iste sanada yollım gülüm..Şenizhiiç de kıskanmadım hayırlı olsun ne dyim :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nideeeeeennbilmiyorumkismilebn göremiyorum
nisacım güle güle kullan hediyelerini.hepsi çok güzel..azramın kesesine bereket:)olumunekankayizsmile
oomas,:ecrin_bebek:belli etmeyip içime atarsam çatlarımşakkıdıkıskandığımızı bu kadar çokk belli etmeyelim lütfennnnşakkıdışakkıdı
eltişimin kesesine bereket ,sende sağlıklı günlerde güle güle kullanasın inş.opuyorumnanaktanSağol kısmetsiz kedicim.Tekarar teşekkür ederim
Benim bu külüstürle eklememin imkanı yoktu.
Cüzdanım ve bardaklarımı kullanıyorum zaten.bayanssulusmile
Kurabyilerimi çoktan midem öğüttü.cokacimcoook
Broşumu kısmetse düğünde takıcambayanssulusmile
Kızımın pijamasını biraz daha havalar ısınsın öyle giyeceğiz. Biraz narin bir bebe hala kalın kalın eşofmanlarla uyuyoruz çünkü, tokalarımızı da sakladık. Biraz sac fukarası olduğu için takamıyoruz. :ecrin_bebek: Saçlarımız uzasın denişik denişik takarız
beğenmene çook sevindim sarıböcüküm,sağlıklı günlerde güle güle kullan,Gecikmelide olsa fotolarımı ekliyorum.
Öncelikle kesene bereketler olsun Reyhacım hepsi harikaydı.İnan çok beğendim çok mutlu oldum.Emeğine ellerine sağlık canım.Eltinede kurabiyeler için teşekkürlerimi ilet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?