Anneler günü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

takikgirl

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
422
250
103
Merhaba kızlar .Yarın anneler günü malum
Kendi anneme hediye aldım.Esimin annesine almadım. Sabahtan beri düşünüyorum alsam mı almasam mı?Çünkü böyle incelikleri hep ben mi yapacağım? Karşılık beklemeden yapayım diyorum ben aldım o da alsın demiyoum ama benim de mesela dogumgunumdu gördü msj dahi yazmadı. Hediye değil arayıp kutlamadı bile.Ki önceki senelerde hediyeler çiçekler vs hep yaptım bi keresinde hediyeyi eşimle geri yolladı ben kullanamıyorum bu tarz sen kullan diye.Ben de keşke çekmeceye kaldırsaydin ama bana geri göndermeseydin , ben sen bana ufacık bi hediye alsan beğenmesem bile bunu belli etmez aksine çok beğendim vs der kaldirirdim dedim.Ne bana ne toruna ufak bi jest hediye almaz ama bana şunu alın bunu alın der.Aramizda hiçbir zaman tam olarak mükemmel olmadı ama asgari düzeyde görüşmeye gönüllerini almaya devam ettim. Haklı olduğum konularda bile numaralarımi engelleyen birisi. Buradaki haklılığımdan eminim eşim de farkındaydı. Gene ona rağmen bi senjlde içimi sogutup azda olsa görüşmeye devam etmeye çalıştım içimden gelmeyerek. Çok uzattım kusura bakmayın şimdi sizce yarın için bi hediye almalı mıyim? Ne olursa olsun bi anne olduğu için içi buruk olsun istemem ama benim içimdeki burukuklar ne olcak? Teşekkür ederim şimdiden

Yerinizde olsam almazdim

Siz neden alıyorsunuz? Eşiniz alsın götürüp versin. Madem ottan b.ktan nem kapıyor en iyisi böyle.

Aldığınız hediyeyi size tekrar göndermek yerine değişim yapamıyor muydu?Hediyeyi göndermek çok ayıp yaa

İçinden gelmiyorsa alma. Zorunda değilsin zaten. Hediye hakedene alınır. Alan kişinin içinden geliyorsa verilir.

kendi annem doğumgünlerini kutlamaları çok sever. Kvme doğumgününde pasta bile alsak ben böyle şeyleri sevmiyorum diye hevesimizi kırar.
O yüzden hediye falan almam
Siz de almayın gerek yok eşiniz alsın kutlasın çok isterse

Ben olsam almam. Benim de kv dünya da tek numunesi olan birio da bana almaz ben de ona hediye kalpleri yakinlastirir ama yapmayana da yapmam.

Oğlu alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…