Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

canım hepsi birbirinden güzel ya gerçekten bayıldımm güle güle kullan inşallah azracım kesene bereket çok güzelmiş seçimlerin bayıldım süperler walla ağız tadıyla kullan hepsini nisancım

oy oy oy akannehirnisannurcum hediyelerin çok güzel cnm,güle güle kullan,opuyorumnanaktansende ballı kurbanlardansın maş.yerimsenibenolumunekankayizsmile
azrasılacım seninde kesene bereket cnmopuyorumnanaktan

nısan hedıyelerını gule gule kullan.
azracım bı dahakı cekılıste bana sen al canım cok zevlısın hepsıne bıttım.helede renglı o kucuk bardaklardan burda cok aradım bulamadım..onlardanda al bana 12 tane...

evet sonunda nisannur da aldı hediyelerini,
az kaldı sanırım...
bu arada hediyeler çok güzel gerçekten,
iyi günlerde kullanın...

ben o azrayıigörmiim,bi yakalarsam var yaaaklinialirimsmile
bu kaa çok ve güzel hedaye alınır mı yaf,olan var olmayan var yane:dilcikar:

canım hepsi birbirinden güzel ya gerçekten bayıldımm güle güle kullan inşallah azracım kesene bereket çok güzelmiş seçimlerin bayıldım süperler walla ağız tadıyla kullan hepsini nisancım

oy oy oy akannehirnisannurcum hediyelerin çok güzel cnm,güle güle kullan,opuyorumnanaktansende ballı kurbanlardansın maş.yerimsenibenolumunekankayizsmile
azrasılacım seninde kesene bereket cnmopuyorumnanaktan

heeeeeheee ballıyım vallazemuszemus sagolasınn..

heeheee hep bana alcak iştezemuszemus adresımı untmuyacak hep bana yollucakkkkkkdelikafaduldendelikafadulden

evet sonunda nisannur da aldı hediyelerini,
az kaldı sanırım...
bu arada hediyeler çok güzel gerçekten,
iyi günlerde kullanın...

evet songul ablacım sonunda aldım......
asker yolu beklr gıbı bekledım....
baktım gelmeyecek eşime dedim git ptt den al...ohaoldumsmile
zavallım gıttı aldı geldı...ohaoldumsmile
tesekur ederım ablacım.sagolasın.....
öncelıkleeeeeeeeeee bize bu dostlukları yasattığın içinnn senı çokkkkkkk öpüyorummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…