anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bahsettin miydi
ben hatırlamıyorum

gerçi benim hafızam senin gibi değil ama

İdrardaki enfeksiyon hamileliği etkilemez hayatım. Vajinal enfeksiyon etkiler. Benim iltihabım da vardı hatta...

nasılsınızz ben adet oldum 7 gün gecikmeden sonra şimdidee çok kararsızım doktora gitsemmi gitmesemmi diyee bidahaki ay gatada tedaviye başlayacağız yani birsürü masraf...Gataya gitmekk gelmek orada kalmak vs birsürü iş.Buradaki doktorumdaa özelime gel polip var bende 3mm ona bakalım birde günlük iğne tedavisi uygulayalım demişti...Şimdi ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.Günlük iğnelerde parayla özelde öylee ee bidahaki ay adam akıllı gatada tedaviye başlanacak.Kızlar bana bir akıl verin ne yapayım sizcee

İdrardaki enfeksiyon hamileliği etkilemez hayatım. Vajinal enfeksiyon etkiler. Benim iltihabım da vardı hatta...

doğrudur da.. sonuçta enfeksiyon enfeksiyondur.. bir mikrop barınıyor o yolda.. böyle mikroplar da sperme zarar veriyor..

hamile kalamayan arkadaslarim,size rahim filmini siddetle oneriyorum,gecen sene bende yaptirmistim,sonucta kaybedecek biseyiniz yok,rahminiz temizlenmis olacak bisey varsa ,tupleriniz acilmis olacak kapaliysa,ben narkozla yaptirmistim hic bir sey hissetmedim,uyandigimda hafif bir kasik ahrim vardi ,korkulacak bir sey yok yani

gülbebek
sana uzmanlık sorusu annat bana rahim filmini
tüm detaylarıyla!!!

narkozla bacağını kesseler bişey hissetmezsin potito

narkozsuz olanı merak ediyorum ben

slm kızlar, hızla kilo alıyorum karnım çıktı, hiçbir pantolonum olmuyor, ama çok mutluyum
sizin için yani henüzgebe kalamayanlar için dua ediyorum inşallah en yakın zamanda sizde yaşarsınız bu duyguları

amin doktorcum hoşgeldin
kiloyu dert etme en kolay verilen kilo gebelikte alınan kiloymuş

marhabalar. ben bu ayın 5 inde adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün geçti. hamilelik için idrar testini nezaman yapmalıyım???daha erkenmi negatif çıkar die korkuorum bide hiç bi belirti yok adet olmamam dışında????? normal mi ne zaman başlar bulantı felan internetten hseapladım normalde eğer hamileysem 4 hafta 7 günlük hamile çıkıorum en son 7 nisan da adet olmuştum. ne zaman idrar testi yapim? 3 ay oldu doğum kontrol hapı bırakalı bu kadar çabuk hamile kalınabilirmi???? bide çok tuvalete çıkmaya başladım sistit oldum galiba bütün hamileler genelde olurmuş doğrumu???

POTİ özel olmazsa bişey sorucam senin göğsünden beyaz sıvı geldi mi hiç benim ilk kez dün geldi çok heyecanlandım

doğru canım bende sistit olmuştum..

bıdık bende adet olurasam bu ay çektiricem rahim filmi boşu boşuna klomen alıo olmayayım bişey varsa düzelsin.
bi de ben doktorsitesine yazmıştım bu ay kullandığım ilecı ne zaman başladığımı falan anlatmıştım cevap gelmiş diyor ki ilaç bittikten 2-3 gün sonra gebelik yoksa adet görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…