anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

günaydın canım bende zor uyandım bugün
bende ölyle..havada yağmurlu iyice uykum geliyo..
Hani annelerimiz hep derdi ya akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez diye işte o benim

hihii teşekkürler :)

bu arada rapor veriyorum
ilacın bittiği 5. Gün gelen bi kırmızılığa rastlanmadı arzederim :)

adını niye değiştirdin cnm? Birde niye sarı kalemlik :26:

hohooyyyytttt
günaydınnnn

sarıkalemlik ipucu vermesen de biliyorum serafine olduğunu, çünkü beğenilenlere bakmıştım sabah... fıstıklı kebabı tercih ederim dediğim yazıyı serafine beğenmişti ama ne hikmetse bu sabah sarıkalemlik olmuş o beğenen :)

bende ölyle..havada yağmurlu iyice uykum geliyo..
Hani annelerimiz hep derdi ya akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez diye işte o benim

adını niye değiştirdin cnm? Birde niye sarı kalemlik :26:

ya serafine çok biliniyodu arkadaşlarım tarafından falan bende pek rahat edemiyordum. sarıkalemliğin de özel bi anlamı yok :) bi isim bulmam lazmdı önümdeki sarı kalemliği gördüm oldu bitti :)

süpersin :)
bu arada gülbahar kebabı yidim denemelisiniz :) diyip yemek mevzusunu kapatıorm :)

süpersin :)
bu arada gülbahar kebabı yidim denemelisiniz :) diyip yemek mevzusunu kapatıorm :)

çiya bana çok uzak
hem biz istanbula gittiğimizde sur ocakbaşından başka yere gitmeyiz :)
adamlarla ahbap olduk biz yılda 1 bazen 2 defa gidiyoruz ama istanbulda oturan beraber gittiğimiz amcamın kızı ailesiyle her pazar orada olduğundan bizi de tanıyolar :)))

ya serafine çok biliniyodu arkadaşlarım tarafından falan bende pek rahat edemiyordum. sarıkalemliğin de özel bi anlamı yok :) bi isim bulmam lazmdı önümdeki sarı kalemliği gördüm oldu bitti :)

bende adımı değiştirmek istiyorum nasıl yaptın
benimde ismi herkes öğrendi

bende adımı değiştirmek istiyorum nasıl yaptın
benimde ismi herkes öğrendi

yardım konularına girdim orda isim değişikliği hakkında yazmışlar kolay kolay değiştirmeyiz geçerli bi sebep söyleyin diye bende mesaj yolladım editöre dedim çok biliniyo ismim rahat edemiyorum ama aradan geçti iki hafta falan değiştirmişler saolsunlar :)
bi dene istersen

sabahları o yatağıma kaç kere dönüp bakıyorum ya bende :) mahsun mahsun yastığım bana bakıyor

kızlar ağlatmayın beni
ben de zor kaktım hatta kollarımla gövdemi kaldırdım ama kafam yastıktan ayrılmadı bi türlü
kahvaltı için ayrılan zamanı uyuyarak değerlendirdim..çok açım

teşekkürler canım deneyeyim bende
ama önce bir isim bulayım

İş yerinde bişeyler yiyemiyo musun bıdıkcık? Aç durmasanaaa

yok canım
yassah bizim öle yiyemeyiz bişiler
zaten hepimizin yiyeceği bişey yok mutfakta
patronlara özel kahvaltılık var sadece onları da yemem hakları geçmesin aman deyim..

yemek şirketinin yemeği gelsin de ekmek arası yemek koydururm azcık

kızlar ağlatmayın beni
ben de zor kaktım hatta kollarımla gövdemi kaldırdım ama kafam yastıktan ayrılmadı bi türlü
kahvaltı için ayrılan zamanı uyuyarak değerlendirdim..çok açım

ben kahvaltı için zaman ayırmıyorum.direk giyinip çıkarım.ama sıcak yataktan kalkmak çok zor gerçekten.

bugün patrondan izin istiycem.pazartesi günü kardeşim geliyo ya onu karşılamaya gidicem.yarın yurt dışına çıkıyo patron başka zaman konuşamam.umarım izin verir.eşimde diyoki izin vermzse restini çek bahanen olur. eşim falan izin almış ben alamazsam çok üzülürüm

Yaw yanına simit poğaça filan alsaydın ya, altta alttan yerdin..

bizim şirkette de masada birşeyler yemek yasak güya
ben deliyorum tabi yasağı kendileri yiyorlar bize gelince yasak diyorlar en nefret ettiğim şey
çifte standart
bize yasaksa size yasak olsun o zaman

verir canım
benim patronlar bile 17 işgünü izin verdiler
pazarlarla beraber 20 gün tatil yapmıştık asker dönüşü
ne güzeldi..bi yerlerden para gelse düzenli de çalışmasak.kocalar da çalışmasa
ne güzel olurdu

bizim şirkette de masada birşeyler yemek yasak güya
ben deliyorum tabi yasağı kendileri yiyorlar bize gelince yasak diyorlar en nefret ettiğim şey
çifte standart
bize yasaksa size yasak olsun o zaman

bizim patronun damadının bi kuruyemiş yiyişi var
katur kutur bi de konuşur ağzındayken
artık suratındaki üstündeki başındaki parçacıkları temizle dur..

iğvennçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…