Anneler gününde eşinden hediye veya tebrik alamamamk

goksunur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
13
0
36
Adana
içimizde mutlaka eşinden anneler gününde hediye alamayan veya tebrik edilmeyen arkadaşlarımız mutlaka vardır.fakat bir şey var annesini kutlayıpta eşini kutlamayan bir kocanın bunu neye istinaden yaptıgını çok merak ediyorum .fikri olan varmı . çünkü bu benim çok zoruma gitti ilk anneler günümdü ama eşim küçücük bi hediye bile almadı ..

sen benim annem misin karımsın derler

ben henuz anne değilim kutlamamasınıda doğal karşılarım.ben annesi değilim karısıyım hem.anneler gununde benide kutlasaydı tuhafıma giderdi.anası değilimki kutlasın canım benim.he çocucuğum olsa kutlasın beklerm tabiki

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerileri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

Genel olarak özel günleri kutlamama gibi bir huyu varsa es geçilebilir.
Ama annesini seve seve kutluyor ama sizin için gereksiz görüyorsa, eşiniz hatalı bence, siz de anneymişsiniz, en azından sözle kutlayabilirdi.
Bazı şeyleri zorla yaptırmanın anlamı yok ama içinize atmaktansa uyarmakta fayda var eşinizi, duygularınızı anlatabilirsiniz en azından.

Benim eşim kutladı ama hediye almadı. Hediye çok da önemli değildir benim için ama kutlamasa ben de üzülürdüm tabi.
Gerçi bu tür kutlamaları çok lüzumsuz görür. ''Aslında senin anneler günün bugün değil kızımızın doğduğu gün'' dedi. Yani kutlamış olmak için kutladı sayılır.

Bu günün adı "anneler günü" "annemin günü" değil. Bütün annelerin günü.
Anne olan herkesin bu günü kutlanabilir.
İlla sadece kendi annemizi kutlayacağız diye bir şey yok.

Konuya gelecek olursak ben anne olsam ve eşim anneler günümü kutlamasa evet çok kırılırdım.
Çünkü ben bir anneyim ve onun çocuğunu doğuran, onu baba yapan anneyim.
Tabi ki kutlaması gerekir.

Son düzenleme:
benimkide kutlamadı canım ama genel olarak böyle özel günleri önemsemez zaten
ben artık hiç takmıyorum gidip kendi kendime hediyede aldımtabi başının etinide yiyorum sen alıp vermedin diye
ama annesini kutlayıp beni kutlamasaydı daha da çok başının etini yerdim sonuçta onun annesi değilim ama çocuklarının annesiyim kutlasa güzelce gönlümü alsa ne kaybeder ki:97:

Eşiniz evlilik y.dönümü, d.günü gibi günleri önemser mi peki?

Benim eşim de özel günlere çok önem vermezdi, ama ben önem veririm.
Dolayısıyla benimle mutlu mesut yaşamak istiyorsa asgari bir müşterekte buluşmak durumunda..
Bir anneler gününde, doğumgününde sarılmak, öpmek, bir buket çiçek vermek çok da zor olmasa gerek.. O nedenle "özel günlere önem vermem" bahanesi bence saçma..

Eşim kendisini büyüten insanı, ninesini, anneler gününde kendi elleriyle mezara indirdi. Kötü denk geldi cenaze o güne..

Bana hediyesini yola çıkarken vermişti, ayrıca yoldayken de çiçek göndermiş eve. Kredi kartıyla çiçek göndermek 5 dakika bile almıyor, ama bir kadını çok mutlu etmek de bu kadar basit aslında.

ya benim eşim ne doğum günümü kutlar ne de annelr gününü
ben de doğum günüdür sevgililer günüdür kutlamam
illa sevgiyi bugünlerde tebrik alarak hediye alarak mı göstermek gerekiyor hani hiç beklenmedik anda hediyeler alırız sevdiğimizi göstermek açısından bu daha da mutlu eder insanları
tabi bu bizim genel görüşümüz bakış açısı

işte bazı erkekler böyle napıcan arkadaşım odunlar yani,
eşim her ay 2 çeyrek yapar bana anneler gününe denk getirdi ve kutladı.
biraz karambole geldi ama neyse,önemli olan kutlaması.
hhee bide şu var sen benim annemmisin diyen erkeklerde var.

Bence de hatalı esiniz..
Anneler gününü kutlamak icin, ille kendi annemiz olması gerekmiyor. Anne olan herkesin anneler gününü kutlarım, kutlamaya özen gösteririm.

odunsu kocaları yontmak için bir makina icad etseler yada neee bilim ben duygu nakli gibi bişii işte

ben daha anne olmadım. ama 6.5 aylık hamileyim. benim anneler günümü annem, ablam, kardeşim, kayınvalidem, görümcem ve marketteki stand görevlisi kız kutladı. eşim kutlamadı.

ben daha anne olmadım. ama 6.5 aylık hamileyim. benim anneler günümü annem, ablam, kardeşim, kayınvalidem, görümcem ve marketteki stand görevlisi kız kutladı. eşim kutlamadı.

kıyamam ya, senden güzel annemi var şimdi

kızlar sizde babalar günün kutlamayın, gerçi bi kutlama beklemeyeceklerdir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…