bence açık bıraktı sabah
Midem yanıyo
yediklerim midenin ağzında bekliyo yukarı çıkabilmek için
pilav ayran falan
öye çok da yimedim..
üşütmüşsündür belki?
evet mistim üşüttüm
dün ıslandımdı biraz ondan oldu galiba
evet mistim üşüttüm
dün ıslandımdı biraz ondan oldu galiba
bu hafta ben fena yakalandım yağmura..
umarım bu akşamda ıslanmam.
eşim aradı öğlen açmadım..bir dahada aramadı...kalbimi çok kırdıumarım farkeder hatasını
selam kızlar nasılsınız
okudum yazdıklarınızı canım kırmızı biber çekti dolabımda var bikaç paket eve gidince ilk iş onlardan yicem yoğurtlu :)
ben gün sayıyorum son 4 gün ilacın bitmesine. ama bugün karnım ağrıyor çok sanki gelecek gibi kırmızılar.
bu ay çalışma varmıydı ?
hayırlısı neyse o olsun canım,
adet olacaksanda zamanında ol da bekletmesin boşuna seni.. sonra da tam gaz çalışmalara devam dimii
aynen öyle durmak yok yola devam
bu arada bugün hıdrellez gül ağacının dibine dilek bağlama ateş yakıp üzerinden atlama günü
aa dün konuştuk ama bugün unuttum ben.. aklıma bile gelmedi
Kızlar merhaba ...Hepinizi çoook özledimmmm...Offff başım kalkmıyo masadan sıkıştırıyorlar dört bir yandan..Telfonlar mailler müşteriler toplantılar..
Haftasonu unıversteden arkadaşlarla buluşucaz ist te biraz dağılır kafam..Bi de eşimle tartıştık yine...
Şu bizim hesap konusu yine..En son kendime maaşımdan bi kısım ayırıp kalanı ortak kasaya koyma kararı almıştık..Şimdi günden gelen paramı öğrenciyken aldığım harç kredisine yatırmamı istiyo..Ben de olmaz dedim kasadan yatırırız.Gerçi şuan kasa da boş
Yine tartıştık...iyi de gün parasının kendime bişeyler almak için ayırmıştım borcu yatırayım diye değil ki?
Haksız mıyım yine?
Kızlarrrr bikaç gündür uğramıyorum diye unuttunuz mu beni?kaç seferdir yazıyorum kimse beni muhatap almıyo...
Kızlarrrr bikaç gündür uğramıyorum diye unuttunuz mu beni?kaç seferdir yazıyorum kimse beni muhatap almıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?