anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

nerden alcan
benim koca amerikadan alcam die tutturdu yetiştiremedi
burda 3 bin olan orda bin dolar dı
bakalım o ne alacak
behzat ç fot makinesi ile çekiliomuş
asıl ona taktı da o 5 bin lira höyyytt dedim otur

bence başlangıç için d90 çok çok iyi hatta d90 orta sınıf bile denebilir..canon 550d de olabilir..

Ben d90 la başlayıp para biriktirip leica almak istiyorum

iyi iyi çok güzel makine de iyi ben severim nikon ları çektiğim fotoları paylaşim size bi ara :)
bol bol kurcala makineyi korkma ama biraz teknik öğrenmen lazm işte manuel çekmek istiyorsan.

manuel çekmek istiyorum tabikiiiiiii
yoksa o paranın yarı fiyatına son model bi kompact alırım olur biter .. Başım da ağrımaz

kızlar sela ve ezan vakti arası bol bol selavat getirip dua edelim.Çok sevap.Allah hepinizin gönlündeki muratları versin inşallah.Bende benim gibi bekleyenlerede Allah hayırlısıyla kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.Çok istiyorum artık bebiş ben ya......

Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin dostane
hayırlı bir bebiş dilemek en iyisi biliyosun

Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin dostane
hayırlı bir bebiş dilemek en iyisi biliyosun

evet canım herşeyin hayırlısı.benim çok istememin sebebi yaşımdan dolayı YAŞ (32) 1 yıldır buradayım ama yok yok yok.Üzülüyorum işin aslı.Sanırım 2 ay sonra tüp bebek yolları gözüküyor banada.HAYIRLISI...

Olsun da nasıl hayırlısıysa öyle olsun. Üzme kendini. Senin sağlığın en önemlisi.

hayırlısı olsun cnm inşallah dopal yoldan gerçekleşir emelin.

Sorma Medi ya ...ikimizin hamiş olduğunu bir görsem hayırlısıyla.senle ben ağustostan beri (pöffffffff) demirbaş olduk burada.Bizimkiler çok nazlı bebik çıktı.İnşallah kısa zamanda kırarız şeytanın bacağını ne güsellll olur ama demi........

Bakın ne manidar bir söz:
~ ." Yapman gereken hayırlı, yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın.." [[Hz. Ali]].~

sormaaa ne haldeyım sorma kederdeyım sorma yangınlardayım basım duman ulennnnnnnnnnnnnnnnn
elbette kı gusel olur ben hıssedıyorum bunu ılk ve sonb defa yazıcam burda içimden bi his ikizlerimolucak diyo
opyorum seni devrem badim benimm

yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede

ben napçam bu hast. de ya

Son düzenleme:

öğkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ikizin olsun inşallah kız :)

kızlar ben yaklaşık 10 gün giremiyecem internete, yıllık iznimi aldım, yarın kocişle tatile gidiyoruz leptop götürmeyiz muhtemelen, ve döndüğümde bu topikte herkes hamile olur İNŞALLAAAAHHH
hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın, beni unutmayın

bugün duyduğum en güzel haber
güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…