anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

banada doktorum hep diyo,karnindaki yag kitlesi fazla bebek cok net görülmüyo diye

banada doktorum hep diyo,karnindaki yag kitlesi fazla bebek cok net görülmüyo diye

amann
o ultrason aletinin pisliğini sana atmış bacım
bende yağlıyım ve 5. haftadan itibaren kesesi abdominal göründü
alet iiyse yağ mağ hak getire

kafayı yiyecem az önce işyerine arkadaşımın kuzeni geldi.1 tane kızı var.birde demezmi yine hamileyim.kaza oldu diye.gelde kafayı yeme.bir tek anlayamadığım kaza türü bu işte benim..

kafayı yiyecem az önce işyerine arkadaşımın kuzeni geldi.1 tane kızı var.birde demezmi yine hamileyim.kaza oldu diye.gelde kafayı yeme.bir tek anlayamadığım kaza türü bu işte benim..

ben kazara oldu diyenlere hiç inanmıyorum
yemesinler bizi

benim eltim 3 kere kazayla hamile kaldı hemde sonuncusu tüpleri bağlıyken yani :84::84:

kızlar karar verdim normal yolla gelmiycek galiba bu bebek kazayla yapıcaz artık ya herkezinki kazayla oluyo bi kazada bizim yapmamız lazım artık aaa 3 sene oldu yaaaa

ben inanıyorum valla sir cahil bi gelinimiz var akrabalardan eşim tarafından 1 yasında 8 aylık bebegı var yıne hamıle kalmış mhemde ikiz moralım bozuldu agladım agladım geçen gün coştum yani

biz biyerde hata yapıyoz ama nerde :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet kizlar bide öyle deneyin,bir nevi beyin kandirmacasi,

ne yapalım şekerim 3 sene azmı herkezinki kazayla ilk günden oluyor onları duydukça sinirlerim zıplıyo istemediğimden değil benim niye olmuyo diye offfff ooooffff

kızlar karar verdim normal yolla gelmiycek galiba bu bebek kazayla yapıcaz artık ya herkezinki kazayla oluyo bi kazada bizim yapmamız lazım artık aaa 3 sene oldu yaaaa

aynen bende çok kırazım kaza ile oldu diye..
ayol nasıl beceriyorlar.. biz nerde yanlış yapıyoruz.. kaza derken trafikte mi sanki töbe töbe : çarpışiyler mi napıyorlar bizden farklı

ben inanıyorum valla sir cahil bi gelinimiz var akrabalardan eşim tarafından 1 yasında 8 aylık bebegı var yıne hamıle kalmış mhemde ikiz moralım bozuldu agladım agladım geçen gün coştum yani

kizlar biliyorum cok istiyosunuz haklisiniz ama kendinizi cok yipratiyosunuz,böyle olacagi varsada olmaz,baska seylere yönlendirin kafanizi,,ben hamikle kaldigim ay resmen silmistim kafamdan zaten kocisle bozuktuk,cok yogun gecirmistim bide o ayi,tek geceden kaldim düsünün,söylemesi kolay demeyin,benimde sorunum kafaya takmakmis meger

canım kafadan nasıl silecen düşünmeyecenki bilmem bana o iş çok zor geliyor tv izliyon ya hamile ya bebek var pc ye bakıyon yine aynı sen bi an aklından çıkarsan telefon geliyo ne yaptın hastalandın mı belirti varmı bende böyle sizi bilmem ama yani olmuyo

canim tek geceden hamile kaldim dedim ama ben 8 senedir ugrastim bebis icin,hemen pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…