anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

aşaaa gittim bahtım lele
craftyı bulamadım mgerse biyere gitmişler
sonracıktan 10 dk sonra gelıceklermış
heycanlı oliymiş yaw

selam sülersin artıkın :) gısmet sana imiş :) mana ne men de istanbula gidirem.. :) o bonus saçları merak ediyorum :)

seb_bosh'un en son açtığı konuyu okudum...tüm yaşadıklarını anlatmış. Bu zamana kadar dayanabilmiş olmasına inanamadım..İnş hakkında hayırlısı olur...

Operatörü bekleme. Doktor sekreterlerine bağlan

ay robotu dinlerken de salak gibi sandım direk doktorlara bağlandığını, tek tek sayıyor ya şu doktora bağlanmak için şunu tuşlayın diye :) aklımı ne edim.. birazdan denerim yine..

ay arıyorum arıyorum lina yı öperatres hanım açmiyir... fiyat soracaktım yaw ssk'sız.. mail attıydım dönüş yapan olmadı 4 gündür

ben martta gittiğimde ödeme yapacaktım girişteki bayana
telefon çaldı çaldı yanındaki bayana açma boşver dedi

ben de buraya gelmeden önce aramıştım burayı
o zaman da açma dediniz sanırım dedim

4 4 4 4 4 4 4
4 de bas şük 4 te

arıcam arıcam.. şimdi bir adamın kellesini götürecektim gerizekalı mal mıdır nedir..
getirmiş ince bir kablo uydu kablosu diye.. buna göre jak var mı yok dedim kalın kablo için var dedim.. yok bizimki merkezi sistem onlar ince olur.. beyfendi dedim biz de merkezi sistem kuruyoruz ve kalık kablo ve standart jak kullanıyoruz dedim istediğiniz malzeme yok bizde dedim.. adam tutturmuş kablonun ucunu gösterecek bir de ağzında sigara.. lütfen sıgaranızı dışarıya bırakırmısınız .. kapı açık bişi olmaz diyo.. bir de satılık maket bıçaklarından almaya kalktı kablonun ucunu açacak diye.. satılık mal kullanılmaz lütfen dedim.. açıkta olan yok mu diyo.. sonunda sinirlendim dedim anlatamadım herhalde istediğiniz kabloya uç yok bizde.. nerden aldıysanız oraya sorun dedim tersledim adamı ya.. gerizekalı mal öküz yobaz it (kibar takıldım- içimden küfür basasım geliyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…