anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

zaten özün bozulmaya müsait ben gibi :)
takılma çok sen onlarla bacımmmmmmm

kis kis gülüyorum buracıkta ... dükkandaki masaya geçtim eşim içeride oturuyor.. okey oynuyor biraz canı sıkkın.. çatmayım diyorum ona..
ssk girişi yapıldı yarından itibaren sigortalıyız.. eşim de işe başlıyor kesinleşti.. rabbim şükürler olsun bu imkanı bize sunana da teşekkür edesim geldi..
maaşlı çalışmak istemiyor beyefendi ama.. yol parası vermicek ona çok sevindim yoksa 2 araç yapmak zorunda.. yemek te şirketten sanırım orayı tam kestiremedim.. sabah burda caddeden binecek şirketin arabası ile 2-3 kişi gidiyorlar.. :) çok mutluyum

Hadi bakalım yeni topic şans getirsin hepimize bir elin 10 parmağı kadar bile değiliz...Birer birer patlatalım haberleri ve hep birlikte hamile topicleri açalım inş.

Ben bu ay yine yoğunum bu hafta sonu bahar pikniği organize edicem,2. hafta büyük bir denetim var.Ayrıca yükseke tezimi de vermem gerekiyor artık bu ay sonuna kadar..
Aslında bebek için pek vaktim yok..Ama gelirse başım üstüne...
Gelmezse başka bir doktora gidicem bende bu ay sonu...

hayırlı olsun cnm..dükkan ne olacak peki?

hangi ildesin
piknik nerde olcekkk
benim de bi piknik organizasyonu yapmam lazımmm

hayırlı olsun cnm..dükkan ne olacak peki?

dükkana ben devam edicem.. biraz hediyelik ufak tefek bişiyler getiririz .. evde duracağıma bende dükkanda dururum yoksa kafayı yerim.. baktık olmuyor devrederiz..
haftaya da ayın 7-8. mi ne oluyor pazar günü.. kaynana bize yerleşecek 1-2 haftalığına.. eşi almanyaya gidiyor giriş çıkış yapmak için.. kabus gibi 2 hafta geçecek.. zaten her bişiyi batıyordu da.. bir de dükkana mahallenin karılarını toplamaz diye dua ediyorum..

hangi ildesin
piknik nerde olcekkk
benim de bi piknik organizasyonu yapmam lazımmm

Ben tekirdağ dayım cnm..Piknik tüm çalışanlarımıza olacak yaklaşık 70 kişilik barbekü party olacak.Bizim fabrika içinde yeşil alanımız var çok büyük ve çim alan..Orda yapacaz...
Sizin nerde olacak?

t.dağ da nerdesin acaba bende t.dağlıyım da

selam kızlar topiğimiz hayırlı olsun inşallah bu topik uğur getirir ve isteyen herkeze allah hayırlısında bebişler nasip etsin

tırım tırım blututumu arıyorum ama bulamıyorummmmmmm
resım atcaktım ya sizeeeeeeeeeeeeeee
artık akşam için sözleşiriz
evden atarım ancak

az önce güneş vardı şimdi sanki karanlık bir şubat günü oldu.. bu nasıl bir hava yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…