTabi ki ben ödüyorum. Onun kartıyla ona hediye alacak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?