bacım kendim 2 hafta sonra giderim diye düşünüyorum.. ben azcık fazla kiloluyum da.. . üstten hani olur da doktor göremezse yağ kitlesinden diyezaten şu anda SAT'a göre 5+4 oluyor ayın 16'da giderim belki 7+3 olunca.. bir daha gel git yapmayım.. araba da yok dolmuşlarda rezalet..
hıı bu arada yeni bişiyler öğrendim..sanırım ücret ödemiycem kontrol için
hastanede veznede ücreti senet yaptırabiliyormuşuz 3 aylık.. zaten ben 1 ay sonra ssk dan yararlanıyor olucam.. ozaman da iade edebiliyormuşuz senedi.. güzelce bir araştırcam bu konuyu
banada doktorum hep diyo,karnindaki yag kitlesi fazla bebek cok net görülmüyo diye
kafayı yiyecem az önce işyerine arkadaşımın kuzeni geldi.1 tane kızı var.birde demezmi yine hamileyim.kaza oldu diye.gelde kafayı yeme.bir tek anlayamadığım kaza türü bu işte benim..
kafayı yiyecem az önce işyerine arkadaşımın kuzeni geldi.1 tane kızı var.birde demezmi yine hamileyim.kaza oldu diye.gelde kafayı yeme.bir tek anlayamadığım kaza türü bu işte benim..
ben kazara oldu diyenlere hiç inanmıyorum
yemesinler bizi
kızlar karar verdim normal yolla gelmiycek galiba bu bebek kazayla yapıcaz artık ya herkezinki kazayla oluyo bi kazada bizim yapmamız lazım artık aaa 3 sene oldu yaaaa
ben inanıyorum valla sir cahil bi gelinimiz var akrabalardan eşim tarafından 1 yasında 8 aylık bebegı var yıne hamıle kalmış mhemde ikiz moralım bozuldu agladım agladım geçen gün coştum yani
evet kizlar bide öyle deneyin,bir nevi beyin kandirmacasi,
kızlar karar verdim normal yolla gelmiycek galiba bu bebek kazayla yapıcaz artık ya herkezinki kazayla oluyo bi kazada bizim yapmamız lazım artık aaa 3 sene oldu yaaaa
ben inanıyorum valla sir cahil bi gelinimiz var akrabalardan eşim tarafından 1 yasında 8 aylık bebegı var yıne hamıle kalmış mhemde ikiz moralım bozuldu agladım agladım geçen gün coştum yani
biz bu ay korunduk acaba kazayla hamile kalmışmıyımdır
aynen bende çok kırazım kaza ile oldu diye..
ayol nasıl beceriyorlar.. biz nerde yanlış yapıyoruz.. kaza derken trafikte mi sanki töbe töbe :çarpışiyler mi napıyorlar bizden farklı
kizlar biliyorum cok istiyosunuz haklisiniz ama kendinizi cok yipratiyosunuz,böyle olacagi varsada olmaz,baska seylere yönlendirin kafanizi,,ben hamikle kaldigim ay resmen silmistim kafamdan zaten kocisle bozuktuk,cok yogun gecirmistim bide o ayi,tek geceden kaldim düsünün,söylemesi kolay demeyin,benimde sorunum kafaya takmakmis meger
biz biyerde hata yapıyoz ama nerde :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım kafadan nasıl silecen düşünmeyecenki bilmem bana o iş çok zor geliyor tv izliyon ya hamile ya bebek var pc ye bakıyon yine aynı sen bi an aklından çıkarsan telefon geliyo ne yaptın hastalandın mı belirti varmı bende böyle sizi bilmem ama yani olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?