- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
kaçıncı kez açtı bu konuyu konu sahibi.en başlarda üzüntüsünü paylaştık depremde vefat etmişler uzun yıllar önce.evet üzücü ama diğer insanların ne suçu var?hepimiz her an ölebiliriz garantimiz mi var?O kadar yazdım, sadece burayı mi çıkardınız yazımdan. Neyse önemli değil.
Teşekkür ederim. Keşke herkes sizin kalbiniz gibi bir kalbe sahip olsa.Liseden beri sevmem bu günleri, ilk o zaman bir arkadaşım annesini kaybetmişti.
Şimdi daha zor, eskiden sadece tv reklamları va vardı, şimdi herkes anasını, analığını sosyal medyada göze sokma yarışında.
Allah sabır versin.
kaçıncı kez açtı bu konuyu konu sahibi.eb başlarda üzüntüsünü paylaştık depremde vefat etmişler uzun yıllar önce.evet üzücü ama diğer insanların ne suçu var?hepimiz her an ölebiliriz garantimiz mi var?
ben fazlaca duyar kasmayı gereksiz buluyorum.bizim acımız var diye başkası mutluluğunu yaşamasın mı?e o zaman evlenemeyen ve buna üzülen kadınlarımız da var.ne diye millet nişan düğün yaparak gözlerine gözlerine sokuyor da diyebiliriz.benim kardeşim yok.e bu sitede ben üzülmeyim diye kardeşleriyle mutlu günlerinden bahsetmesin mi insanlar?babasız büyüdüm asla üzülmedim babalarıyla gördüğüm arkadaşlarımı.bırakın insanlar yaşasın anneler gününü doyasıya.tek karşı olduğum hediye dayatması hepsi bu
Okulda anneler gününü kutlayan çocuklar varken annesi olmayan kız sinir krizi geçiriyorsa ben başlarım böyle kutlamalara.Allah rahmet eylesin.
Ben annemle ilgili her günü çok özel hazırlarım. Tam da bu yüzden, annem bir gün olmayabilir ve onu özel hissettirecek her şeyi yaparım. Doya doya severim her gün ama o günler de onlar için özel olarak ismi konulmuş, bunun için var.
Kimse annesi babası olmayanları üzmek için bunu yapmıyor. Mediyatik bir çağda yaşıyoruz, ben post yapmayı sevmiyorum şahsen ama yapanlara yapsın yani, mutluluklarını paylaşıyorlar. Fors atma gibi nitelendirmek yanlış.
Acınızı anlıyorum ama bakış açınız dar.
Okulda anneler gününü kutlayan çocuklar varken annesi olmayan kız sinir krizi geçiriyorsa ben başlarım böyle kutlamalara.
Annenizi kaybedince bakışınız sığ olur sizinde. Bu sozumu unutmayın.
ben annemi kaybettim hala da sizin gibi dusunmuyorum ne olacak simdi?Okulda anneler gününü kutlayan çocuklar varken annesi olmayan kız sinir krizi geçiriyorsa ben başlarım böyle kutlamalara.
Sizin bir kere üslubunuz çok çirkin.Okulda anneler gününü kutlayan çocuklar varken annesi olmayan kız sinir krizi geçiriyorsa ben başlarım böyle kutlamalara.
nur35nur,Kadin rahatsız olmuş kac kez ölüm konusu açmama vay be. 20 yıl önce tüm ailemi sülalemi kaybetmisim ama kadın burada konu açmama rahatsız olmuş. Çok yazık ne insanlar var ya. Derdim var sayfası burası algılayabiliyor mu acaba?
Var üç beş tıp insanı hasta eden de değmez yazmaya bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?