Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

kızlar hediyeler çok güzel,güle güle kullanınopuyorumnanaktan

rica ederim ,sölemeden edemiciim,söz verdiin gibi sakaryaya gelirsen ara beni,öperim kısçenle seniiopuyorumnanaktan
pembiş atlet özel kalsın demii,aklinialirimsmile
aynılarından kendime de aldım zate,ne kıskanç katilimsositososito

neslihan çok şık hediylerin,
iyi günlerde kullaaan

şimcik böcükümle siz bol bol konuşursunuz artık telde
alya uyumuştur

inşallah canım gelirsem mutlaka arayacağım söz,tekrar tekrar teşekkür ederim.Elelrine sağlık.
NEslihan denk getirip konuşamadık ama sende güzel günlerde kullan yalnız bir şeyi kaçırmışım bilekliğin fiyatını üzerinde unuttum dimi:sinifsinif:Çok aptalım ya:bbo:

neslihancıım sağlıklı günlerde güle güle kullan cnm,opuyorumnanaktan
sarıböcükümünde kesesine bereketopuyorumnanaktan

böcükçüm walla dikkat etmedim yaawkaydirigubbakcemile3 söylemsen farkına varmıcaktımm nedne söledin hehehkaydirigubbakcemile3 tekrar çok teşekkür ediorum hepsine bayıldım kesene bereket canım

arkadaşalr alan ve hala resimlemeyenler var ben bir daha cekilile katılıtsam kendi yolaldıgım şeylerin resmini çekip koyacağım hi benim aldıkalrımın resimleri konmuyor begenmediniz mi yoksa bakiyim bilmiyorumkismile

Beğenmemkle ne ilgisi var mutlaka bir şey olmuştur.Ben usb kablosu alt kattaydı alamadım ekleyemedim bence herkesin vardır bir manisi..Olumlu düşünmek gerek diye düşünüyorum.:ecrin_bebek:

larisa hiç beğenmedim
derinn o mumlardan bende istiyorum aklinialirimsmile

hepimiz güle güle kullanalım hediyelerimizi sonunda bende kavuştum
çok merak ettm gözüm yollarda kaldı merakım bu yüzdendi kırdıysam üzdüysem kusura bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…