Kalsiyum çok almak lazım bu ara da benim içim pek almadığından tam anlamıyla yapamıyorum. Günde anca 1br süt, 1br ayran, azcık peynir yiyebilirsem kendimi başarılı sayıyorum. Normalde 2 br süt, 2kase yoğurt, 2kibrit kutusu peynir yemeli...
İnş her şey yolundadır Koprişim. Aklıma geliyo bazen ya bişi olduysa da haberim yoksa diye...İnş kaldıramıycamız yük vermez Allah...
neolsun ıremım ya bıldıgın gıbı
amelıyat pazartesı hayırlısıyla
sn nasılsın neler yapıyosun
hadi bakalım canım inşallah iyi geçer ameliyatı,ben bildiğin gibiyim işte,tekrar sahalara dönüyoruz bakalım korunmayı bıraktık,ama daha çok yeni hemen ilk aydan ümitlenmiyorum belli olmuyor bu işler..ama sanki eskisinden bile daha çok istiyorum bebişi çok yakın bir ark ım doğum yaptı yeni,o kadar güzel bir duygu ki,minicik birşey eşin ve senden bir parça allah en kısa zamanda yaşatsın bize de cnm dua ediyorum..
Sizce kaç çocuk?
1 yeterli bence.. ama 2 olsun istiyoruz galiba.. ileride birbirine destek çıkabilsinler diye.. fazlası için de yanlış bir cümle kurmamak için susuyorum :)
inşallah cnmcm hayırlı zamanda saglıklı evlatlarolsun :)
ınsallah ıyı gecer amelıyat da 1 ay sonra bence gelısme olur bızım mevzuda
cunku 5 aydır klomen kullanıyo eşim çabuk ıyılesıcek morfolojı ınanıyorum
inşallah cnmcm hayırlı zamanda saglıklı evlatlarolsun :)
ınsallah ıyı gecer amelıyat da 1 ay sonra bence gelısme olur bızım mevzuda
cunku 5 aydır klomen kullanıyo eşim çabuk ıyılesıcek morfolojı ınanıyorum
inşallah canım..bu arada ben kürtajdan önce gittiğim doktora gitmiyorum başka bir doktora gidiyorum eşimin sonuçlarını götürdüm ona da,sperm testi tekrarı şart dedi ve değerler böyle çıkarsa yine tüp bebeğe yönlendiricem dedi,biraz ona canımız sıkıldı özellikle de eşimin..biliyorsun morfoloji 12 ama sayı düşük bizim de..hangi doktora güvenicem ben ya doğru dürüst bir doktor bulamadım
Bence de :) Ameliyattan sonra kısa sürede gelicek bebiş ben de inanıyorum..
Canınız sıkılmasın. Allah hangi yolu vasıta kıldıysa o yolla olsun. Sonunda gelicek ya önemli olan o değil mi?
inşallah canım..bu arada ben kürtajdan önce gittiğim doktora gitmiyorum başka bir doktora gidiyorum eşimin sonuçlarını götürdüm ona da,sperm testi tekrarı şart dedi ve değerler böyle çıkarsa yine tüp bebeğe yönlendiricem dedi,biraz ona canımız sıkıldı özellikle de eşimin..biliyorsun morfoloji 12 ama sayı düşük bizim de..hangi doktora güvenicem ben ya doğru dürüst bir doktor bulamadım
iremcım ıstanbuldamıydın sen cnm ya ona gore tavsıyede bulunabılırım
morfolojınız ıyı bızım%2 oldugu halde ılk tp en son care dendı
klomen tedavısı ve takvıyelerle sayınız artar sızın de ozele yazarım ne kullandıgını esımın
sevinirim canım,bakalım 2-3 ay olmazsa alternatif şeyleri deneriz mutlaka,ben ist dayım anadolu yakasında bir doktor istiyorum,yatarak özel sigortam var,bu yakadaki özel hastanelerde bildiğin birileri var mı?
hangi sigorta şirketi
yatarak bi işe yaramıo acıbadem diilse
koç allianz canım ama baya işe yarıyo muayenelerde,%50 indirimim oluyor,doğum teminatı da var koç allianz anlaşmalı özellerde ve anlaşmalı doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?