Anneler günü ve kv

Herkes içinden geldiği gibi davranmalı buna eşiniz de dahil. Yani sizin demenizle aramasına gerek yok kendi canı istiyorsa aramalı. Kendi aralarındaki ilişkiyle alakalı bu. Size ve kendine yapılanlara rağmen aramak istiyorsa arayacaktır zaten. Bazı şeylerin önüne geçilemeyeceği gibi teşviki de uygun değildir.

Sizi ,hormonlar basmis,siz karismayin hatirlsrsa esiniz arasin dizde ona gore ileride yasanacaklara kendinizi hazirlayin ,

Hiçbir şey yapmazdım. İçinden nasıl geliyorsa onu yapsın..

Koskocaman adam kendisi düşünsün annesini. Siz neden dürteceksiniz ki? Ben olsam karışmam. Hani kv iyi birisi olsa mazide güzel şeyler yapsa tamam eşinizi dürtme isteğinizi anlarım ama hal böyleyken yok

Tabi ki de ara de eşine. Emin ol eşinin cok hosuna gider. Ne kadar kotu olursa olsun o bir anne sizde arayin yada mesaj atin.
Mesafenizi korudugunuz sürece sknti yok bence

Kusura bakmayın ama çok saçmasınız. Kadınla bir saç başa girmediğiniz kalmış düşündüğünüz konuya bak. Normalde görüşmüyorsunuz, özel günlerde bir kutlama, bir beddua devam edin ne diyim. Enteresan bir ilişkiniz varmış doğrusu...

Ay yok artık. Tabiki boyle bisey yapma ne alaka.cok istiyorsa o arar anasını zaten şenlik bisey yok. Ve yarin senin de günün olmus oluyor kendini düşünsene sana beddua edeni düşüneceğine.

Eşin de biliyor anneler günü olduğunu yüzde 90.
Ararsa arar aramazsa aramaz. Yanında arasa dahi duymuyormus gibi yap.
Aramazsa da neden aramadın deme.
Kısaca full+full ilgisiz ol

Kendi içinden gelirse arar bence siz mudahale etmeyin.

Öyleler oyle bende konuşmuyorum aylardan beri hemde utanmadan bebegi soruyor terbiyesiz birde bebege çaput battaniye işlemiş esim de geliyor bana söylüyor sanki cok lazim ben oğluma birsuru sey aldim cok şükür.
Bunlar boyle derisi kalın derler bizde.
Dun de esim demez mi pazar günü anneme gidelim mi anneler günü. Şok oldum resmen. Sen git dedim. Benim annem değil. Degil mi diyor
Yoo degil dedim senin de kaynanan diyor. Saka gibi Cem yılmaz 1 esim 2. Hatta esim yetenek sizsiniz e çıksa 1.olur bence bu esprituellik le

Annesini aramak için dürtülmeye ihtiyaç duyuyorsa bırakın hiç yorum yapmayın.

Çocuğunuz olmasın diye beddua etmek basit bi hata mı yani ?

Verme isterse arasin karisma

ben de eskiden cok ara et annen, biz affedici olalim, idare edelim derdim.. baktim hic degeri yok bu hareketimin.. bazi seyler yasandi tabi.. bana ne ya dedim.. bana ne.. ben ailemle olan iliskimden sorumluyum o ailesiyle.. anne onun annesi.. o dusunmuyorsa hic ama hiiic karismayin.. ara et demeyin.. dertsiz basiniza dert almayin. yuz bulsa evinize girmeye kalksa torun olunca vs ilk isi yine sizi fisfiriklemek olacak.. bak dogurdu da soyle nazlandi da, annesi geldi kaldi da, bebegi kucagima vermedi de.. aldigimi bebege giydirmedi de.. bana sofraya buyur demedi de.. lohusalarin yasadigi ne hikayeler okuduk burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…