Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

Ne şanslısın, ben hala öğrenemedim.

benim hediyelerimde bunlar umarım kurbanım begenır hıc bukar zorlanmamıştım yarın yollıcam ınşallah

Eklentiler

• $Resim 009.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 46
benım hedıyelerım yok gelmedı henuz...
herzamankı gıbı geç gelir..
((((
helecanımı kaybetmeden gelse keşkemm

irem&özge , dilek , nalansu , citol , songül , speedy ve mutlukız

hediyelerinizi güle güle kullanın iyi günlerde
alanlarında keselerine ve güzel yüreklerine bereket

benimde katilim aradı az önce aman zaten meraktaydım dahada merak kattı ve gitti bana
hiç bişi demedi sadece hediyemi yolladığını söyledi
accık çıtlatmadı bile bilmiyorumkismile
sanırım sizlere fazla uğrayıp ilgilenemediğim için bana ceza verdi senağlama
neyse yarın elimde olacakmış inşallah

benimde hediyelerim tamam
eğer yarın işlerim el verirse paket işlerini halledip yollayacağım
ama ertesi gün tatil ya acaba kargolar çalışırmı?
bir sorun olmaz inşallah

birde size bişi soracağım
kargamı yolladıktan sonra acaba kurbanımı arayıp accık gönlüne su serpsem mi ki?
muhakkak merak ediyordur fisfisfis

Son düzenleme:
ayyyyyh kızlar benimde hediyelerim gelmiş.kurstan geldim,bi baktım yatağın üzerinde kocaman çok güzel bir paket.valla kibarca açamadım,yırttım resmen kağıdını bu yüzden paketli halini ekleyemeyeceğim.ama içinden çıkanları en kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum.
arkadaşım bana çok güzel el emegi bir kaşkol,çok çok güzel bir resim çerçevesi,çorap,havlu,
ve de çoook güzel bir tablo dua yazanlardan.kesene bereket canım benim bu arada mis kokulu sabunu unutmayayım.
sana buradan kucak dolusu teşekkürlerimi gönderiyorum.ismin var ama nikini yazmamışsın.yani seni tanıyamadım kimsin sen?bilmiyorumkismile
ismini buradan yazayım mı bir sakıcası var m ?
bana nikinide yazarsan bendim diye çok daha iyi olur.opuyorumnanaktan

Zeyna'cığım, adını vermeden ara istersen. Ben aradım geçen sefer. Daha bir heyecan katıyor olaya...

benimde hediyelerim gelmedi heyecanla bekliyorum bakalım. gerçe daha bende göndermedim bir türlü fırsatım olmadı heralde pazartesi gönderebilirim kurbanım kusura bakmasın

spedyyy arkadaşımın bana aldığı hediyeler

hepsi birbirinden güzeller bir kere daha teşekkür ederim canım arkadaşım

çok beğendim hediyelerimi mumlar mis mis kokuyor

]

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…