anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Çok tebrik derim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

Günaydın,
Cuma kontroldeydik..Benim minik büyümüş, 42mm olmuş, her şey yolundaymış çok şükür. Ama ikili test için küçükmüş.2hft daha beklicez...

günaydın kızlar.Bugün itibariyle AŞILAMA tedavisine başlıyorum.Ne olur bana dua edin.Hamiş olan olmayan tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum...

canım benim Allah yardımcın olsun. İnşallah kavuşursun meleğine.
Sorun ne neden aşılama?

inşallah carftycim ya.Sorun aslında yok.yumurtlama normal,tüpler açık .1yıldır bekliyorum canım ya.yaş 33.eşimin sonuçları normal.sayı çok fazla hareketlilik az.lonun için bir deneyecez bakalım.hayırlısı.ne olur dua edin olurmu...
Allah yardımcın olsun cnm..İnş güzel bir sonuç alırsın...
inşallah canım.
en kısa zamanda bebişine kavuş inşallah

inşallah inşallah.her isteyen kavuşur inşallah...

Ya kızlar toplanın artık sinir oldum ama yaa..
Nerde mistik, nerde sevsena, nerde bıdık, nerde kopri ve sayamadıklarımm..
Benim de işim çok ama sizi bırakmıyorummm

Ya kızlar toplanın artık sinir oldum ama yaa..
Nerde mistik, nerde sevsena, nerde bıdık, nerde kopri ve sayamadıklarımm..
Benim de işim çok ama sizi bırakmıyorummm

trılaylom nasılsın cnm?Nasıl gidiyor hamişlik?
biz bi kaç kişi kaldık ve artık bu durumdan soğuduk sanırım heyecanlı bekleyişlerimiz kalmadı pek.Belki ondan pek giremiyoruz..Benım işler yoğun ondan da giremiyorum.

c.tesi doktora giittim 2 yumoş olmuş biri istediğim gibi dedi doktor.çarş çatlamşımı diye kontrole gidicem..Bakalım hayırlıısı..

temmuzda da tam tatile gidceğim hafta reglim denk gelecek.doktora devam etmesem mi diyorum ?geciktirici almayı düşünüyorum zaten..Ne yapsam erken rezervasyon yaptırdık hesap edemedim.

Malum sıkıntılar dışında iiyim çok şükür...Büyümeye çalışıyoruz. 2hafta sonra ikili teste giricez, her şey yolundadır inş.

Sen epeydir sık giremiyodun zaten de diğer kızlarınki bıçak gibi kesildi..Hepsi bir anda mı soğudular bilemedim ki...

Bence bu konuyu doktorunla konuş. O seni yönlendirecektir.

gittiğim de anlatacam zaten ..Belki hamile kalırsam zaten sorun olmaz
Bakalım artık..Aslında yeniden başlamışken ara vermek istemiyorum ama tatilde denk gelmesi çok kötü oldu..

Diğer kızlar da gelir bence..Bazen kendinle kalmak istiyor insan kimseyle konuşmak istemiyor..ama ben sizden ilham alıyorum..Siz bize umut aşılıyorsunuz kaybolmayın bi yere

kızlar doktor klomen verdi.birde çatlatma iğnesi prengly verdi.ilacı kullanıp gidecem tekrar.yumurtalara bakacak.sonrada Allah nasip ederse aşılama.buda olmazsa tüp bebekkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…