ben fasulye yanınada pilav ohhh bide taze sogan bu kadan ben yicemm
fasulyeyi soguk su koyup kaynatıp süzün bu işlemi 2 kere yapın sonra pişirin gazını alıyooo valla rahata erersiniz
ohhh ne güzel nasıl yemek yapıyosunuz yaa ben mutfağın önünden geçemiyorum akşamda dürüm yicez
canım adam yeminler etmiş kendide şaşırmış belliki biri eşşek şakası yapmış öfkeyle hareket etme sakince konuş eşinle olayın aslını bi öğren bakalım
evet biri şaka yapmış güya eşşek şakası ama eşim görmemiş bile kendi numarasını tv de tesadüfe bak kı ben gördüm yaa
işin aslını öğrendim eşim beni aradı arkadaşıyla konuşturdu adam yeminler ediyo yenge şaka yaptım falan diyo ama bunun şakasımı olur bu adamlar ne acaip boşanmamıza sebep alacaktı nerdeyse iki gündür aklımda milyon tane soru var
acaba eşim yaptı da arkadaşına mı suç atıyo
gurbette yalnız macera mı arıyo falan
oooofff
maşallah yaa nazar değmesin ben mutfağı gördüğümde başlıyo midem mutfak tutuyo resmen
evet biri şaka yapmış güya eşşek şakası ama eşim görmemiş bile kendi numarasını tv de tesadüfe bak kı ben gördüm yaa
işin aslını öğrendim eşim beni aradı arkadaşıyla konuşturdu adam yeminler ediyo yenge şaka yaptım falan diyo ama bunun şakasımı olur bu adamlar ne acaip boşanmamıza sebep alacaktı nerdeyse iki gündür aklımda milyon tane soru var
acaba eşim yaptı da arkadaşına mı suç atıyo
gurbette yalnız macera mı arıyo falan
oooofff
maşallah yaa nazar değmesin ben mutfağı gördüğümde başlıyo midem mutfak tutuyo resmen
ben bişi anlamadım olaydan, ama dersen ki sence yapar mı bence yapmaz koca adam
hem yapacak olsa müzik kanalı mı yapacağı yer Allahasen :)
takma kafanaaaaaaaaaa
ohh ii oluo
bende öleyim mide evet bulanıo amaaa en çok naz kapris & şımarıklık :)
sefam olsun
işte bende bunu anlayamadım zaten yapsa her imkan mevcut ruhum bile duymaz benim
kendisine de deim ya zaten 40 yaşında adamsın ne gerek var kı böle şeylere çok üstüne gittim tabiki olayın çok canım yandı
dünden beri mesaj mesaj üstüne eşimden ondan bile şüphelenişr hale geldim
benim oduna nazda sökmüyo yaa kötüyüm diyorum kendini salıyosun diyo mutfak kokuyo bişey yiyemiyorum diyorum koksun koksun yersin diyo yemeğimi alıp balkona çıkıp yicekmişim akıllı ama açık havada yiyorum sabah çorba yedik dışarda tavuk suyu nasıl tatlı geldi ama evde tık yok çubuk krakerle geziyorum
eee gülü seven dikene katlanır canım bende ilk üç ay mutfaga girememiştim hatta aç kaldım kaç gün kusmaktan bulantıdan mahfoldum nete bile gelemiyodum o kadar kötüydüm ama şimdi 2 tabak birden yiyorum pişirebiliyorum dayan bacım azcık kaldııı
benim oduna nazda sökmüyo yaa kötüyüm diyorum kendini salıyosun diyo mutfak kokuyo bişey yiyemiyorum diyorum koksun koksun yersin diyo yemeğimi alıp balkona çıkıp yicekmişim akıllı ama açık havada yiyorum sabah çorba yedik dışarda tavuk suyu nasıl tatlı geldi ama evde tık yok çubuk krakerle geziyorum
işte bende bunu anlayamadım zaten yapsa her imkan mevcut ruhum bile duymaz benim
kendisine de deim ya zaten 40 yaşında adamsın ne gerek var kı böle şeylere çok üstüne gittim tabiki olayın çok canım yandı
dünden beri mesaj mesaj üstüne eşimden ondan bile şüphelenişr hale geldim
bak arkadaşıylada konuşturmuş adama deseydin yuvamımı yıkacaksın diye na iyi dostmuş o öyle bence takma bu kadar hem kocan yapsa seninde görme ihtimalini düşünmezmi müzik kanalında üzme kendini
ben hakkını yemem herifiminnn :)
çok nazlıo beni sağolsun allah razı olsun
ben hakkını yemem herifiminnn :)
çok nazlıo beni sağolsun Allah razı olsun
MİSTİKKK
e yazın lonuşak dedin kaçtın be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?