anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ne iş yapçak bacım kocan?
mayışı ii mi bari

yine kendi işini yapıcak canım.. güvenlik sistemleri falan..
mayışa biraz burun kıvırdı ama bir ton laf tıkadım .. mecbur çalışacak.. havadan para gelmesini mi bekliyecek.. bundan sonra daha ciddi olacaksın dedim..
şimbi bir de kaynanamlar da ortak iş teklifinde bulunmuştu ya kadın biraz yüz astı eşim işe başlıyor diye.. e ama napayım.. eşek gibi çalışan biz olacaz onlar yattığı yerden para kazanacak.. ve ben hayat boyunca kendimi onlara muhtaç mı hissedicem bize imkan sağladılar diye.. yok istemez dedim eşime.. nasipte kendi işimizi yapmak varsa yaparız elbet bir gün dedim.. şu anda bekleme gibi bir lüksün yok dedim eşime..
1,500 maaşı bakalım neetçez.. yaza da başka daireye taşınıcaz onun da kira 350den aşağı olmaz herhalde..
Allah büyük

Günaydın fıstıklar...

yeni topic açıldı ama sakin kimse yok...ay başında BAT olan yok mu?

Benım ay sonu 28 Mayıs BAT ..oooooo daha çoooook var..
Anneler gününde ne yapacaksınız anlatın bakalım?
Biz annmi ve kayınvalidemi alıp boğaz turu yaptırıcaz ardından bi yemek yedirip hediyelerimzii orda vericez...

benim anacım uzakta.. zaten memlekette anneler ve kadınlar günü bir kutlanır 8 martta..
kaynanam ise zaten anneler gününde bize yerleşecek 1-2 haftalığına.. allah bilir içim.. içimden hiç bişi yapmak gelmiyor.. oğlu bi çiçek alırsa alsın..

Ben daha ne hediye alıcam onu da bilmiyorum
bu ay yandım yani hem maddi hemde hindi gibi düşünmekten
4 mayıs babamın ve yeğenimin doğum günü
anneler günü
10 mayıs eşimin doğum günü

annem yazlıkta
kayınvalidem antalyada yaşıyo

antalyaya gitme ihtimalimiz var ama gitmek istemiyorum

anneler günü

anaam.. eşimin doğum günü 2 gün sonra.. ne etçem ben yaw.. para da yok görümceleri toplarım ben.. alsınlar pastayı ne edim :)

böyle üst üste gelince insan kime ne alacağını şaşırıyor valla

bizde durumlar belli işte... kimseye bişiy alabilecek durumum yok... bir de bu ay eltim doğum yapacak.. kendi kafalarında kurmuşlar işte şurdan şukadar çeyrek gelecek falan diye.. hiç kusura bakmasınlar .. çeyrek parası bulursam 3 aydır duran doğalgaz faturamı öderim..
böyle hesap mı yapılır yaw..

anneler günü

aa 10 mayıs benimde doğum günüm :)
bu ay bizimde çok doğum günü var ama ben bu sene kimseye hediye alamyı düşünmüyorum.annemde dahil (anneme çaktırmadan arada alırım belki :) ) kendim içinde eşimden ev istiyorum başka birşey alma bana diyorum :)

anaam.. cennet mahallesindeki pembenin deyişiyle...
alikopter geçti pek bi alçaktan geçti.. o nası bi ses yaw :26:

günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, topiğin ismini görünce kesin bu bizim topik dedim hadi hayırlı olsun.
koprina seni böyle görmek çok güzel, avatarın tickerin

günaydın kızlar, kaç gündür giremiyordum, topiğin ismini görünce kesin bu bizim topik dedim hadi hayırlı olsun.
koprina seni böyle görmek çok güzel, avatarın tickerin

sağol canım.. crafty kızdı bana.. haklı da.. daha kontrole gitmedim çünkü.. kalbini duymadan koyma dedi ticker :)) Allah korusun da.. inşallah duyarız.. 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum..

sağol canım.. crafty kızdı bana.. haklı da.. daha kontrole gitmedim çünkü.. kalbini duymadan koyma dedi ticker :)) Allah korusun da.. inşallah duyarız.. 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum..

carfty duymasında niye iki hafta bekliyorsun ben 6+5 de kalp atışını duymuştum, hemde karından,gayet net bi şekilde. craftyde 6+3de duymadımı. ben olsam haftaya giderdim,meraktan çatlamaktansa. bende cuma gidiyorum,12+0 oluyo, inşallah herşey yolundadır.

selam kızlar inşallah güzel ve hayırlı bir gün olur bugün ve güzel haberler alırız inşallah

kızımm
ben 2 hafta demedim ki
vajinal istemio
dr a 1 kere gitmek istio
kendi dedi :)
ben ticker ı koyma dedim sadece

kızımm
ben 2 hafta demedim ki
vajinal istemio
dr a 1 kere gitmek istio
kendi dedi :)
ben ticker ı koyma dedim sadece

aaa sen burdamıydın
valla bana vajinal bakmadı,6+5de karından göründü zaten.bence bekleme kopri merak ederiz hepberaber. ben 4+3de tickeri koymuştum

günaydınnn
anneler gününde eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var gündüz ayrıca ogünlerde benim yumurtlama günlerim
annelerin hediyesini pazartesi vercem artık napalım
anneme siyah şalın üstüne işleme yapcam annem birz süslüdür benim
kayınvalideme ne alcam hiş fikrim yok her sene köyde olurdu anneler gününde bende yazın yanına giderken kendi oyaladağım tülbent penye falan alırdım bu sene ne alsam acep :26:

bacım kendim 2 hafta sonra giderim diye düşünüyorum.. ben azcık fazla kiloluyum da.. . üstten hani olur da doktor göremezse yağ kitlesinden diye zaten şu anda SAT'a göre 5+4 oluyor ayın 16'da giderim belki 7+3 olunca.. bir daha gel git yapmayım.. araba da yok dolmuşlarda rezalet..

hıı bu arada yeni bişiyler öğrendim.. sanırım ücret ödemiycem kontrol için
hastanede veznede ücreti senet yaptırabiliyormuşuz 3 aylık.. zaten ben 1 ay sonra ssk dan yararlanıyor olucam.. ozaman da iade edebiliyormuşuz senedi.. güzelce bir araştırcam bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…