anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

günaydın kızlarr sabah doktora gittim kontrolumuz vardıı herşey normal sıpam çok rahat yerindee kafası sağdaydı sola geçmiş haber verim dedim

Günaydın kuzular...
herkese keyifli bir hafta diliyorum :))
ben yapraklarımı hallettim..
(kaynana bizde kaldı cumartesi akşam.. oturduğum yerden yaparım dedi.. saplarını falan desteleri düzeltti.. sabah ta suya bastı.. öğleden sonra da ben doldurdum)
kırk yılda bir işe yaradı anlıcanız...
dün evden hiç çıkmadım.. ama temizlikti yemekti derken akşam oldu.. sabah ta kayınım eltim kahvaltıya gelmişlerdi .. totomu anca akşam dinlendirdim..
bugün de gelesim yoktu pek.. evdde yatıp bütün gün uyuyasım vardı..

Benim midemi hiç bişi bastırmıyo yaw
Tuzlu çubuk yiyorum bu sefer ağzım daha da acılaşıo, acılık artınca da bulantı artıo Tatlıda da aynı durum
Hayırlısıyla bi geçseydi artıkkkk
Kopri sen ne durumdasın?

ben rahatım canım.. bulantım olmadı hiç.. sadece dükkandan tiksiniyorum.. onu da zamanla aşarım herhalde..
tuzlu domates iyi gelirmiş diyorlar..
sadece tatlısever olarak tatlı yemiyorum .. tuzlu şeyler midemi daha rahat tutuyor gibime geliyor..
genel olarak iyiyim ama.. herhalde bundan sonra da bulantım olmaz diye düşünüyorum

hımm bu arada kaynanamın teorisini sizinle paylaşım.. :) eltimle dün acaip diyalogları oldu..
eltim doktorlara kızıyor bebel ultrasonda 2 hafta geriden geliyomuş diye..
kaynanam da bu lafın üzerine şöyle bişey patlattı
kız yıkandıktan sonra olur (adetten yıkanınca)
erkek adet olmaya yakınken oluyormuş :)
anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama kafası almayınca sustum..
kızım ben delimiyim diyo 5 çocuk doğurdum diyo.. ii dedim sen biliyosun doktorlar bilmiyor hiç..
nerdeyse dalacaktı bana b.k zannediyo kendilerini doktorlar diyor :)
yani ben bişi demiyorum yorum sizin

Maşallah sana..inş olmaz..
Tuzlu domates yerken rahatlatıyo da sonradan kötü oluyo
Neyse geçicektir inş.

tuzlu domates yemeyinnnn kusarken çok canınız yanar tecrübe konuşiyy ama kusma yoksa yiyin

ay aralık 2011 anneleri topiğine göz atayım dedim.. millet hala kusmaktan bahsediyor :)
neysem artık 4-5 aylık olunca bakarım oraya..
allah onlara da sabır versin..

Allahın sevgili kulusun vesselam

öyleyimdir dermişim :)
bu zamanları benim gibi rahat geçirmeniz nasip olur inşallah..
gerçi ben üzülüyordum da... başkasının anlattıklarını okudukça iyi ki bulantım yok diyorum..

bugün sanırım herzamanki gibi pazartesi sendromu yaşanıyor

ne var ne yok bakiyim,benim oglusum bugün biraz rahatsiz,grip,dr gittik geldik,carsamba günüde karnimdakini getirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…