çok teşekkür ederim kızlar
inş. en kısa zamanda herkesin gönlüne göre verir
ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
kan değerimin sonucu 1000.00 çıktı 4-5 haftalık gibi bişey
ama 1-2 aydır özellikle de bu ay hiç bişeyi takip etmedim
yok yumurtlama günüm geldi mi, yok bugün çalışayım, ateş takibi falan
gerçekten de öyle ne zaman rahat bırakıyorsun kendini o zaman geliyor
herkes için hayırlısı olsun
canim hayirlisi olsun insAllahhhBenim kırmızılar dün itibariyle geldi.Hayırlısı....
günaydın kızlar.Bugün itibariyle AŞILAMA tedavisine başlıyorum.Ne olur bana dua edin.Hamiş olan olmayan tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum...
günaydın kızlar.Bugün itibariyle AŞILAMA tedavisine başlıyorum.Ne olur bana dua edin.Hamiş olan olmayan tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum...
canım benim Allah yardımcın olsun. İnşallah kavuşursun meleğine.
Sorun ne neden aşılama?
inşallah canım.Allah yardımcın olsun cnm..İnş güzel bir sonuç alırsın...
en kısa zamanda bebişine kavuş inşallah
Allah yardımcın olsun, hayırlısı ne ise onu versin dosthane
inşallah carftycim ya.Sorun aslında yok.yumurtlama normal,tüpler açık .1yıldır bekliyorum canım ya.yaş 33.eşimin sonuçları normal.sayı çok fazla hareketlilik az.lonun için bir deneyecez bakalım.hayırlısı.ne olur dua edin olurmu...
inşallah canım.
dosthane yeni bir adım daha attın ,hayırlısı olsun cnm.Elin boş dönmez inş..Benim de yakındır aşılama yaptırmam bu ay olmazsa bende denicem ..Ama içimden bi ses olacak diyor..Hadi bakalım..
Ya kızlar toplanın artık sinir oldum ama yaa..
Nerde mistik, nerde sevsena, nerde bıdık, nerde kopri ve sayamadıklarımm..
Benim de işim çok ama sizi bırakmıyorummm
inşallah carftycim ya.Sorun aslında yok.yumurtlama normal,tüpler açık .1yıldır bekliyorum canım ya.yaş 33.eşimin sonuçları normal.sayı çok fazla hareketlilik az.lonun için bir deneyecez bakalım.hayırlısı.ne olur dua edin olurmu...
inşallah canım.
dosthane yeni bir adım daha attın ,hayırlısı olsun cnm.Elin boş dönmez inş..Benim de yakındır aşılama yaptırmam bu ay olmazsa bende denicem ..Ama içimden bi ses olacak diyor..Hadi bakalım..
Her şey gönlüne göre olur inş. Tabi gönlündeki hayırlıysa...
trılaylom nasılsın cnm?Nasıl gidiyor hamişlik?
biz bi kaç kişi kaldık ve artık bu durumdan soğuduk sanırım heyecanlı bekleyişlerimiz kalmadı pek.Belki ondan pek giremiyoruz..Benım işler yoğun ondan da giremiyorum.
c.tesi doktora giittim 2 yumoş olmuş biri istediğim gibi dedi doktor.çarş çatlamşımı diye kontrole gidicem..Bakalım hayırlıısı..
temmuzda da tam tatile gidceğim hafta reglim denk gelecek.doktora devam etmesem mi diyorum ?geciktirici almayı düşünüyorum zaten..Ne yapsam erken rezervasyon yaptırdık hesap edemedim.
Malum sıkıntılar dışında iiyim çok şükür...Büyümeye çalışıyoruz. 2hafta sonra ikili teste giricez, her şey yolundadır inş.
Sen epeydir sık giremiyodun zaten de diğer kızlarınki bıçak gibi kesildi..Hepsi bir anda mı soğudular bilemedim ki...
Bence bu konuyu doktorunla konuş. O seni yönlendirecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?