pınar hamilemisin yoksane bu alınganlık...
cnm bende kredimi ödemeye başlıyorum bu ay..aramızda paranın lafı bile olmadı olmazda..ben pek ayrı hesap olayını onaylamadığım için başından beri yorum yapmıyorum farkındaysan..birbirinizi kırmyaın bana kalırsa..
abaw.. kız unuturmuyuz hiç.. hem senin yazın önceki sayfanın sonunda kalmış..
bugün de bir suskunluk var... bir ara kırmızı biberi çekiştirdik.. öğle yemeğinden sonra herkese bir ağırlık çöktü gibi
haydaaaa
pınar alınganlık mı yapıyosun güzelim...
bu aralar okuyoruz ama yazmıyoruz yeni çıktı :)
bahar yorgunluğundan yoksa şahsi yapılmış bişey asla yok
ben karıkocanın arasında paranın lafının olmaması gerektiğini düşünüyorum
o yüzden yorum yapamıcam
pınar hamilemisin yoksane bu alınganlık...
cnm bende kredimi ödemeye başlıyorum bu ay..aramızda paranın lafı bile olmadı olmazda..ben pek ayrı hesap olayını onaylamadığım için başından beri yorum yapmıyorum farkındaysan..birbirinizi kırmayın bana kalırsa..
pınarcım bence bu para meselesini eşinle arana sokma sen buna taktıkça eşin daha çok üzerine geliyor sanırım
sen bir şey almak istesen eşin alma mı diyecek sana şimdi borcunu öde sonrada almak istediklerini alırsın şekercim
ayyy keşke hamiş olsam da alıngan olsam...Ama henüz yeni temizlendim ..Bi de bu ay çalışma yapmayacaz cemile gibi 1 kere de denicem bende
aynen öyle bi kere konu oldu mu kapanması çok zor artık bu konunun..Hepiniz beni suçluyosunuz haklısınız ama ben biraz özgür olmak istiyorum galiba ...eşim arava almak istiyor..onun için benım almak istdiklerime de karışıyor.yani onun lüksü için ben kendi lüksümden fedakarlık etmem gerekiyor..offf anlatmak da çok zor bu konuyu...Neyse ben şuçluyum galiba yine en iyisi susayım..elime verirse paramı harcayayım vermezse susayım
katılıyorum bacım bende
hem Pınarcım bir de şöyle düşün.. sen çalışan bayan olduğun için benim hakkımdır diye düşünüyorsun mutlaka.. ama bir de şu taraftan bak.. hamile kalacaksın.. sonra doğum yapacaksın eve bir gelirin olmayacak .. ozaman da eşin kalkıp benim param mı diyecek ?... bu konuyu kapattığınızı düşünmüştüm.. yapmayın böyle şeyler.. para ayrılacaksa evliliğin ne anlamı var sadece gece bir yatak paylaşılacaksa... sakın alınma tamam mı bitanem.. seni sevdiğimizden yanlış yapmanı istemediğimizden böyle konuşuyoruz sana..
iyi de güzelim araba kendi aileniz olacak.. beraber kullanacaksınız beraber gezeceksiniz..
ben sana anlatsam benim maaşım nereye gidiyordu ... ohhoooo..
ben kayınımın eski cep telefonu faturalarını ödedim gıkım çıkmadı sırf kimsenin huzuru bozulmasın diye.. kaynanam ben yeni gelin geldiğimde eşimle bana bornoz takımı ve uyku seti almış güya hediye diye.. parasını da kendim ödedim.. ve bunun gibi bir sürü şey..
oh ne güzel birşeye yatırım yapmak istiyor eşin... benimki de öyle olsa keske.. varsa var para yoksa yok.. kenara ayma durumu da yok.. sefil sefil geçinip gidiyoruz
Patronun kızının ödevini yapıyorum!
çok sinirliyim!!
Ctesiye yetişecekmiş..akşam da evime götürsemmiş!!!!
[sıze="3"] kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim [/sıze]
Alınmıyorum hatta bana yol gösterin istiyorum..Bencil biri değilim benım param da demiyorum ..Ama belli bi miktar cebimde olsun onunla ne istiyosam alayım istiyorum gerekirse savurayım..o miktar önemli değil 100-300 neyse ..Ama sonra o araba alsın diye ben kalkıp konturumu burdan alayım,rimelimi alayım ee ne farketti..
çok sinirliyim!!
bendim bennnn
offf iş çok işşşşşşşşşşşş
kabussssssssss
selammmm bacılarn nettiniz bakalım
fazla kalamıcam akşam kayınvalidem gelcek yemeğe kadıncağız oruçluymuş ben de çağırdım yemek yapcam şimdi
çok sinirliyim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?