anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

pınarcım bence bu para meselesini eşinle arana sokma sen buna taktıkça eşin daha çok üzerine geliyor sanırım
sen bir şey almak istesen eşin alma mı diyecek sana şimdi borcunu öde sonrada almak istediklerini alırsın şekercim

katılıyorum bacım bende

hem Pınarcım bir de şöyle düşün.. sen çalışan bayan olduğun için benim hakkımdır diye düşünüyorsun mutlaka.. ama bir de şu taraftan bak.. hamile kalacaksın.. sonra doğum yapacaksın eve bir gelirin olmayacak .. ozaman da eşin kalkıp benim param mı diyecek ?... bu konuyu kapattığınızı düşünmüştüm.. yapmayın böyle şeyler.. para ayrılacaksa evliliğin ne anlamı var sadece gece bir yatak paylaşılacaksa... sakın alınma tamam mı bitanem.. seni sevdiğimizden yanlış yapmanı istemediğimizden böyle konuşuyoruz sana..

evet k.biberi canım çektirdiniz benim de...Gidip alıp yapıcam...

alınganlık değil de ben sizi özledim belki ondandır..

ayyy keşke hamiş olsam da alıngan olsam...Ama henüz yeni temizlendim ..Bi de bu ay çalışma yapmayacaz cemile gibi 1 kere de denicem bende

aynen öyle bi kere konu oldu mu kapanması çok zor artık bu konunun..Hepiniz beni suçluyosunuz haklısınız ama ben biraz özgür olmak istiyorum galiba ...eşim arava almak istiyor..onun için benım almak istdiklerime de karışıyor.yani onun lüksü için ben kendi lüksümden fedakarlık etmem gerekiyor..offf anlatmak da çok zor bu konuyu...Neyse ben şuçluyum galiba yine en iyisi susayım..elime verirse paramı harcayayım vermezse susayım

ayyy keşke hamiş olsam da alıngan olsam...Ama henüz yeni temizlendim ..Bi de bu ay çalışma yapmayacaz cemile gibi 1 kere de denicem bende

ben de geçen kocaya ben istemiyomuşum gibi yapayım ama sen yine de yap öyle olunca oluyo dedim
koca sapık mısın bıdık dedi çok kızdı
halbuki şaka dediydimdi

iyi de güzelim araba kendi aileniz olacak.. beraber kullanacaksınız beraber gezeceksiniz..
ben sana anlatsam benim maaşım nereye gidiyordu ... ohhoooo..
ben kayınımın eski cep telefonu faturalarını ödedim gıkım çıkmadı sırf kimsenin huzuru bozulmasın diye.. kaynanam ben yeni gelin geldiğimde eşimle bana bornoz takımı ve uyku seti almış güya hediye diye.. parasını da kendim ödedim.. ve bunun gibi bir sürü şey..
oh ne güzel birşeye yatırım yapmak istiyor eşin... benimki de öyle olsa keske.. varsa var para yoksa yok.. kenara ayma durumu da yok.. sefil sefil geçinip gidiyoruz

Alınmıyorum hatta bana yol gösterin istiyorum..Bencil biri değilim benım param da demiyorum ..Ama belli bi miktar cebimde olsun onunla ne istiyosam alayım istiyorum gerekirse savurayım..o miktar önemli değil 100-300 neyse ..Ama sonra o araba alsın diye ben kalkıp konturumu burdan alayım,rimelimi alayım ee ne farketti..

kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
ben işleri yeni bitirdimmm şimdide yemek yapacağım ama sizlere bir slm deyip çıkayayım dedim

cnm bnm eşim de ticaretle uğraşıyo sbt geliri yok.Bir ay kötü bir ay süper..benımgelirim belli ben tek başıma evi döndürebilirim çok şükür..ama özel sektördeyiz her an işten ayrıladabilirsin sonuçta..ev kredisi ödüyoruz zaten ev bitsin araba alalım diyorum veya 2. el alalım diyorum.yok beyefendi 0 km 55milyarlık araba istiyo..eee ben bi tshırt alamıyorum.he o alıyo bana ben kendime alamıyorum.kendi hesap kitap yapıyo bu ay alışveriş yapalım sana şu kadar ayırdım diyo alıyoruz..limitimi de o belirliyo..

Patronun kızının ödevini yapıyorum!
çok sinirliyim!!
Ctesiye yetişecekmiş..akşam da evime götürsemmiş!!!!

o zamn bunu eşinle paylaş canım aynı şeyi bazen bende eşime diyorum ama inanki o ne yapıp edip bana bir etek bile olsa alıyor yani.. maalesef ailemin gözüne batıyor paranı niye veriyorsun diyorlar sonuçta o benim eşim..kaç ayda ben onun ekmeğini yedim..o getirdi ben evdeydim..senide anlıyorum ama bence bunu onunla güzellikle konuş cnm eminim anlayışlı davranıcaktır..ve birazcıkta kendi isteklerinize gem vur ki hırs eviliğinizi zedelemesin..

Patronun kızının ödevini yapıyorum!
çok sinirliyim!!
Ctesiye yetişecekmiş..akşam da evime götürsemmiş!!!!

oha yaniiiii... çok sinir oluyorum ya böyle şeylere..
biz burda internetten araştırma yapıyoruz bazen öğrenciler geliyor ödev çıkartmaya falan..
çocuğun biri de gelmiş.. soruyorum konu ne diye..
cevap: (kitaptan okuyor) Yakınınızdaki bir komşunuzla görüşün. Tasarruf yapıyor mu .. falan diye bi ödev vermiş öğretmen..
git dedim komşuna sor çocuğa.. (hı istesem 25-50 kuruş için çıkartırım ödevi )
ama bu şekilde o okula giden çocuklar herşeyi hazıra buldukları için eminim ileride daha da cahil olacaklar.. tamam internette herşeyi bulmak çok güzel ama azıcık ta o beynindeki maddeyi çalıştır ama dimi.....

bendim bennnn
offf iş çok işşşşşşşşşşşş
kabussssssssss

sensin diiimi :) gün içinde de gördik seni ama ses seda çıkmadı .. yoğun olduğunu tahmit ettim bende.. fındık napıyor.. gerçi fındıktan da büyüktür artık

kızlar ben 10-15dk sonra kaçar.. gidim bari kek yapim üstüne de azcık krem şantı bularım.. bir muz doğrayıp süslerim bir de sigara böreği yapim kocacıma .. sever :) baş başa takılırız artıkın

selammmm bacılarn nettiniz bakalım
fazla kalamıcam akşam kayınvalidem gelcek yemeğe kadıncağız oruçluymuş ben de çağırdım yemek yapcam şimdi

selammmm bacılarn nettiniz bakalım
fazla kalamıcam akşam kayınvalidem gelcek yemeğe kadıncağız oruçluymuş ben de çağırdım yemek yapcam şimdi

sevaptır sevap :) bende tam kasama bakıyordum... eşim yokken para birikiyor vallahi.. dün 35 birikti bugün 20.. biraz daha beklicem sanırım 18,30 olsun da.. okuldan çıkıyorlar şimdi ödev falan araştıran olur belkim :)

eeeeeeeeee keyifler nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…