anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

funda89 çok güzel haber,tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,hazirandan ilk müjde geldi süper,çok sevindim cnm

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin

hayırlı olsun..
Allah tamamına erdirsin inşallah

Tünaydın kızlar,
Cumanız hayrolsun.. Rabbim tüm dualarımızı bu güzel vakitte kabul etsin..

Fundiş senin adına çok sevindim :) rabbim sana sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur inş.

Görümceme gelince..
akşam kaynanam kayınıma bırakmışlar onu.. biz de oraya gittik..
o da kendisince haklı, eniştem de..
ama görümcem diyor ki abartılacak bişiy yoktu.. sabah çıktım öyle bir yürüyüş yapıp gelecektim.. baktım dolmuş geçiyor (beklersin geçmez de)
atladım gittim ulusa hacıbayrama.. orda namaz kıldım diyor.. sonra çocuklara giysi aldım..
sonra da anasına gitmiş işte..
asıl sıkıntı da şu
eniştem vanlı (yani kürt)
onun ablası gelmiş 1 aydır buralarda.. eniştem de illa her akşam çağır falan filan diyor.. zaten ilk misafir eden görümcem olmuş bir kaç kez daha da misafir etmiş.. ama diyor ki ben konuştuklarını anlamıyorum ki.. kadın türkçe bilmiyor.. görümcem de haklı..
enişte de istiyor ki hep onun sülalesiyle gelsin gitsin... görümceme de ters geliyor.. zaten hizmetlerini yapar.. bunlar birikmiş birikmiş 1 haftadır da konuşmuyorlarmış..
enişte görümcemi sabah evde göremeyince herkesi ayaklandırdı..
neyse uzatmayım.. sonuç görümcem akşam çocukllarla kayınımda kaldı.. bugün geri geleceklermiş

Görümcen çok haklı...Erkekler de anaları da evlenince onlardan ol istiyolar..Geçti artık o devirler anlamıyolar..
Kopri ben senden bişi isticem..Eşim ısrarla zekai tahir'de doğum yapmamı istiyo.En techizatlı hast. old. için.

Tabi bunun için de doktoru da ordan seçmek gerek..Normal doğum olsa bile doğumuna giren ii bi doktor ismi istiyorum. Poliklinikte veya özelde olabilir. Ama özel olursa daha ii ilgilenilir galiba.

Ayrıca, özel gittiğin doktorun zekai tahir'den olunca, tahlil,vs.de hastanede kolaylık sağlanıyo mu?

Bir de özel oda ayarlanabildiğini biliyorum. Bir de özel oda fiyatları ne kadarmış, hadi ben doğuruyorum diyip gittiğinde özel oda her halukarda ayarlanabiliyo mu?

Bunları benim için öğrenebilir misin acaba?

cnm hayırlı olsun...uzun bir aradan sonra kk ya girdim ve senın haberini gördüm çok sevindim..Tebrik ederim cnm.

dur hafızaya alayım soruları :)
canım ben özel mözel poliklinik seçmedim.. gittim herkesin muayene olduğu gibi oldum bende.. benim gittiğim doktor Saynur Yılmaz, sorursan cvp alabiliyorsun.. sormazsan pekte fazla anlatmıyor.. daha 1 kez sadece gittim memnunum veya değilim diyemiyorum..
şebboş özlem uzunları tavsiye etmişti.. zekai tahirin doktoru kendi muayenehanesi de varmış tunalıda sanırım.. ama tahlillerde bir kolaylık sağladıklarını sanmıyorum. yani en azından benim gördüğüm kadarıyla kan vermek için bile sıra alınıyor :) unutmazsam sorarım :)

benim randevu 17sinde 16da tekrar hatırlatıver sen bana..

Özel poliklinik değil yahu doğum için özel oda:))
Tmm ben sana tekrar hatırlatırım.

Kızlar herkese selam olsun...

Uzun bi aradan sonra yine sizlerleyim...
içine girdiğim yoğun ve stresli dönem yüzünden gül hastalığı oldum.Her yerimde güller açtı..Kızarıklık ve kaşıntı...yavaş yavaş rahatlıyorum..

4. klomeni bitirdim bu arada,yarın yumoş kontrolüne gidicem...İnş sağlıklı yumurtlamışımdır...

tebrik ederim
allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

ay fundacığım çok sevindim hayırlı olsuuun inşallah kan değerin de güzel çıkacak

çok teşekkür ederim kızlar
inş. en kısa zamanda herkesin gönlüne göre verir
ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
kan değerimin sonucu 1000.00 çıktı 4-5 haftalık gibi bişey
ama 1-2 aydır özellikle de bu ay hiç bişeyi takip etmedim
yok yumurtlama günüm geldi mi, yok bugün çalışayım, ateş takibi falan
gerçekten de öyle ne zaman rahat bırakıyorsun kendini o zaman geliyor
herkes için hayırlısı olsun

super haber buuuuuuuu ayyyyy

esim bugun trye uctu ucakta okumasi icin mektup yazdik ucakta ögrenecek bebgimizin olacagini

Gurbet abla harikasınız...Çok şanslı bir bebek sizin gibi sıcacık bir yuvaya konacak..

Aslında herkesin dediği aynı şey ...Ne zaman çıkarsa aklından o zaman oluyo..Bi de ben çıkarabilsem

Gurbet abla harikasınız...Çok şanslı bir bebek sizin gibi sıcacık bir yuvaya konacak..

Aslında herkesin dediği aynı şey ...Ne zaman çıkarsa aklından o zaman oluyo..Bi de ben çıkarabilsem

selam pınarcım geçmiş olsun
çarşamba günü kontrolüm vardı benim kistim küçülmüş
iki adet döneminden sonra başlayabilirsiniz çalışmalara dedi doktorum
bir de ekledi sakın kafana takma hatta yaz geçsin öyle düşün bebeği dedi
yazın tadını çıkarın takmayınca hemen oluyor bebekler dedi

sağol cnm teşekkür ederim..Önemli olan önce kendi sağlığımız sağlıklı anne sağlıklı bebek demek sonuçta..Sen de takma 2 ay çabuk geçer vücudun toparlasın kendini biraz...

bu yazı geçiririm bende zaten sonra da ramazan girecek araya ..Eğer bu süre içinde olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum eylül ayında ..geçen jennnıfer lopez in bi filmini izledim ..aşılama yaptırdı doktor 10 dak bacakların havada bekle dedi.Ayyy dedim gerçekten var demekki faydası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…