evet canım anlıyorum seni de..
ozaman dediğin gibi yapayım 8. haftayı bekleyeyim..
Eray ablam bacım sen annesin :) tatmışsın duyguyu ama aynı kadının hamileliklerinde bile farklılık olabilir.. ben şaşkınlık ve korku haricinde başka bişiy hissetmiyorum.. sadece bu ay acaip batışmalar vardı sol tarafta .. ki ara ara oluyor hala.. bazen adet olacakmışım hissi var.. göğüslerimin ağrısı daha geçmedi.. bir de 7 ay beklemeden sonra pek bi kıymetli oluveriyor
Kızlar cuma günü çok gergindim biliyorsunuz..hafta sonu bolca alışveriş yaptım geçti..Yetmedi aldım elime makası saçımı kestim..çok değil gerçi sadece kahkül kestim ama ilk deneyim için çılgınca birşeydi.eşim şaştı kaldı yapma dedi ben kesince aniden şoka girdi resmen..ne oldu sana diyo.
Bu arada eşim terfi etti ve işyeri değişti..bu süper bir haber tabi..hem kariyer hem maaş açısından baya bir farkımız oldu çok şükür ..
Kızlar cuma günü çok gergindim biliyorsunuz..hafta sonu bolca alışveriş yaptım geçti..Yetmedi aldım elime makası saçımı kestim..çok değil gerçi sadece kahkül kestim ama ilk deneyim için çılgınca birşeydi.eşim şaştı kaldı yapma dedi ben kesince aniden şoka girdi resmen..ne oldu sana diyo.
Bu arada eşim terfi etti ve işyeri değişti..bu süper bir haber tabi..hem kariyer hem maaş açısından baya bir farkımız oldu çok şükür ..
eşinin yeni durumu hayırlar getirsin inşallah size kısmetiyle gelsin
bende geçen ay saçımı kesmiştim anlayabiliyorum hislerini bende kendimi çok iyi hissetmiştim hırsımızı saçımızdan çıkarıyoruz galiba
oohhh sefan olsun misticim neler aldın alışverişte kıyafet mi
kıyafet aldım tabisi...hemde çok ciciler..
Hatta hızımı alamayıp cumartesi günü evde baktım..bir ev beğendim ama çok pahalı
kızlarr bana fikir verin
kızım düğünlerde giymek için topuklu ayakkabı istio daha hiç almadım hep spor yada babet giyiyodu
anne ben artık topuklu ayakkabı istiyorum diyince garibime gitti ne yalan sötliyim
sizce erken mi yoksa artık almalıyımıyım çok kararsızım
kıyafet aldım tabisi...hemde çok ciciler..
Hatta hızımı alamayıp cumartesi günü evde baktım..bir ev beğendim ama çok pahalı
giysin yaa
alsın hevesini
az topukluları var o yaştakiler için
giysin yaa
alsın hevesini
az topukluları var o yaştakiler için
kendisi tam olarak bu
yalnız resimde biraz koyu çıkmış kırmızısı
güneşi görünce cartlıyo
Eki Görüntüle 188110
bu arada o hotiçin pembe ayakkabısına da elveda demem gerekiyo
galiba büyüdüğünü artık kabul etmeliyim
düğünlerde saçı makyajı yapılınca dahada büyük gösteriyo 17 falan gibi duruyo boyu da uzun maşallah bide topuklu olmasın diyodum ama galiba almalıyım
saol kuzum fikir için
bence de alsın hevesini zaten 1-2 giyişten sonra rahatsız olup bıkacak..
ama yasaklarsan tutku haline gelir..hiç vazgeçmez
sağolun kızlar oy birliğiyle cerene topuklu ayakkabı kabul edilmiştir
sağolun kızlar oy birliğiyle cerene topuklu ayakkabı kabul edilmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?