anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben de birilerini çağırsam ya çok misafir ağırlayasım geldi:)
yada biyerlere gideyim aynı zamanda ağırlanasım da geldi

ikinci seçenek daha hoş :)
bende misafiri severim ama bana gelenler boğazını doyurmak için geliyor hep.. hep duble doz yaparım.. yine kalmaz yine kalmz :) nerelerine yiyorsalar..
herşey helal olsun da :) okadar zahmet diyoruz 15dk içinde silip süpürüyorlar

evet hele de profiterol
hamurunu ocakta pişir sonra fırına al pişir
kremasını yap içine sık
çikolata sosunu yap üzerine dök..

yemesi 5dk

yapmak 2 saat süreeerrr
yemek 5 dakikaaaaaaa

peynirli sarma yapasım geldi :)
anacım ya kıymalı ya peynirli yapardı.. kırık pirinçle bulgur kullanırdı..
bulgur sarmaya başka bir güzel tat veriyor bence.. ama sade pirinçli seven de çok..
akşam olsa da eve gitsem de ... lahana sarmamı yapsaaaammm.. ohh önce lahanayı yımşatıcam.. sonra içini yapıcam.. tek gözle nasıl edicem..

hım aklıma bişi geldi de
ben geçende marketten sarımsak aldım siz sarımsak tozu da zararlı dediğiniz için
ama hiç üretim yerine dikkat etmedim.. hani filede 4-5 kafa olur ya..
sonra görümcem ııyyy çin sarımsağı mı aldın dedi.. ne bilim fark etmemiştim etiketini..
bir zararı sakıncası varmıdır ki ?
akşama sarmalarıma sarımsaklı yoğurt ta yapıcam ya.. ne etçem okadar sarımsağı şimdik ben

eneem.. acaip yağmur yağıyor..
bıdık.. gölbaşında nasıl durumlar?? buraya 10litrelik kova koysam 5-10 dakkada rahat dolar..

Son düzenleme:
eneem.. Acaip yağmur yağıyor..
Bıdık.. Gölbaşında nasıl durumlar?? Buraya 10litrelik kova koysam 5-10 dakkada rahat dolar..

burası yağdı gürledi esti geçti

çin sarımsağını bilmiorum kuzum üle bişey mi var
şimdi de sarımsağa mı el atmışlar

burası yağdı gürledi esti geçti

çin sarımsağını bilmiorum kuzum üle bişey mi var
şimdi de sarımsağa mı el atmışlar

üretim yeri çinmiş yani.. türk malı değil işte
etiketine bakınca made in china görünce :) insan artık her b.ktan tedirgin oluyor ama..

daha ne olsun fıstık sarmam
kıymalı senin olsun, ıspanaklı tepsisini buraya alayım

sanki bi de kek çırpsan iyi olur gibi
menünde şekerli bişi yok

sen börekleri yaparken pişer bilem

kuzucanım
pasta olcak ondan kek yapmadım bide meyve de var birsürü evde
kuzenim gelio d günü onun
sevmeyiz biz keki çok ailecek :)

Foto ile ilgili konuşalım bi ara bu arada
koca da süpper bi eğitim varmış belki işine yarar
yollarım ya da nerden alacağını sölerim

üretim yeri çinmiş yani.. Türk malı değil işte
etiketine bakınca made in china görünce :) insan artık her b.ktan tedirgin oluyor ama..

iyi de iklimimiz herşeyimiz elverişli
bu tip şeyleri neden dışardan alırız anlamıyorum:44:
Hadi avokadodur mangodur anlarım ülkemizde yetişemiyo ama sarımsak da neyin nesi

foto ile ilgili konuşalım bi ara bu arada
koca da süpper bi eğitim varmış belki işine yarar
yollarım ya da nerden alacağını sölerim

oki kuzu ben de bişey indirdim netfotoğraf sitesinden
bi inceleyim yararlı bişiyse linkini özel mesaj olarak atarım

NATİONAL GEOGRAPİCİN 4 CDLİ SETİYSE TAVSİYE ETMEM
İÇİ ŞİŞİYO İNSANIN

Son düzenleme:
iyi de iklimimiz herşeyimiz elverişli
bu tip şeyleri neden dışardan alırız anlamıyorum:44:
Hadi avokadodur mangodur anlarım ülkemizde yetişemiyo ama sarımsak da neyin nesi

işte bende anlamam.. sanırım bizim mallerı dışarıya veriyorlar, dışarıdan da ucuz mal alıyorlar..
markette sadece o çeşitten vardı yoksa dikkatimi çekerdi..
akşam metroda gördüm türk malını biraz pişman oldum diğerini aldığıma da olan oldu.. çöpe atamam ya..
artık herşeyin etiketini durup okuyacam

selam kızlar
alışverişten geldim her hafta sonu olduğu gibi
anam iki kişiyiz evde altı üstü bıkıyorum bazen pazara gitmekten
yarında istanbuldayım allah izin verirse eltimin kızı mevlüt yapcakmış hiç canımda istemiyo gripim keyfim yok bu aralar depresyondamıyım ne bahar salladı beni
sizler nassınız canlarım

hoşgeldin .. Iyiyim ben azad edilmeyi bekliyorum

hoşgeldin yavyum..
pazar kelimesini diyince eşim cinleniyor :) okadar şeyi biz mi yiyoruz diyor..
bu mevsimde yemicez de nezaman yicez ki.. sebzeyi meyveyi..
mevlüte de git tatlım için açılır biraz..
değişiklik olur senin içinde.. bol bol da dua edersin sevap kazanırsınız işte..
havalardan bu depresif halin bacım.. hepimiz öyleyiz.. kış bitemedi gibime geliyor.. dükkanda hala kışlık montumla oturuyorum..

taze yaprağı nasıl doldururuz????

ben yaprakları demet yapıyorum bayağı çok bi leğene üst üste diziyorum üstüne sıcak tuzlu döküyorum
soğuyunca demetiyle alıp aralarına kalın tuz koyuyorum kavonoza basıyorum tabi aralarına da tuz koyuyorum bide üstüne çıkacak kadar su koyuyorum kapağını kapatıyorum tuzlu olduğundan bir sene hatta daha fazla dayanıyo ama yapmadan biraz suda bekletmek gerekiyo tuzu çıksın diye ama tadı çok güzel oluyo
bizimde bahçede var bende tuzlucam inşallah

hoşgeldin .. Iyiyim ben azad edilmeyi bekliyorum
hoşbuldum canım mesainin bitmesine az kaldı inşallah sabır

benimkide bayılıyo çarşı pazar gezmeye hele bi market maceramız oluyo felaket o alıyo ben arabadan geri alıyorum benim koca ev hanımı olsa kocası iki güne boşardı heralde
allah günah yazmasında mevlütlerden manevi haz alamıyorum kopricim
ben evde tek başıma ibadet etmeyi daha çok seviyorum tabiki toplulukla dua çok önemli biliyorum da düğünlerde dahil kalabalıktan hiç hoşlanmıyorum ama gitcem tabiki allahın izniyle hepinizede dua etcem inşallah

ben çıkıyorum kızlar allaha emanet olun iyi tatiller herkese
bu akşam yemeğinden de yırttım arkadaşım çağırdı sen evde teksin gel bacım beraber yiyelim dedi allah herkese benim kızımada benim sahip olduğum gibi arkadaşlar nasip etsin inşallah
abimden dert yanıyorum ama arkadaş bazen insana daha yakın oluyo

senin koca da benimkinden.. markette ıvır zıvır bölümünde bulursun onu pazarı sevmez.. ama market başka..
akşam metroya gittik.. 30-40 liralık masraf yaptık.. evde bakıyorum ortada sadece aldığım beyaz lahana var..
geri kalanı cips kraker ceviz incir kuru kayısı.. (son saydıklarım benim içinmiş kendi öyle diyor :)
haa şeyi de hatırladım..
bombay fasulyesi aldı kocam.. hani böle parmağın yarısı kadar var ya.. :) çok zenginiz ya gittik 1 kilosuna 10 lira verdik :)

evet insan akrabalarını seçemiyor ama dostlarını daha iyi tanıyor!

ooo kilosu 3 lira süperr burda kilosunu 5 liradan aşagı satmıyolarr bide kart hepsiii
şey gibi oldu :)
sevmek bir ömür sürer.. sevişmek bir dakika

süpermişşş
ben hiç misafirliklerimde 5 dk da bişi yemem herkes yer bitirir ben hala mıncıklarım tabagımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…