Anneler günü hediyem...

Öh yani, bu kadar düşülür maddiyata!

benim eş sakız bile almadı iyi mi,
hiç almasaydı iyiydi demişsiniz, bilemedim, iyi mi acaba?

he bu arada anneler gününde eşim için kişisel harcama olarak bin tl ye yakın bir harcama yaptık.

Değiştirme kartı yok mu yahu git değiştir.
Tripte atiyorsundur sen şimdi iki gündür
Almasaydi kuçukte olsa birsey aliverseydi derdin
hem ailenin yanında vermiş bence çok güzel

Maddiyati düşünen ben değilim eşim. Ben de bu yüzden giymeyecegim bişeyi aldığı için Üzgünüm. Beğendiğim şeyi almamasinin tek sebebi fiyati. Bilmem anlatabiliyor muyum? Maddiyat düşkünü olsam ona alacagima kendime harcarim. Ne mecburiyetim var

Değiştirme kartı yok mu yahu git değiştir.
Tripte atiyorsundur sen şimdi iki gündür
Almasaydi kuçukte olsa birsey aliverseydi derdin
hem ailenin yanında vermiş bence çok güzel
Değiştirme kartı mı olur aldığı mağaza kurumsal bi yer değil ayrıca sezon sonuürünü. Trip falan yapmadım ama begenmedigimi anladı. Annemlerin yanında teşekkür ettim gülümsedim. Rencide edecek degilim

seneye bir daha anneler günü olacak, o zaman hediyeni sen seçersin adam alır. olmadı öbür sene seçersin ve bu böyle davam eder... ilk anneler günümdü ama yazacağını düşünerek de sunu yazayım öyle yada böyle adam kendi begendigi senin üzerinde görmek istediği bir eşya almış kırmayıp giyersen hepiniz mutlu olursunuz.

tunik nekadar? atiyorum 50 tl ise toplamda 250 tl adamdan cikmis zaten bari ayakkabıyi kendinize alsaydiniz önce. .siz fiyat belirttiniz diye dedim.ayrica hediye hediyedir

ayrıca eşim benim hiç beğenmeyeceğim bir şeyi hediye alsa ben de üzülür ve trip atardım sanırım.

ama bu tarz günlerde yüksek bütçeli hediyeler bana hiç samimi gelmez nedense, o yüzden 200 tl yi bulan bir hediyeye de burun kıvırırdım.

iyi ki eşim bir şey almamış, yazık adama yahu.

neyse konu sahibi, sizin derdinizin bir kısmına hak veriyorum.
ama sırf maddiyata bağlamışsınız emin misiniz?
belki eşiniz sizin zevklerinizi daha tam öğrenememiştir.
doğumdan sonra daha yeni ise, belki kilolarınızı veremediğiniz için bol bir tunikle rahat edeceğinizi düşünmüştür, veya adam sizin tarz değiştirmenizi istiyordur.

mesela benim 5 yıllık eşim hala bana benim hiç giymeyeceğim kıyafetleri gösterir, ben de öyk möyk derim, biliyorum zaten beğenmeyeceğini der, ama bir denesen ne olur der, adam hala şansını deniyor.
yazık ya...

Adam 150 tl lik hediye seç demiş,neden gerek yok dedin ki ? Birlikte bakalım diyebilirdin.
Ayrıca evet tünik iyi bir seçim değilmiş ama spor ayakkabı da bence uygun değil.
Ben olsam 150 tl ye kalıcı bir hediye aldırırdım.Gümüş nazarlık takı filan olabilirdi mesela.

En azından almış benim ki kutlamaya bile utanıyor adam romantik ama utangaç dedim insan ilk anneler gününde sende anne adayısın ne güzel diyerek insan romantik romantik konuşur diye aklımdan geçenlerdi valla diyo ama söylemeye çekiniyo.... Bence şükret

Aman boşverin ya "bizim gibiler" anlamaz. Malum bize hergün
bundan sonra kendine harca da için soğusun cidden.burda bile üslubun o kadar çirkin ki. Keşke elimde sihirli bi değnek olsaydı da o hediyeyi ufacık bi sevgi işareti bekleyen başka bi kadına gönderebilseydim. Ben biriktirdiğim parayla eşime 400 liralık saat aldım doğum gününde eşim benim zevkim olmayan 100 liralık bot almış. Ama yemin ediyorum bir kış boyu ayağımdan çıkartmadım. Anlanıyorsunuz diyorsun ya evet gerçekten biz anlamıyoruz

Bizim gibiler derken?
Kabasiniz

:)
valla ben 2. yi doğurucam daha bir anneler günü hediyesi almışlığım yok.
konu mu açsam ne yapsam.
ağlıcam şu anda gerçekten...
Acil konu ac
Ben de lohusalik hikayelerime konu acayim
Sen bana yorum yap ben sana gohacigim
Bize birbirimizden baska fayda yok

Bu arada bana da hediye gelmedi ne anneler gunu icin ne de evlilik yildonumum icin. İkisinde de yemege gittik.

tunik nekadar? atiyorum 50 tl ise toplamda 250 tl adamdan cikmis zaten bari ayakkabıyi kendinize alsaydiniz önce. .siz fiyat belirttiniz diye dedim.ayrica hediye hediyedir
250 tl çıkmış derken ne kastettiginizi anlayamadım. Evet 40 50 tl lik bi tunik

Teşekkür ederim yorumlarıniz için. Bebekle yürüyüş yaptığım için spor ayakkabı ihtiyacım vardı.
Esiniz almis ne guzel iste, sevinmeniz lazimken triplere girmek niye?
Trip yapmadım hiç. Üzülme sebebim ise sırf cimriliginden istediğim bişeyi değil kullanmayacagimı bildiği bişey alması.
girdik mağazaya beğendiğim ayakkabı 180 tl idi. Velev ki 70 olsun alsa sevinirdim çünkü beğendim rahat oldu. O ise fiyati yüksek diye başka bak dedi ve ben gerek yok dedim çıktım

Bak cimri adam hic almaz canim
O 50 lirayi da vermez yani

Acil konu ac
Ben de lohusalik hikayelerime konu acayim
Sen bana yorum yap ben sana gohacigim
Bize birbirimizden baska fayda yok

Bu arada bana da hediye gelmedi ne anneler gunu icin ne de evlilik yildonumum icin. İkisinde de yemege gittik.
Nereye gittiniz yemeğe? Ben yemeğe gitmek istesem ya durumcu de lahmacun yemeye yada kokorecciye götürürdü. Bilmem derdimi bu örnekle anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…