anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

valla ben stres vs herşeyi yaşayan insan olarak
gerçekten hamile kalmak isteyenlerin bu topicde kalmasını öneririm
diğer türlü gereksiz stres oluo BENCE

bencede zırt pırt topik açmıyalım artık.. nasılsa birbirimizi biliyoruz.. dışardan gelene de kapımız açık herzaman..

Sevom
hayırlısıyla sende yerleşirsin istediğin eve... insanın içi ferahlıyor yeni bir ev..
kendimizin olmasa da , içeri girerken yüzüm gülüyor..

bende sevmiyorum giymeyi,esimde hic istemedi giymemi,biz kari koca anormaliz galiba

babydoll diyip duruyorsunuz :) ayol diyorum ney ki bu .. kutsal google sordum.. :) bir sürü hatun resmi çıktı hemencik kapattım :)
sonra da kendime dedim nekadan gerifakalıyım :)
hoş modeller var ama.. ne gerek var :) üstümüzde kalacaklar mı sanki onları giyince..

canim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,(kaynanasiz)

sağol cnm, amin :)
kaynana pazartesi gitti.. öğlen eşi aramış geliyorum akşama diye...
inan dün hiç bizi aramadı akşam eşim aradı.. kocayı buldun bizi unuttun diye takıldı biraz ona :)
ama huzurumuza kavuştuk.. çok şükür..

bu erkek milleti boyle ıste enımkı da ne gerek var dıyo tabı
ama bellı bı zaman sonra farkılık aramasın saçma erkekl gudulerı yerınde dursun oynamasın dıye sıradısılık mantıgıma yatıyor

kayinvalidenin esi yurtdisindaydi galiba,kaynanani niye getirmiyoki giderken

kayinvalidenin esi yurtdisindaydi galiba,kaynanani niye getirmiyoki giderken

adam almanyaya 6ayda bir giriş çıkış yapması gerekiyormuş sanırım.. oturma izni varda vatandaşlığı yok henüz.. ama ordan da malülen emekli,
kaynanama pasaport çıkarttı da, davetiye işlemleri falan var ya cart curt onlarla vakit kaybetmek istemiyormuşlar güya..
belki oraya giderler zamanla,(inş)
ama adamın maaşı mı ne yetmiyormuş kayınvalidemi oraya alması için falan filan..
karışık işler anlıycan :)

bende sevmiyorum giymeyi,esimde hic istemedi giymemi,biz kari koca anormaliz galiba
ayy gıyılmezmııı gııı esım dealır bence cesıt cesıttt denıyo valla sımdıden sonra koca gobekle o bıraz zordaaa

bıdııııık.. nerdesin yavyum sen ya..
işlerin çok yoğun sanırım..

Şüküşcümü aramış bulamamıştım, geri döndü bana sağolsun..İkili teste bebeğin boyutuna göre karar vericez dedi.En az 45mm olması gerekiyomuş.Geldiğinde duruma bakıcaz dedi. Bi de folik asite artık gerek yokmuş. Kopri haberin olsun senin de.11.haftadan sonra elevit yazıyolar.

sağol canım, zaten doktorum da demişti 3.aydan sonra folik aside gerek yok diye.. verecekleri ilaçta da az miktarda folik asit bulunuyormuş muş, elevitte de zaten var :)
hem onda bir sürü vitamin var :) bebişler sömürüyor bizdeki vitamini..
bizim randevu 17sinde bakalım bize ne diyecekler..

Kalsiyum çok almak lazım bu ara da benim içim pek almadığından tam anlamıyla yapamıyorum. Günde anca 1br süt, 1br ayran, azcık peynir yiyebilirsem kendimi başarılı sayıyorum. Normalde 2 br süt, 2kase yoğurt, 2kibrit kutusu peynir yemeli...

İnş her şey yolundadır Koprişim. Aklıma geliyo bazen ya bişi olduysa da haberim yoksa diye...İnş kaldıramıycamız yük vermez Allah...

alın mutlaka
benim tırnaklarım taş gibiydi
kağıt gibi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…