valla ben stres vs herşeyi yaşayan insan olarak
gerçekten hamile kalmak isteyenlerin bu topicde kalmasını öneririm
diğer türlü gereksiz stres oluo BENCE
nişan alışverişimizi yaparken kutudan çıkan babydol resimdekinin aynısı değildi
bende gittim söyledim aldığım yere istemiyorum bunu dedim
çıkanı hediye ettiler resimdekinden de tekrar yaptırdılar iki tane oldu yani
ama ben 10 senedir bir kez bile giymedim
nişan alışverişnde ne alınır diye sordular arkadaşlar eşim kalktı bağırarak babydolldedi
ama boşuna alma giymiyorlar da dedi koptum
aklıma sen geldin giyen giyiyor da bende iş yok dedim
canim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,(kaynanasiz)
babydoll diyip duruyorsunuz :) ayol diyorum ney ki bu .. Kutsal google sordum.. :) bir sürü hatun resmi çıktı hemencik kapattım :)
sonra da kendime dedim nekadan gerifakalıyım :)
hoş modeller var ama.. Ne gerek var :) üstümüzde kalacaklar mı sanki onları giyince..
sağol cnm, amin :)
kaynana pazartesi gitti.. öğlen eşi aramış geliyorum akşama diye...
inan dün hiç bizi aramadı akşam eşim aradı.. kocayı buldun bizi unuttun diye takıldı biraz ona :)
ama huzurumuza kavuştuk.. çok şükür..
bu erkek milleti boyle ıste enımkı da ne gerek var dıyo tabı
ama bellı bı zaman sonra farkılık aramasın saçma erkekl gudulerı yerınde dursun oynamasın dıye sıradısılık mantıgıma yatıyor
bu erkek milleti boyle ıste enımkı da ne gerek var dıyo tabı
ama bellı bı zaman sonra farkılık aramasın saçma erkekl gudulerı yerınde dursun oynamasın dıye sıradısılık mantıgıma yatıyor
kayinvalidenin esi yurtdisindaydi galiba,kaynanani niye getirmiyoki giderken
ayy gıyılmezmııı gııı esım dealır bence cesıt cesıttt denıyo valla sımdıden sonra koca gobekle o bıraz zordaaabende sevmiyorum giymeyi,esimde hic istemedi giymemi,biz kari koca anormaliz galiba
bıdııııık.. Nerdesin yavyum sen ya..
Işlerin çok yoğun sanırım..
malesef kuzu bu aralar böyle
:44:
Şüküşcümü aramış bulamamıştım, geri döndü bana sağolsun..İkili teste bebeğin boyutuna göre karar vericez dedi.En az 45mm olması gerekiyomuş.Geldiğinde duruma bakıcaz dedi. Bi de folik asite artık gerek yokmuş. Kopri haberin olsun senin de.11.haftadan sonra elevit yazıyolar.
sağol canım, zaten doktorum da demişti 3.aydan sonra folik aside gerek yok diye.. verecekleri ilaçta da az miktarda folik asit bulunuyormuş muş, elevitte de zaten var :)
hem onda bir sürü vitamin var :) bebişler sömürüyor bizdeki vitamini..
bizim randevu 17sinde bakalım bize ne diyecekler..
Kalsiyum çok almak lazım bu ara da benim içim pek almadığından tam anlamıyla yapamıyorum. Günde anca 1br süt, 1br ayran, azcık peynir yiyebilirsem kendimi başarılı sayıyorum. Normalde 2 br süt, 2kase yoğurt, 2kibrit kutusu peynir yemeli...
İnş her şey yolundadır Koprişim. Aklıma geliyo bazen ya bişi olduysa da haberim yoksa diye...İnş kaldıramıycamız yük vermez Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?