anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kızlar bugün bir şey var kk da heralde masabaşı çalışıp zayıflamak isteyenler topiğine giriyorum orasıda böyle sessiz sakin
bahar yorgunluğu sanırım

evet mistim üşüttüm
dün ıslandımdı biraz ondan oldu galiba

taam bende üşütmüşsündür diyecektim.. biz de akşam eşimle haberleştik pazara gidicez diye.. çetin emek tarafından geliyor o.. bu yağmurda ne pazarı diyor bana.. ne yağmuru dedim :) burda 1 damla yoktu... 10dakikaya kalmadı kapkaranlık oldu.. yine aradım nerde diye yaklaşmıştı ii dedim pazara iniyorum herhalde 15 dakkada ıslanmayız işimizi görürüz dedim.. tam pazarın önüne indim.. kocaman bir yağmır damlası kafama tık dedi..
evvah ne etcem ya damlaların arasında yürüyecek kadar da yazıf değilim, o anda da eşim geldi.. işimizi gördük pazarda.. hayde şimdi yokuş yukarı yağmurda yürü eve kadar.. ıslandık biraz ama güzeldi

Kızlar merhaba ...Hepinizi çoook özledimmmm...Offff başım kalkmıyo masadan sıkıştırıyorlar dört bir yandan..Telfonlar mailler müşteriler toplantılar..
Haftasonu unıversteden arkadaşlarla buluşucaz ist te biraz dağılır kafam..Bi de eşimle tartıştık yine...

Şu bizim hesap konusu yine..En son kendime maaşımdan bi kısım ayırıp kalanı ortak kasaya koyma kararı almıştık..Şimdi günden gelen paramı öğrenciyken aldığım harç kredisine yatırmamı istiyo..Ben de olmaz dedim kasadan yatırırız.Gerçi şuan kasa da boş

Yine tartıştık...iyi de gün parasının kendime bişeyler almak için ayırmıştım borcu yatırayım diye değil ki?

Haksız mıyım yine?

selam kızlar nasılsınız
okudum yazdıklarınızı canım kırmızı biber çekti dolabımda var bikaç paket eve gidince ilk iş onlardan yicem yoğurtlu :)

ben gün sayıyorum son 4 gün ilacın bitmesine. ama bugün karnım ağrıyor çok sanki gelecek gibi kırmızılar.

bu hafta ben fena yakalandım yağmura..
umarım bu akşamda ıslanmam.
eşim aradı öğlen açmadım..bir dahada aramadı...kalbimi çok kırdı umarım farkeder hatasını

benimkinin de bugün 3. iş günü :) hiç aramadı sağ olsun.. kadın başıma böyle yobaz mi mahalledeyim.. hiç sormuyor bir sıkıntı varmı yok mu.. (çünkü nasılsa ablaları mahallede.. içi rahat beyefendinin.. )
bir kurtulamadık gitti bu mahalleden.. muhtemelen yaza taşınacağımız daire de buralardan olur.. öveçler, balgat tarafına falan baktım kiralık daire için..
500-600 liraya var ama o ev sahipleri hiç bakmıyor herhalde dairelerin içine.. ulen hayvan salsan içinde durmaz ha.. bir de hep kot katlarda.. ben burda 350 liraya 3+1 gül gibi daireye çıkarım.. tertemiz yeni inşaatlar...

bu ay çalışma varmıydı ?
hayırlısı neyse o olsun canım,
adet olacaksanda zamanında ol da bekletmesin boşuna seni.. sonra da tam gaz çalışmalara devam dimii

bu ay çalışma varmıydı ?
hayırlısı neyse o olsun canım,
adet olacaksanda zamanında ol da bekletmesin boşuna seni.. sonra da tam gaz çalışmalara devam dimii

aynen öyle durmak yok yola devam

bu arada bugün hıdrellez gül ağacının dibine dilek bağlama ateş yakıp üzerinden atlama günü

Kızlarrrr bikaç gündür uğramıyorum diye unuttunuz mu beni?kaç seferdir yazıyorum kimse beni muhatap almıyo...

Kızlarrrr bikaç gündür uğramıyorum diye unuttunuz mu beni?kaç seferdir yazıyorum kimse beni muhatap almıyo...

abaw.. kız unuturmuyuz hiç.. hem senin yazın önceki sayfanın sonunda kalmış..
bugün de bir suskunluk var... bir ara kırmızı biberi çekiştirdik.. öğle yemeğinden sonra herkese bir ağırlık çöktü gibi

haydaaaa
pınar alınganlık mı yapıyosun güzelim...
bu aralar okuyoruz ama yazmıyoruz yeni çıktı :)
bahar yorgunluğundan yoksa şahsi yapılmış bişey asla yok

ben karıkocanın arasında paranın lafının olmaması gerektiğini düşünüyorum
o yüzden yorum yapamıcam

pınar hamilemisin yoksa ne bu alınganlık...
cnm bende kredimi ödemeye başlıyorum bu ay..aramızda paranın lafı bile olmadı olmazda..ben pek ayrı hesap olayını onaylamadığım için başından beri yorum yapmıyorum farkındaysan..birbirinizi kırmayın bana kalırsa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…