anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben bişi anlamadım olaydan, ama dersen ki sence yapar mı bence yapmaz koca adam
hem yapacak olsa müzik kanalı mı yapacağı yer Allahasen :)
takma kafanaaaaaaaaaa

canım adam yeminler etmiş kendide şaşırmış belliki biri eşşek şakası yapmış öfkeyle hareket etme sakince konuş eşinle olayın aslını bi öğren bakalım

evet biri şaka yapmış güya eşşek şakası ama eşim görmemiş bile kendi numarasını tv de tesadüfe bak kı ben gördüm yaa
işin aslını öğrendim eşim beni aradı arkadaşıyla konuşturdu adam yeminler ediyo yenge şaka yaptım falan diyo ama bunun şakasımı olur bu adamlar ne acaip boşanmamıza sebep alacaktı nerdeyse iki gündür aklımda milyon tane soru var
acaba eşim yaptı da arkadaşına mı suç atıyo
gurbette yalnız macera mı arıyo falan
oooofff

maşallah yaa nazar değmesin ben mutfağı gördüğümde başlıyo midem mutfak tutuyo resmen

yapacak adam gizli saklı yapar demekki bu saka boş yere kendini üzme canım benimm

bak arkadaşıylada konuşturmuş adama deseydin yuvamımı yıkacaksın diye na iyi dostmuş o öyle bence takma bu kadar hem kocan yapsa seninde görme ihtimalini düşünmezmi müzik kanalında üzme kendini

maşallah yaa nazar değmesin ben mutfağı gördüğümde başlıyo midem mutfak tutuyo resmen

eee gülü seven dikene katlanır canım bende ilk üç ay mutfaga girememiştim hatta aç kaldım kaç gün kusmaktan bulantıdan mahfoldum nete bile gelemiyodum o kadar kötüydüm ama şimdi 2 tabak birden yiyorum pişirebiliyorum dayan bacım azcık kaldııı

ben bişi anlamadım olaydan, ama dersen ki sence yapar mı bence yapmaz koca adam
hem yapacak olsa müzik kanalı mı yapacağı yer Allahasen :)
takma kafanaaaaaaaaaa

işte bende bunu anlayamadım zaten yapsa her imkan mevcut ruhum bile duymaz benim
kendisine de deim ya zaten 40 yaşında adamsın ne gerek var kı böle şeylere çok üstüne gittim tabiki olayın çok canım yandı
dünden beri mesaj mesaj üstüne eşimden ondan bile şüphelenişr hale geldim

ohh ii oluo
bende öleyim mide evet bulanıo amaaa en çok naz kapris & şımarıklık :)
sefam olsun

benim oduna nazda sökmüyo yaa kötüyüm diyorum kendini salıyosun diyo mutfak kokuyo bişey yiyemiyorum diyorum koksun koksun yersin diyo yemeğimi alıp balkona çıkıp yicekmişim akıllı ama açık havada yiyorum sabah çorba yedik dışarda tavuk suyu nasıl tatlı geldi ama evde tık yok çubuk krakerle geziyorum

e be yavrum
sen de delirme :)
yalnız kalmak seni paranoyak yapmış :)
yok bişi bunda :)

ben hakkını yemem herifiminnn :)
çok nazlıo beni sağolsun Allah razı olsun

MİSTİKKK
e yazın lonuşak dedin kaçtın be gülüm

katlanıyoruz mecburen allah beterinden korusun yaa napalım boşuna dememişler cennet anaların ayakları altında diye anne olmak zor iş en başından

kız sende dışardan söylee boşver adamı kendine ve minigine bak valllaaaaaa ben adamı bırakıp kaçmıştım 10 gün anacıgımın yanına

haklısın erce kim olsa acaba der
ama adamın yapacağı yer orası değildir herhalde
şaka olduğu apaçık

bak arkadaşıylada konuşturmuş adama deseydin yuvamımı yıkacaksın diye na iyi dostmuş o öyle bence takma bu kadar hem kocan yapsa seninde görme ihtimalini düşünmezmi müzik kanalında üzme kendini

ağzıma geleni söledim zaten adam utancından ne diyeceğini bilemedi benim görme ihtimalimi düşünememiş aptal herif
eşime de bin kere sordum peki seni hiç arayan oldumu kızlar falan
yeminler ediyoki kimse aramadı diye düşüncesi bile çok kötü allah kimseye vermesin aldatılmayı

ben hakkını yemem herifiminnn :)
çok nazlıo beni sağolsun Allah razı olsun

MİSTİKKK
e yazın lonuşak dedin kaçtın be gülüm

beni bu işyeri manyak yaptı..saat kaç olmuş bu saate kadar nerdeyse boş oturdum.şimdi acil iş veriyolar..şimdi başlasam kaç saat sürer..akşama gene kocayla patırtı var

Eray kız telefonu vermiş te ne olmuş ben anlamadım olayı
''beni arayın hatunlar'' filan yazıyo bazen müzik kanallarında öyle bişey mi
eğer öyle ise kesin şakadır kalbine fesat sokma
namazında adamın ne işi var müzik sitesinde birde çok şaşırdı diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…