afiyet olsun serafine
bende ölyle..havada yağmurlu iyice uykum geliyo..günaydın canım bende zor uyandım bugün
hihii teşekkürler :)
bu arada rapor veriyorum
ilacın bittiği 5. Gün gelen bi kırmızılığa rastlanmadı arzederim :)
bende ölyle..havada yağmurlu iyice uykum geliyo..
Hani annelerimiz hep derdi ya akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez diye işte o benim
adını niye değiştirdin cnm? Birde niye sarı kalemlik :26:
hohooyyyytttt
günaydınnnn
sarıkalemlik ipucu vermesen de biliyorum serafine olduğunu, çünkü beğenilenlere bakmıştım sabah... fıstıklı kebabı tercih ederim dediğim yazıyı serafine beğenmişti ama ne hikmetse bu sabah sarıkalemlik olmuş o beğenen :)
süpersin :)
bu arada gülbahar kebabı yidim denemelisiniz :) diyip yemek mevzusunu kapatıorm :)
ya serafine çok biliniyodu arkadaşlarım tarafından falan bende pek rahat edemiyordum. sarıkalemliğin de özel bi anlamı yok :) bi isim bulmam lazmdı önümdeki sarı kalemliği gördüm oldu bitti :)
bende adımı değiştirmek istiyorum nasıl yaptın
benimde ismi herkes öğrendi
Günaydın canlar,
Nasılsınız?
Ben hala uyukluyorum. Bugünü de nasıl geçiricem bilmem
sabahları o yatağıma kaç kere dönüp bakıyorum ya bende :) mahsun mahsun yastığım bana bakıyor
yardım konularına girdim orda isim değişikliği hakkında yazmışlar kolay kolay değiştirmeyiz geçerli bi sebep söyleyin diye bende mesaj yolladım editöre dedim çok biliniyo ismim rahat edemiyorum ama aradan geçti iki hafta falan değiştirmişler saolsunlar :)
bi dene istersen
kızlar ağlatmayın beni
ben de zor kaktım hatta kollarımla gövdemi kaldırdım ama kafam yastıktan ayrılmadı bi türlü
kahvaltı için ayrılan zamanı uyuyarak değerlendirdim..çok açım
İş yerinde bişeyler yiyemiyo musun bıdıkcık? Aç durmasanaaa
kızlar ağlatmayın beni
ben de zor kaktım hatta kollarımla gövdemi kaldırdım ama kafam yastıktan ayrılmadı bi türlü
kızlar ağlatmayın beni
yok canım
yassah bizim öle yiyemeyiz bişiler
zaten hepimizin yiyeceği bişey yok mutfakta
patronlara özel kahvaltılık var sadece onları da yemem hakları geçmesin aman deyim..
yemek şirketinin yemeği gelsin de ekmek arası yemek koydururm azcık
yok canım
yassah bizim öle yiyemeyiz bişiler
zaten hepimizin yiyeceği bişey yok mutfakta
patronlara özel kahvaltılık var sadece onları da yemem hakları geçmesin aman deyim..
yemek şirketinin yemeği gelsin de ekmek arası yemek koydururm azcık
ben kahvaltı için zaman ayırmıyorum.direk giyinip çıkarım.ama sıcak yataktan kalkmak çok zor gerçekten.
bugün patrondan izin istiycem.pazartesi günü kardeşim geliyo ya onu karşılamaya gidicem.yarın yurt dışına çıkıyo patron başka zaman konuşamam.umarım izin verir.eşimde diyoki izin vermzse restini çek bahanen olur.eşim falan izin almış ben alamazsam çok üzülürüm
bizim şirkette de masada birşeyler yemek yasak güya
ben deliyorum tabi yasağı kendileri yiyorlar bize gelince yasak diyorlar en nefret ettiğim şey
çifte standart
bize yasaksa size yasak olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?