anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Doktorlar sölüyo kuzum. İdrar yolu enf. ya da sistit hamileliğe engel değilmiş.
Sen adet düzenliğim var diyodun ondan olmamış olabilir

o adet düzensizliğini kendi kendime yapıyordum aslında.. ota boka kızan takan biriyimdir.. çalıştığım ortam da çok germişti beni.. işten ayrılınca da başka olumsuzluklar yaşadık.. kafayı taka taka hele ilk denediğimiz ay 15gün falan gecikmişti adetim ama doktora gitmedim .. normal 32-35 günde oluyordum işte.. böyle olunca prolaktinden korktum göğüslerim bomba gibiydi.. 2 tahlil yaptım yüksek çıktı ona bağladım taktım ağladım sızlandım.. sonra muayeneye gittim herşey normaldi.. adetim düzensiz dedim ama bebek istiyorum dedim cyclopregynova kullandım 3 ay.. ilaçtan sonraki ay da hamile kaldım.. bir de ilaç kullandığım son ay maydonoz buharını da yaptım..

artık neye yoracağımı şaşırdım.. :) halime şükrediyorum

mutlaka her bünyeyi farklı etkiliyordur... 21tableti yoğun kanama olduğu ilk günden kullandım.. bitince 6. gün adet oldum 3 ay boyunca
yani 27günde oldum..

peki daha 5 gün geçti nezaman test yapmam gerekir??? en doğru sonucu almak için? bidezararı olurmu sistit olmanın???? hiç bi belirti yok yaaaa acaba ne zaman böle bulantılar flan başlar?????

dün tesadüfen gördüm ucunda beyaz sıvı kendiliğinden geldi hiç sıkmadım canım..

iyi bir isaret sutun bol olucak demekki,depolar doluyoama sakin sIkma beyin emzirme gibi algilayip dogum sancilarini baslatabiliyomus,benim sarimsi bise var uclarinda,kuruyo sonra kendiliginden,bide goguslerim cok kasiniyo benim

Son düzenleme:
gülbebek
sana uzmanlık sorusu annat bana rahim filmini
tüm detaylarıyla!!!

Uzmanlık alanım olan Hsg yi hemen anlatayım...Canımm ben çok korkuyordum biliyorsun 4 senede zor çekindim amaa boşa korkmuşummm anesteziye falan hiç gerek yok.İstanbulda çektirdim filmi.Gittim önce anket doldurdum içeri aldılar beniii amanınnn sankii Hürrem sultan gelmiş gibii bir karşılamada bulundular3 hemşire 1 doktor vardı.Doktor benii karşısına oturttu önce biraz konuştu rahatlattı beniii...En sevdiğim şarkı vs bu gibi şeylerden bahsettik.Hemşireler falan artık gülmeye başladık unuttum korkumu falan neysee sonra beni hsg çekilen yere aldııı benn hiç birşey farketmedimm acı bile hissetmedim hsg çekilirken konuşup gülüştük hepimiz ...doktor yaptığı işlemleri bir bir söylüyordu ama ben hiç bişey hissetmedim.Ordaa uygulanan ilaç ve dijital makine acı vermiyor...Sızı hissettinmi dersen onu bile hisstemedim.

iyi bir isaret sutun bol olucak demekki,depolar doluyoama sakin sIkma beyin emzirme gibi algilayip dogum sancilarini baslatabiliyomus,benim sarimsi bise var uclarinda,kuruyo sonra kendiliginden,bide goguslerim cok kasiniyo benim

ayy inş canım ya aynen o kaşıntılar bendede çok oldu ama şuan yok çok şükür ..

yaptığı işlemlerden bahsedebilir misin???

internetten hesapladım eğer hamileysem 4 hafta 7 günlükmüş biras daha geçmesi lasımmı idrardan test yapmak için?

Canımm adet geçtikten 1 yada 2 gün sonra bile çıkıyor bence sen yap tahlilini eğer önceden gecikmelerin olmuyorsa tabiiii

internetten hesapladım eğer hamileysem 4 hafta 7 günlükmüş biras daha geçmesi lasımmı idrardan test yapmak için?

4+7 yani 5 haftalık oluyor ozaman..
idrar testlerine güvenmiyorsan.. sağlık ocağında da kan verebilirsin.. kanda daha kesin sonuç alırsın..

peyy yine nasıl bir ankara havası bu ya.. gök gürlüyor burda.. yağmur yağacak gibi..

Ağlamak isitiyorum artık ya...
Ne zamandır yetiştirmeye çalıştığım iş yetişmiyo..pazartesiye sonuçlanacakmış..ben şimdi izin istesem patronun ilk bahanesi hazır Bende yokum sen takip et diyecek çünkü bana ve izin alamıycam.

canım ne geçmesi bence hemen bi test yap, adetlerin düzenliyse bu kadar gecikmede mutlaka çıkar, kan baktırabilirsen baktır, yoksa hemen bi idrar testi yap, ben daha adet günüm geçmeden çıkmışltı idrarda. hadi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…