Kızlar
selam
nassı basım agrıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
delı gıbı uykum var
hıc dınlenemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu cuma 11+0 oluyoruz ve doktor randevumuz var. İkili test için değil mi?
SAT ile uyumlu ya da önde giden bi bebekse hemmen yapar :)
çok mutlu olcan eli kolu oynayacak :)
Ayy inşş:)Zaten artık sata göre değil ultrasona göre konuşuyorum. Ultrasona göre 11+0...
Doktorlar genelde 12.haftadan sonra çağırıyomuş da..Boy uzunluğu en az 5 cm'den fazlaysa yapıyolarmış diye okudum...Şüküş 11'de gel dedi. Ama bana erken geldi. Bakalım tekrar sorcam kendisine de..
Ayy inşş:)Zaten artık sata göre değil ultrasona göre konuşuyorum. Ultrasona göre 11+0...
Doktorlar genelde 12.haftadan sonra çağırıyomuş da..Boy uzunluğu en az 5 cm'den fazlaysa yapıyolarmış diye okudum...Şüküş 11'de gel dedi. Ama bana erken geldi. Bakalım tekrar sorcam kendisine de..
slm canım bi tek ben varım sanırım,topikte kimseler yok bu aralar,sen napıyosun bu arada ameliyat ne zaman?
günaydın canlarım.. (tünaydın)
sabah gözlerimi açar açmaz başdönmesiyle uyandım daha kalkmadan..
sanırım bu ev beni fazla yordu..
akşamları saat 1 buluyor yatana kadar... bir yerleşemedim gitti.. 15dk iş yapıyorum 20dk dinleniyorum
artık dükkana gelesim de yok.. evde durup ev işi yapıcam diyorum kendi kendime..
uykum var benim yaw..
12. haftadan sonra geç cnm
ki zaten 11+1 bile olduğunda 12. haftada sayılıyorsun :)
bense eşşek gibi uyuyorum
önceden de uykucuydum şimdi rekor kırıyorum..akşam en geç 9'da yataktayım. Sabah 7.30'a kadar
Bi de aksi gibi ders çalışmam gerekk..bir an önce toparlarım inş.
Medicik sen, ay başında ben yokkken foto göstermişsin herkese. Ben de istiyorum haberin olsunnn
Kuzum nasıl dayanıyosun sen yahu? Demir gibi hamilesin maşallah barekallah.Aman nazar değdirmiyim..
Ben pek mıymıyım da..Ev işi bile yapmıyorum hafta sonu dışında. Hatta bulantım varsa hafta sonu da yapmıyorum:)
Ama dinlenmelisin hayatım. Bebeğin rahat büyüyebilmesi için uyuman dinlenmen gerek. Sen uyurken bile o büyümeye çalıştığı için dinlenmiş hissedemiyomuşsun...
haziran geldi hala mayıs topiğindesiniz kızlar
hamiş olanlar burda takılmaya devam edecekler sanırım
bilmem canım.. bir şekilde idare ediyorum :)
kolum kopsa acıyor demem .. böyle biriyim işte :) bulantım da olmadığından mutfak işi o dur budur herşeyi yapıyorum, sadece bugün işte hafif bir başdönmesi oldu.. ara ara gelip gidiyor.. iyi hissetmezsem giderim artık eve..
görümceler sağolsun temizlikte yalnız bırakmadılar da, yoruyor bu iş :)
gündüz dükkanda olmasam çoktan bitmişti işlerim de.. hayırlısıyla hafta sonuna kadar herşey yerine oturur.. bir de halıları yıkamaya verdim.. onlar yerleşmeyince kendimi bile çıplak gibi hissediyorum
anam lımangoda gene babydoller var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?