Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

hepiniz hedilerinizi güle güle kullanın bi yüzük gördüm bittim
yüzük hastası biri olarak cok zevkl secim
cibiii senin hediyeler gelmedimi daha

kızlar yıldız resimleri ekleyemediği için hediyelerin resmini ben eklicem.ama bendeki resimlerin bazılarıda kazaya gurban gittiği için olanları ekeleyebiliciğim ancak.

bu hediye kutum kendüm yaptuuuumm

bunlr paketli halleriii

bunlarda kurabiyelerimm

bunlar fincanlarımız.

evet aslında kızçesine gönderdiğim hediyelerle cüzdanında resmi vardı ama foto.makinesinin azizliğine uğradığımmdan onları ekleyemiyorum:1no2:
güle güle kullan canımcımmmmopuyorumnanaktan

hiiç de kıskanmadım hayırlı olsun ne dyim :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Sağol kısmetsiz kedicim.Tekarar teşekkür ederim
Benim bu külüstürle eklememin imkanı yoktu.
Cüzdanım ve bardaklarımı kullanıyorum zaten.bayanssulusmile
Kurabyilerimi çoktan midem öğüttü.cokacimcoook
Broşumu kısmetse düğünde takıcambayanssulusmile
Kızımın pijamasını biraz daha havalar ısınsın öyle giyeceğiz. Biraz narin bir bebe hala kalın kalın eşofmanlarla uyuyoruz çünkü, tokalarımızı da sakladık. Biraz sac fukarası olduğu için takamıyoruz. :ecrin_bebek: Saçlarımız uzasın denişik denişik takarız

Son düzenleme:
Gecikmelide olsa fotolarımı ekliyorum.
Öncelikle kesene bereketler olsun Reyhacım hepsi harikaydı.ınan çok beğendim çok mutlu oldum.Emeğine ellerine sağlık canım.Eltinede kurabiyeler için teşekkürlerimi ilet..

yıldızcım güle güle kullan kısmetsizinde kesesine bereket kurabiyelere bayıldımm bayıldımm kutuda çok şık olmuş kısmetsiz nası yaptın anlatsanaaa

Bu kutum:asigim:Elleriyle yapmış.Çok sağol canım

Jelibonlarım.Afiyetle yedik:)

Eltisinin yaptığı kırmızı gül kurabiyelerim

PAketlerim

Kızçeme aldıkları:)

Çerçevem

Şalım

Bilekliğim

Cüzdanım

Birde pembe dantelli bir atlet almış sağolsun ama eklemiyorum buraya fotoyu
Emeğine ellerine sağlık tekrar kesene bereket canım benim çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kıskandığımızı bu kadar çokk belli etmeyelim lütfennnnşakkıdışakkıdı
oomas,:ecrin_bebek:belli etmeyip içime atarsam çatlarımşakkıdı
eltişimin kesesine bereket ,sende sağlıklı günlerde güle güle kullanasın inş.opuyorumnanaktan
beğenmene çook sevindim sarıböcüküm,sağlıklı günlerde güle güle kullan,
benim adına bebişini mıncıkla dimeyi unutmuşum helecandan
eltimede ilettim bileeopuyorumnanaktan

sevgili Saruboceq arkadaşıma öncelikle çok teşekkür ediyorum çok ince düşünmüş çok özenle hazırlamışsın hediyelerini canım benim gerçektn beni çok mutlu ettin emeğine yüreğine ellerine sağlık kesene bereket evimin en güzel köşelerine koyucam bu hediyelerini her biri çok güzel canım benim resimleri ekliyorum

hediye kutum bayıldımm çok hoşuma gidiyodu bu kutular hemen antremde yerini alcak

kutunun içindekilerrr

hediyelerimm

gülşahçım emeğine sağlık canım bayıldımm mutfağımda yerini aldı bile kocacıma akşam hemen kahve yapıp bu tepsiyle servis yapıcamopuyorumnanaktan

haziranda oğlumun doğum günü doğum günü süsü ve mumu canım yaa

oğluşumun şapkasııı gerçi koca kafasına olmadı ama ikinciye saklıcamaklinialirimsmile

mumluğum bayıldım bunada

ne kadarda ince düşünmüşsün gülşahçım yaa oğlumun ilk doğum gününde dağıtılmak üzere yolladığı lavanta keselerim mis gibide kokuyolarr kelebekleri emzikleri falan çok şirin yaa süper valla çok duygulandım

nazar boncuklu bilekliğim inşallah uğur getirirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…