anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

şu yaz geçsinde belki taşınma telaşı filan olur aklımızda taşınmak var şu sıralar
baharda filizleniriz bizde

canım çok tebrik ederim sağlıkla kucagına almanı dilerim

Günün ilk günaydını da benden olsun bakalım :)
nerdesiniz bakayım.. cumartesi nöbetçileri

agrılarım var canım yaa doktor yatak istirahati verdi
bu gidişle doguma kadar yatıcam
şehzade maşallah çok çok iyi
senin minik nasıl bulantın varmı halaa

maşallah maşallah.. iyi olsun kuzum.. doktor yatak diyorsa dinliceksin.. :)
bana gelince.. kız benim nezaman bulantım oldu :) tirilaylom'la karıştırdın herhalde :)
allaha şükür hiç bişiycim olmadı.. 17haziranda randevum gün sayıyorum.. anam 2 haftacık kalmış :)
bakalım ikili test falan yapılacak mı.. doktorum bişey demedi.. tam 12 haftalık olucam gittiğimde..
ay zaman nekadar çabuk geçiyordu başkasında görünce :)

ayy karıştırdım heraldee yesin teyzesi onu anneyi hiç üzmüyor

ayy karıştırdım heraldee yesin teyzesi onu anneyi hiç üzmüyor

çok şükür üzmüyor da :) kendisini görmeme rağmen hala acaba acaba acaba diyorum.. ayol bir gıdım belirti olmaz mı bir insanda :) aşermiyorum bile.. eşim hersabah çıkarken diyor ki canın bişiy isterse ara beni gelirken alırım diye.. yok ayol yok :)
sadece gebe olduğumu yeni öğrendiğimde leylak aşerdim :) var bende bir tuhaflık :) uzaylı mıyım neyim artık :)

herkeste farklı oluyor canım bazısı 4 haftalıkken aşeriyo bazısı hiç aşermiyor

oooo çok ıssız buralar ya ...kimseler kalmamış.
yeni ayın topiki de açılmış ama burda yazılmaya devam edilmiş.
İkiye bölünmüşüz.

umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep beraber
Gurbet güzeli açmış topiki ,orada mı olacağız yoksa burda mı ?

zaten yazanda yok değil mi ne farkeder herkes dağılmış yoksa tatilemi çıktınız kızlar ?ohhh ne güzel deniz , kum ,güneş, bizde göbek büyütüp oturalım.

benim adet geliyor damla şeklinde temmuza kaldım hadi hayırlısı

hazirana girdik hem bu topik boş hem diğeri neden diğerine atlamıyoruz hadi atlayalım

subat annesi olucan sen de ne guzelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…