anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bende aynı şeyleri sölüyorum eşime
kendimi değiştirmek
şehrimi değiştirmek hayatımdaki herşeyi değiştirmek istiyorum bazen
benim kocada diyo sen yakında beni de değiştirirsin bu hızla
acaba 30 dan sonra mı böle oluyo ki

hadi kızlar ya shbet edelim çok sıkıldım valla.cnm hiç bir iş yapmakda istemiyor.

akşama ne yemeğiniz var bari onu anlatın

size anlatmıcaktım ama dayanamadım yazmak rahatlamak istiyorum yoksa çatlıcam iki gündür çok fenalardayım kimseye anlatamamki başka
eşimin telefon numarasını bi müzik kanalında gördüm benim adamın salak arkadaşının biri şaka olsun diye değişik isimle benim kocanın numarasını müzik kanalına vermiş pazartesi günü
ben mutlu mutlu kocam gelmiş tam gününde şahane iki gün geçirmişiz o heyacanla temizlik yapıyorum evde aynı esnada müzik dinliyorum tamamen tesadüfen numarayı gördüm şok şok oturduğum yerde kaldım anlam veremiyorum ağlamaktan başım çatlıyo tabii
niye yaptı böle bişey ne ihtiyacı var yapmak istese tv ye ne gerek var falan milyon tane soru beynimde dolanıyo
aradım senden boşanıyorum dedim
anlattım durumu yapcaksan bile ergenler gibi yapma bu işi adam gibi yaptım de itiraf et falan dedim şok oldu algılayamadı önce haberim yok diye yeminler etti nasıl inanmıyım adan namaz kılyo benim gözümün içine bakıyo hali tavrı hiç değişik değil bana karşı hiç şüpelenmedim yani
hala çok kötüyüm aklıma geldikçe deliriyorum rasmen
biraz uzun oldu ama hala sayfalarca yazabilirim çok kötüyüm

hiççç bişi anlamadım yawwwww

lütfen bişeyler yazın kızlar olumlu veye olumsuz çok kötüyüm ne düşünceğimi şaşımış durumdayım aklımda hala acabalar dönüyo
eşime inanıyorum tabiki de ama miğdem bulandı bi kere

canım adam yeminler etmiş kendide şaşırmış belliki biri eşşek şakası yapmış öfkeyle hareket etme sakince konuş eşinle olayın aslını bi öğren bakalım

hadi kızlar ya shbet edelim çok sıkıldım valla.cnm hiç bir iş yapmakda istemiyor.

akşama ne yemeğiniz var bari onu anlatın

ben fasulye yanınada pilav ohhh bide taze sogan bu kadan ben yicemm

fasulyeyi soguk su koyup kaynatıp süzün bu işlemi 2 kere yapın sonra pişirin gazını alıyooo valla rahata erersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…