Anneler gününde eşinden hediye veya tebrik alamamamk

canım benm teyzoş var anneler gününde gider eniştemden para alır zorla der kendime hediye alcam. gider hediyesini kendine alır gelir.. ama eniştem öle şeylerle ilgilenmz ondan..kendini üzmez. gider gönlünce alır istedğini

ama işte annesini kutlayan adam illaki aklı eriyordur senin kırılacağınada bile bile yapmış gibi.. bi arkadaşın dedği gibi de sorsan anamıssın der..böle gıcık adamlar (afedersin)
ama öyle yanii kocanız az buz değil yani. yanınzda anasının ki kutlayım sizinkini kutlamıyor..bence çok takmayın yani ben takarım ama siz takmayın hayat kısa sağlık en önemli şey. onun içinde kendinizi içten içte üzmemek içinde kalmasın söle neden kutlamadın diye.yoksa hep içten içe kendini yersin. ama çok ta takma.

Son düzenleme:
evli değilim daha annede değilim ama eşim anne oldugum halde kutlamasaydı parçalardım onu

Eşimde dahil kimse kutlamadı Benim durum herkesten vahim
ay canım ya...ben kutlayım.. geçmiş anneler günün kutlu olsun
bu arada benim de eşim ablam aradığı zaman ne dedi diyince anneler günümü kutladı dedim.oda uzaktan kutladı.hiç önem vermez özel günlere ama insan bekliyor ve karşılığını görmeyince gerçekten üzülüyor

öncelikle hepinizin geçmiş anneler gününü kutlarım.
ben henüz nişanlıyım temmuzda düğünüm var nişanlım saolsun böyle şeylere benden çok değer verir.
anneler gününde henüz evli bile olmamamıza rağmen geleceğin en tatlı annesi diyerek kutladı...

kızlar sizde babalar günün kutlamayın, gerçi bi kutlama beklemeyeceklerdir ama

aslında benim eşim böyle günleri önemsemediği için ben de onun özel günlerini pek kutlamıyorum o da hiç üstüne düşmüyor.niye almadın kutlamadın demiyor zaten
ama bu defa hediye alıp utandıracam onu bakalım hatasını anlayacak mı

evet bu da bi taktik ama işe yarayacağından şüpheliyim

çok sağol canım

Benim eşim de özel günleri pek takmaz. Yani benim doğumgünüm ve yıldönümyle ilgilidir ancak öyle anneler günü, sevgililer gününü gereksiz bulur ve ticari amaçlarla yapıldığını düşünür. Kendi anne babasının zaten doğumgünlerini bile bilmez. Biz evlendiğimizden beri onşarın doğumgünleri benim tarafımdan pasta felan alınıp kutlanır evlilik yıldönümlerine kadar kutlarım. Ben olmasam eşim annesinin anneler günündee ancak elini öper. Henüz anne değilim ama olunca da o konuda çok umutlu değilm açıkçası bilemiyorum da kesin kaynanam akıl verir eşine hediye al diye.

ya erkekelrın bu kadar ustune gıdersenız gorev gıbı goruru hıc almaz ıcınden gelıyosa yapsın bosverın hem sız onların karısısınız yanı anneler gununu kutlaması saçma bence

ya hiç bi özel günü takmayanları anlarım da, bi de annler gününde aşırı önem verip, annesini sabahın köründe arayıp kutlayan falan ama sevgililer gününden hiç hazzetmeyenler vardır, sevgililer günü için yok tuzak muzak derler, işte asıl onlardan şüphe duymak lazım, çünkü iki gün arasında hiç bi fark yok bence, anneler gününde karısının anneler gününü kutlamayan en azında sevgililer gününde eşinin gönlünü almalı

ya erkekelrın bu kadar ustune gıdersenız gorev gıbı goruru hıc almaz ıcınden gelıyosa yapsın bosverın hem sız onların karısısınız yanı anneler gununu kutlaması saçma bence

neden canım, çocuğu olan arkadaşlar birbirlerinin anneler gününü kutlar kadın kadına, karşıdakide annesi değil arkadaşı ama kutluyo
bence de anneler günü çok önemli değil ama bence eşi önem veriyosa bi erkek kutlamalı, ne var dilimi aşınır, "anneler günün kutlu olsun" maksat muhabbet olsun arada, illa hediyeye gerek yok

polanegrı , kızımın agzı var ama dılı yok 10 aylık babası ona vekalet ederek kutlamasını ısterdım

boyle dusunen bırının olması cok guzel

cok tesekkurler..

normalde esım boyle seylerı onemser ve yapar mesela anne olduktan sonrakı ılk dogum gunumde kızımın annesını nıce saglıklı seneler guzel annem dıye yazdırmıstı ve ustunde bebek fıgurlerı ve bebegı kucagında bı anne objesı vardı nıye boyle bısey yaptı anlamadım tabıkı

ben daha 4 buçuk aylık hamileyim ve ilk anneler gününü yaşadım bu sene.ve eşim kutladı.hediye de almış. çok mutlu oldum tabi kutlamasa çook kırılırdım. bence kutlanmalı. ve de ticari tuzak diyenler : ozaman sadece kutlayın para harcamadan da bişeyler yapılabilir. ama güzellikle yapılan hiçbişey bence saçma değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…