anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Kızlar cuma günü çok gergindim biliyorsunuz..hafta sonu bolca alışveriş yaptım geçti.. Yetmedi aldım elime makası saçımı kestim..çok değil gerçi sadece kahkül kestim ama ilk deneyim için çılgınca birşeydi.eşim şaştı kaldı yapma dedi ben kesince aniden şoka girdi resmen..ne oldu sana diyo.
Bu arada eşim terfi etti ve işyeri değişti..bu süper bir haber tabi..hem kariyer hem maaş açısından baya bir farkımız oldu çok şükür ..

ahh ahh güzelim ben ilkinde daha 17 yaşındaydım yaşadığım harşeyi unuttum malesef :26:
şimdi bende sizin gibi sanki ilk defa yaşıyomuşum gibi geliyo bazı duyguları
doğum yaptığım zaman hariç prk de bişey hatırlamıyorum malesef

ii yapmışsın kuzummmm
Allah kariyer ve maaş içinde hayırlısını versin
ağzınızın tadıyla harcamayı nasip etsin

eşinin yeni durumu hayırlar getirsin inşallah size kısmetiyle gelsin
bende geçen ay saçımı kesmiştim anlayabiliyorum hislerini bende kendimi çok iyi hissetmiştim hırsımızı saçımızdan çıkarıyoruz galiba
oohhh sefan olsun misticim neler aldın alışverişte kıyafet mi

kızlarr bana fikir verin
kızım düğünlerde giymek için topuklu ayakkabı istio daha hiç almadım hep spor yada babet giyiyodu
anne ben artık topuklu ayakkabı istiyorum diyince garibime gitti ne yalan sötliyim
sizce erken mi yoksa artık almalıyımıyım çok kararsızım

kıyafet aldım tabisi...hemde çok ciciler..

Hatta hızımı alamayıp cumartesi günü evde baktım..bir ev beğendim ama çok pahalı

kıyafet aldım tabisi...hemde çok ciciler..

Hatta hızımı alamayıp cumartesi günü evde baktım..bir ev beğendim ama çok pahalı

ben de ctesi iş çıkışı alışverişteydim
cart kırmızı bi spor ayakkabı aldım...
ben buradayım diye bağırıyo resmen

giysin yaa
alsın hevesini
az topukluları var o yaştakiler için

kendisi tam olarak bu
yalnız resimde biraz koyu çıkmış kırmızısı
güneşi görünce cartlıyo

bu arada o hotiçin pembe ayakkabısına da elveda demem gerekiyo

giysin yaa
alsın hevesini
az topukluları var o yaştakiler için

galiba büyüdüğünü artık kabul etmeliyim
düğünlerde saçı makyajı yapılınca dahada büyük gösteriyo 17 falan gibi duruyo boyu da uzun maşallah bide topuklu olmasın diyodum ama galiba almalıyım
saol kuzum fikir için

kendisi tam olarak bu
yalnız resimde biraz koyu çıkmış kırmızısı
güneşi görünce cartlıyo

Eki Görüntüle 188110

bu arada o hotiçin pembe ayakkabısına da elveda demem gerekiyo

çok beğendim ayakkabını.. Ben anca hafta sonu giyebiliyorum spor ayakkabı kot falan..o yüzden eskisi gibi almıyorum ....

Erce abla bencede alsın topuklu ayakkabı.içinde kalmasın..

akıllım haklı
yasaklar daha çok çekecek onu
senin kontrolünde bişeylere sahip olması onu bi çok hatadan uzaklaştıracak

merhaba kızlar nasılsınız yeni topik hayırlı olsun inşallah geriye kalan ben ve diğer adayların hepsi hamile kalır bu ay.Bu arada topik başlığını okurken karnımız dolsun kısmını okuduğumda ilk aklıma gelen yemek.Evet dolması lazım falan dedim içimden çok acıktım aklımda öğlen yemeği var.

bence de alsın hevesini zaten 1-2 giyişten sonra rahatsız olup bıkacak..
ama yasaklarsan tutku haline gelir..hiç vazgeçmez

benim topukluları giyiyo evin içinde
ayakkabılar bi kayboluyo dolaptan bi bakıyorum benim kızın yatağın altında
aynı numara ayakkabı giyiyoruz ama tarzlar farklı olunca ayakkabıları kurtarabiliyorum elinden
bizim evde çok fazla yasak yok sadece makyaj konusunda katı kurallarım var o da sınırını bilir aşmaz

sağolun kızlar oy birliğiyle cerene topuklu ayakkabı kabul edilmiştir

ay adı cerenmi kızının?
Ben çok severim ceren adını.maşallah kızına yakışmış ama bu isim..ah ah az biraz büyük olaydı isterdim valla kardeşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…