anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben burayı ateşe vereyim sen orayı
sonra şüküşte buluşalım

tamam olar
bizim burada bir sorun var yada bende..
ben dönem dönem çok geriliyorum..cnm işe falan gelmek istemiyor.burdakileri falan görmek istemiyorum.tamam bendede sorun olabilir ama işyerindende kaynaklanıyo bence..

sen şüküşü bırakacakmısın gerçekten..ben yeni başlamışken senmi bırakıyorsun şimdide.

Günaydın ballarım...
uykusuz kaldım bu gece... öyle olacağını bile bile görümcemde kaldım kaynanayla.. bekliyorum ki kalksın yatsınlar da bende yatıcam.. sonra da yeğen tutturdu ananemle yatıcam diye bende onun yatağına yattım.. gece 2,30sularında...
sabah 6,30 hortladı herkes... ne olursa olsun kalkmıcam dedim başım çatlıyor yorgunluktan.. yok anam çocukların gürültüsü ayrı dert.. kaynanamla görümcemin sohbet volümü ayrı bir dert...
inat ettim saat 9a kadar kalkmadım.. kahvaltı hazırlıyordular ben kalktığımda.. diğer görümce de geldi.. epey kalabalık olduk.. kaynana başladı 30yıl geriden geçmişi anlatmaya kriz geçiresim geldi.. sofraya anca 10da oturduk.. yidim ettim diyene kadar 10,40 oldu.. anca geldim.. keşke yemeseydim.. acaip içim karışıyor şimdi de.. kahvaltıda kızartma yersem böle olurum işte..
tansiyonum da düştü herhalde... inşallah bugünü çıkarırım..

sizi seviyorum.. :119:

yok bırakmıcam
randevuyu mesai saati sonrasına getirebiliyorum
zor bulurum bi daha böyle yer..

şüküşü sevdim bi kere doktor sevemem
kızlık zarı dikse de, dikse de değişemem..
dikse de değişemeemmmm

cnm zaten hastanelerde kim bilir neler yapılıyor bizim bilmediğimiz.
şüküşle bir dahaki randevuyu merakla bekliyorum bende.
Sen ne zaman gideceksin.klomene devam edecekmi sende..yoksa başka bir tedavi yolunamı gidecek acaba?

hım hım.. bu arada 2nolu görümcem 3. çocuk istiyor diye bahsetmiştim ya.. numunenin bir doktorunun özel muayenehanesine gidiyor.. yımırta takibi yaptılar.. yumurta oluşmamış. doktor da bir ilaç yazmış adet olunca 5 gün kullanacaksın demiş S ile başlıyor dedi.. muhtemelen serophene yazmıştır.. azıcık üzüldüm görümceme de.. o da gebe kalmayı düşündüğü için daha denemeden gitti.. ilk aydan böyle bir tedavi uygulaması doğru mu sizce?

yımırta oluşmadıysa nasıl olcak başka türlü kopriş:44:

abovvv ıyıkı gıtmış allahın sevgılu kuluymuş..

yımırta oluşmadıysa nasıl olcak başka türlü kopriş:44:

ya mutlaka bir tedavi uygulanacak ta.. ne bilim.. belki sadece bu aya mahsus bir durumdu... adetleri saat gibidir 29günde adet olur.. tabi normal adet düzende illa yumurtlama olacak diye bir durum da yok ta.. aklım karıştı.. ilk iki gebeliğinde ot buharıyla hamile kalmış hep.. bu sefer de doktor kontrolü altında olsun dedi..
inşallah fazla uğraşmazlar..

rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum mistim
karşılığında da kocadan 2. testi isticem

ikisi de temiz çıkarsa daya klomeni şüküş dicem

rahim filminde tazyikli ilaç veriyolarmış tüplere eğer kapalıysa açılıyomuş açıksa daha bi açılıyomuş
rahim filminden sonra gebelik şansı çok yükseliyo demişti şük...üstelik rahimde antisperm bakterileri varsa onlar da ilacın etkisiyle geberip gidiyolarmış..rahim ağzında ve içinde oluyomuş bu bakteriler spermlerin etkisini azaltıyolarmış..enfeksiyon gibi sanırım

tirilaylom da enfeksiyon ilaçları sonrası hamile kaldı:44:
yanlışım varsa düzelt tirilaylom

ya bızım burda bi dr var
eşi amelıyat olmuş varıkoselden bı duydum hamileeee
su varıkosel amelıyatı basarıya ulastırıyo heee...
ay cok heyecanlıyım pazartesı cektırıcez usg yi eşime Hayırlısı ALLAHTAN

Doğru. Ama enfeksiyonumun geçip geçmediğinden emin değilim hala. Yrn onu da sorucam.

ben aralıkta muayeneye gittiğimde idrar tahlilinde enfeksiyon çıktıydı.. acep diyorum ondan mı hamile kalamadım şimdiye kadar
martta da bahsetmiştim size şu maydanoz buharını birkaç kez yaptım diye..acep temizlendi falan mı.. aklıma geldi de paylaşayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…