Her anneler gününde aklıma anneleri olmayanlar geliyor inanın.Yine anneler günü geldi. Annesiyle video çekenler, fotoğraf paylaşanlar, hediyeler alanlar vs vs... Annesi vefat edenlerin kabus günü. Yıllardır böyle. Annem vefat edeli 20 yıl oldu. Sanki annesizlik kafama kakılıyor hissi gibi..
Annesi vefat edenler... Çocuğu olmayan anne olamayanlar... Annesi fiziken olup anneliği hıc göremeyenler... Bizler için yarin cabuk geçsin diyorum. Bir de bayram birkaçgün sonra. Hüzünlendim anneleriyle paylaşım yapanları görünce. Mezarına bile gidemeyecek olmak pandemide ayrı kabus. Dertler zirve yaptı bugün bende. Ne desem boş çok bos. Benim annem olsa bana birşey olmaz sözü var ya yemin ederim çok doğru.
Cok amin. Keşke bu saçma günler hıc olmasa.Annenizin mekanı cennet olsun
Geçen yıl evlat sahibi olamayan bir kadın olarak anneler gününü yatakta ağlayarak geçirmiştim.
Böyle aptal özel günlerden, reklamlardan hoşlanmıyorum. Kurtulsak ne güzel olacak.
Çok zor. Yıllardır için bulanıyor bu anneler babalar günü olayından. Kızımın okulunda öğretmeni anneler için yazı yazdırmıştı üç sene önce. Annesi olmayan çocuk ağlama krizine girmis. Çok zorrHer anneler gününde aklıma anneleri olmayanlar geliyor inanın.
Vedat eden annemelerimizin mekanları cennet olsun
Arkadaşımın annesi küçükken bırakıp gitmiş.bende yıllar önce anneme sürpriz hazirliyordum.
Arkadaşım nefret ediyorum şu günden herkes anneler gününü kutluyor ya annesi olmayanlar ne yapacak demişti.icime işledi o laf.o kadar üzüldüm ki.
Allah'ım anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Annesi olanlar zaten çok şanslı. Sevinsin her gün sarılsın. Ama olmayanın gözüne de sokulmaz. Anneniz hayattaymış Allah geçinden versin bir gün vefat edince anlayabilirsinizÇok doğru söylüyorsunuz. Annem de var çocuklarımda ama bu reklamlar falan bana da koyuyor. Bı taraftan da annelar gününde uzulenler var diye sevinenler sevinmesin mi, doya doya yaşamasın mi diyorum. Bı taraftan annesini, çocuğunu kaybedenler, hiç sahip olamayanlar, bilemedim zor.
O kadar yazdım, sadece burayı mi çıkardınız yazımdan. Neyse önemli değil.Annesi olanlar zaten çok şanslı. Sevinsin her gün sarılsın. Ama olmayanın gözüne de sokulmaz. Anneniz hayattaymış Allah geçinden versin bir gün vefat edince anlayabilirsiniz
Sizin iletinizde yazdığı gibi hayat kısa kuşlar uçuyor hepimiz öleceğizAnnesi olanlar zaten çok şanslı. Sevinsin her gün sarılsın. Ama olmayanın gözüne de sokulmaz. Anneniz hayattaymış Allah geçinden versin bir gün vefat edince anlayabilirsiniz
Hanımefendi doğumgünü kişiye özel. Kutlar. Tüm internet alemi o dogumgunuyle dolmuyor. Tonla reklam yapılmıyor.Belki haklısınız ama bu şekilde kimse birşey kutlayaz hale gelir cocuğunun doğum günü mesela cocuğunu kaybedenler görüyor veya cocuğu olmayanlar nasıl olacak böyle peki
Ne alakaysa... mümkünse size hayırlı kandiller desem konumdan uzaklassaniz? Allah razı olsun hoscakalimSizin iletinizde yazdığı gibi hayat kısa kuşlar uçuyor hepimiz öleceğiz
Ne alakaysa... mümkünse size hayırlı kandiller desem konumdan uzaklassaniz? Allah razı olsun hoscakalim
Evet yani, bende uzunca bir yorum yaptım, konu sahibi gitmiş ben çok düşüncesiz misim gibi en olmadık yeri alıp anneniz ölünce anlarsınız doye yapmış. Dumur oldum.Mümkünse sizde yorum yapanlara bu kadar atarlanmasaniz?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?