Anneler günü hediyem...

Bir kere buraya konu açtıysanız her yoruma açık olmanız gerekiyor, yok ben yoruma açık değilim derseniz malesef aradığınız adres burası değil.. Bu ne biçim bir konuşma tarzıdır anlamıyorum ki. Eşinizin huyunu biliyorsunuz madem ona göre uygun fiyatlı bi ürün beğenseydiniz oda size onu alsaydı yahu.

Acil konu ac
Ben de lohusalik hikayelerime konu acayim
Sen bana yorum yap ben sana gohacigim
Bize birbirimizden baska fayda yok

Bu arada bana da hediye gelmedi ne anneler gunu icin ne de evlilik yildonumum icin. İkisinde de yemege gittik.

of ya, dertlendirdi bu konu beni durduk yere iyi mi,
idare ediyorduk böyle ne güzel.
benim kociş beni yemeğe de götürmedi ya,
böyle değildi bu adam evlenmeden önce ya, yazık üzülüyorum, zor geliyor aile babası olmak.
hakkaten ben üzülüyorum bu kocalara bazen, hiç bir şekilde yaranamıyorlar ya.
benim eşim sanki 5. yılı devirirken üzerinde bir bezginlik oluştu, ben de böyle yaptıysam ilk yıllarda demek.
şimdi diyorum tabi ki, aman huzurumuz yerinde olsun o da olmayıversin diye...

Valla benimde ilk anneler gunumdu ve kocam hicbir hediye almadi sizin esiniz hic degilse almis.

Benim kusmek aklima bile gelmedi bende mi bir sorun var acaba

İyi de Ada'mın parası kısıtlıdır belki o yüzden maddiyatını düşünmek zorundadır olamaz mı

Yine düşünmüş almış.ben anneler gününde hiç bişey görmedim 4 yıldır. Anneler günün kutlu olsun anneciğim dedi minicigim yetti

250 tl çıkmış derken ne kastettiginizi anlayamadım. Evet 40 50 tl lik bi tunik
tatlim param suan izinde oldugum icin yok dememismiydin senin ona hediye aldiginin parasini da esin odemeyecek mi 200 o 50 de tunik 250 tl ödeyecek. . bebekte var haliyle onun masraflari da var ..hani kiyas yapmissin ya ben ona 200 tllik aldim diye mantik olarak sen almamissin ki..

İstediğiniz ayakkabı zaten 180 lira :)))

Eşiniz sizin çocuğunuz değil ki, niye hediye alıyor anlamadım.

Aldıysa da gidin değiştirin, uygun bir uslup ile söyleyin beğenmediğinizi olsun bitsin.

Nasıl üslupla yazildiysa öyle cevap verdim. Nankör diyene teşekkür edemedim kusura bakmayin

Nereye gittiniz yemeğe? Ben yemeğe gitmek istesem ya durumcu de lahmacun yemeye yada kokorecciye götürürdü. Bilmem derdimi bu örnekle anlatabildim mi
Götürsün ne olacak yani illa mum ışığı mı olmalı ortamda
Ya benim bi arkadaşımın eşi kutlamamış bile bırak hediyeyi iki çift lafı esirgemiş kız hala onun da huyu bu sevmiyor özel gün, o da böyle bi Ada'm ben de onu böyle sevdim yapacak bişe yok dedi
Sen tutturmuşsun bi hediye bi yemek vırt zırt bunlar mı Sevgi'nin göstergesi
böyle böyle ilişkileri zedeliyorsunuz farkında değilsiniz

İstediğiniz ayakkabı zaten 180 lira :)))
Arkadaş rahat ettiğim ayakkabı 100 lira da olsa 70 de olsa onu isterdim. Beni mağazaya o soktu bak diye. 180 liralık rahat olunca da başka bak dedi. Diğerleri yürüyüş ayakkabısi değildi. En ucuz yürüyüş ayakkabısı da buydu. 250 ye de var yani. Sırf pahalı olsun diye bi çabam yoktu. Bilmem anlatabiliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…