Bir araya gelmiyorlar benim ailem de bize çok uzak eşimin aileside normalde de benim ailemi yılda bir kez görüyorduk zaten ama bu yıl bana ne zman gideceksin memlekete diyor bir hafta kal dön kizimi özlerim dayanamam diyor ama daha önce sen git bende geleyim bir kaç gün kalıp dönelim diyorduHaksızlık yapıyor bence.Annenizin bir zararı yokmuş sonuçta , en azından biraz saygıdan arayıp hal hatır sorsa iyi olurdu.Bir araya gelme şansları varsa belki o zaman değişir eşiniz.
Bir araya gelmiyorlar benim ailem de bize çok uzak eşimin aileside normalde de benim ailemi yılda bir kez görüyorduk zaten ama bu yıl bana ne zman gideceksin memlekete diyor bir hafta kal dön kizimi özlerim dayanamam diyor ama daha önce sen git bende geleyim bir kaç gün kalıp dönelim diyordu
Ben teklif edersen gelir ama gelse bile surat asacak biliyorum kardeşim gelip bir hafta kaldı bir gün bile bizi gezmeye çıkarmadi ben hergün dedimki canımız sıkılıyor tamam çıkalım diyor ve yok İşte isim var yok arkadaşım gelmiş onu gorucem, dolabı yapıcam, kapı bozuk sanki... hergün bir bahane uydurdu en son dedim ise başlayayım arabami alayım kendim gezerim senden bir çöp bile istemem diye tartıştım son gün anladı hatasını aşkım falan Özür diledi ama biliyorum ki sırf ben tartıştım diye ama babası geldi iki gün kaldı iki günde sabah çıktık dışarda yemek yedik gezdik akşam cafe ye gittik benim kardeşimde bir gün çıkardı onda da benim zorumlaSen teklif et biraz da ısrar et kızından da çok uzak kalmazsın dersin.Biraz üstelersen belki istemeyerekte olsa tamam der.Ailen de davet edebilirler.
Valla bende diyorum gelmesin diye ama anneler günü pazar günü annemi arayip kutlayacam eşim evde anneme ne diyecem bide her yıl hediye alıp gönderiyorduk bu yıl hiç bişey almadım utanıyorum ne dicem eşime dedim bi mağazada indirim varmış diye gel gidip eve bişeyler alalım anneler gününe özel indirim hemen dediki paramiz yok dedim ki sende bi lafı diyorsan artık yuh yani ...yani anlayacağın gormemezlikten geliyor çoğu şeyi umursamiyorgelmezse gelmesin eşinde boşver kendin git
Malesef yok .....ya diyorum annen madem çok iyi bir insan sen şahit oldun iftirasina diyorki olsun alttan alsaydınn dedim kusura bakma kimseyi alttan alamam madem oğlunu çok seviyordu ayırım yapmasaydi dedim ailenle görüş ben sana görüşme demiyorum yok diyo senle gidelim annemin yanına dedim ben gelmem o yüzden böyle yapıyor çok dik başlasın diyor dedim işine gelirse istemiyorsan ayrıl Hayır seni seviyorum diyor ee o zman ona gore davran adil ol dimi ama yokne kıymetli anası varmış küsmesin o vakit gitsin görüşsün böyle eziyet edecekse annesiyle konuşmamasının ne mantığı varmış ki insanda biraz Allah korkusu olur..kocanızda adalet denilen olgu yok bence Allah korkusu da yok..kısasa kısasın alemde yeri yok ..kim ki o aklınca sizin annenize de kendi annesine ceza verdiği için ceza veriyor ..
Konussam arar anneler gününü kutlar ama ben diyorum ki sırf ben tepki gösteriyorum diye aramasinhiç adil değil kendi ailesini nasıl görüyorsa senin içinde ailenin öyle olduğunu bilmesi lazımKonuşulabilecek birisi gibi geldi bana ılımlı birisiyse tartışmadan onun anlayacağı şekilde anlat sıkıntını.Kızınız varmış 2 gün sonra evlenince o adam da bize böyle yapsa hoşlanır mıydın, ne yapardın diye de sor!!!
Konussam arar anneler gününü kutlar ama ben diyorum ki sırf ben tepki gösteriyorum diye aramasin
Bu tepkiyi daha önce kandilde verdim daha sonraki kandillerde yine aramadiİlk başta öyle olacaktır ama en azından bir adım atacak karşı taraf da olumlu yaklaştığında arada birde olsa konuşmaya başlayabilirler.Bir süre sonra iletişimleri artabilir.İlk senin tepkinle başlar belki sonra içinden gelir.Kendi haksızlığını görür belki.
Anneni sevmiyorum diyince sna yaptıklarından utan dedim sevmek zorunda değilsin ama sana değer verdi el üstünde tuttu sırf annen kötü diye benim annemin iyi olması zoruna gidiyor dedimel üstünde tuttukları için totosu kalkmış eşinin canım kusura bakma.. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda anneni sevmiyorum dediğinde siz bişey diyemediniz mi?
sırf eşiniz sizin ailenizi arayacak diyede sakın kv nizi aramayın iftira eden kim olursa olsun yüzüne bakılmaz
Bu tepkiyi daha önce kandilde verdim daha sonraki kandillerde yine aramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?