kit lensiyle alıcaz
iyi bence 18-105 mm üstelik vr
nerden alcan
benim koca amerikadan alcam die tutturdu yetiştiremedi
burda 3 bin olan orda bin dolar dı
bakalım o ne alacak
behzat ç fot makinesi ile çekiliomuş
asıl ona taktı da o 5 bin lira höyyytt dedim otur
iyi iyi çok güzel makine de iyi ben severim nikon ları çektiğim fotoları paylaşim size bi ara :)
bol bol kurcala makineyi korkma ama biraz teknik öğrenmen lazm işte manuel çekmek istiyorsan.
Eki Görüntüle 194288 Eki Görüntüle 194287
ekleyebildim mi bilmiyorum ama :)
çektiğim fotolardan iki tenesi
ilk fotoğrafta eve pozlanmışsın değil mi
halbuki atlara pozlasaydın sanki daha derinlikli olurdu:44:
kız atlar maşallar pek hızlıydılar :d ay o evi pek sevdim ama
kızlar sela ve ezan vakti arası bol bol selavat getirip dua edelim.Çok sevap.Allah hepinizin gönlündeki muratları versin inşallah.Bende benim gibi bekleyenlerede Allah hayırlısıyla kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.Çok istiyorum artık bebiş ben ya......
Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin dostane
hayırlı bir bebiş dilemek en iyisi biliyosun
evet canım herşeyin hayırlısı.benim çok istememin sebebi yaşımdan dolayı YAŞ (32) 1 yıldır buradayım ama yok yok yok.Üzülüyorum işin aslı.Sanırım 2 ay sonra tüp bebek yolları gözüküyor banada.HAYIRLISI...
evet canım herşeyin hayırlısı.benim çok istememin sebebi yaşımdan dolayı YAŞ (32) 1 yıldır buradayım ama yok yok yok.Üzülüyorum işin aslı.Sanırım 2 ay sonra tüp bebek yolları gözüküyor banada.HAYIRLISI...
hayırlısı olsun cnm inşallah dopal yoldan gerçekleşir emelin.
Sorma Medi ya ...ikimizin hamiş olduğunu bir görsem hayırlısıyla.senle ben ağustostan beri (pöffffffff) demirbaş olduk burada.Bizimkiler çok nazlı bebik çıktı.İnşallah kısa zamanda kırarız şeytanın bacağını ne güsellll olur ama demi........
sormaaa ne haldeyım sorma kederdeyım sorma yangınlardayım basım duman ulennnnnnnnnnnnnnnnn
elbette kı gusel olur ben hıssedıyorum bunu ılk ve sonb defa yazıcam burda içimden bi his ikizlerimolucak diyo
opyorum seni devrem badim benimm
yemekhanede birinin yemegınden hamam böceği çıkmış hastanede
ben napçam bu hast. de ya
kızlar ben yaklaşık 10 gün giremiyecem internete, yıllık iznimi aldım, yarın kocişle tatile gidiyoruzLeptop götürmeyiz muhtemelen, ve döndüğümde bu topikte herkes hamile olur inşallaaaahhh
Hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın, beni unutmayın
bugün duyduğum en güzel haber
güle güle
kızlar ben yaklaşık 10 gün giremiyecem internete, yıllık iznimi aldım, yarın kocişle tatile gidiyoruzleptop götürmeyiz muhtemelen, ve döndüğümde bu topikte herkes hamile olur İNŞALLAAAAHHH
hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın, beni unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?