anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Ultrasonu mu baz alayım satı mı? Ultrasona göre bu cumartesi 8 hft oluyoo

Orayı da çok kötü anlatıyolar bıdık ya. Ankara Tıp'tan ii bi bayan doktor arıyorum. Aklınızda olsun.

Ultrasonu baz al şekercan

tuzot dediğim şey de knorrun ürünü
sakınnnn kopri !!!!!!
bırak ellerine sinsin sarımsağın kokusu

anam bacım
tavuk bulyonu kullanıorum ben yawwwww

tuzot dediğim şey de knorrun ürünü
sakınnnn kopri !!!!!!
bırak ellerine sinsin sarımsağın kokusu

aboo..
ben güzün sarımsak almadıydım.. kışın da pahalı geldi almadım tozu görünce işime geldi açıkçası..
böööö çok pis şimşek çakıyor... gök gürültüsünden korkmam da şimşek ürpertiyor..
aaaa soylesene hamileyim rahatsiz oluyorum diye,sigara kokusuna hic tahammulum yok,hele hamileyken hiccccccc
ne diim ablam ben.. adam dengesizin teki.. kadın başıma erkeklere laf edemem.. eşim de zaten şehirdışında başıma bela olmasın.. ben kokuyu alana kadar kapıyı kapatsam da içeriye sinmiş oluyor..

Çok fenaa çokkk

sende mi oradasın :)) dimekki tüm ankaranın havası aynı.. ,,

kaynanacım geldi.. şimdi eczaneye ilaç için gitti mubarek ayaklı eczane kendisi de...
masama bi liste bırakmış.. mp3 indirecekmişim.. kocasına bunalım geçirtecek herhalde.. arabesk istiyor kadın
kıvırcık ali, çoban ali, ibrahim tatlıses, hakkı bulut, orhan hakalmaz
ne dinlerim ne ederim.. şimdi şarkılarını arayacağım.. pff iş çıkarıyor bana yaw bu kadın git al cd lerini paran bol...

misti senin yerinde olsam hiç çekmem onları kuzum
ben sırf kayınvalidemlerle aynı apartmanda olduğum için bırakmıyorum işi
en azından burada gün geçiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…