ay canım ya...ben kutlayım.. geçmiş anneler günün kutlu olsunEşimde dahil kimse kutlamadıBenim durum herkesten vahim
Benim eşim de benimkini kutladı
Annesininkini kutlamadı
kızlar sizde babalar günün kutlamayın, gerçi bi kutlama beklemeyeceklerdir ama
aslında benim eşim böyle günleri önemsemediği için ben de onun özel günlerini pek kutlamıyorum o da hiç üstüne düşmüyor.niye almadın kutlamadın demiyor zaten
ama bu defa hediye alıp utandıracam onu bakalım hatasını anlayacak mı
evet bu da bi taktik ama işe yarayacağından şüpheliyim
ay canım ya...ben kutlayım.. geçmiş anneler günün kutlu olsun
bu arada benim de eşim ablam aradığı zaman ne dedi diyince anneler günümü kutladı dedim.oda uzaktan kutladı.hiç önem vermez özel günlere ama insan bekliyor ve karşılığını görmeyince gerçekten üzülüyor
ya erkekelrın bu kadar ustune gıdersenız gorev gıbı goruru hıc almaz ıcınden gelıyosa yapsın bosverın hem sız onların karısısınız yanı anneler gununu kutlaması saçma bence
ben henuz anne değilim kutlamamasınıda doğal karşılarım.ben annesi değilim karısıyım hem.anneler gununde benide kutlasaydı tuhafıma giderdi.anası değilimki kutlasın canım benim.he çocucuğum olsa kutlasın beklerm tabiki
Bu günün adı "anneler günü" "annemin günü" değil. Bütün annelerin günü.
Anne olan herkesin bu günü kutlanabilir.
İlla sadece kendi annemizi kutlayacağız diye bir şey yok.
Konuya gelecek olursak ben anne olsam ve eşim anneler günümü kutlamasa evet çok kırılırdım.
Çünkü ben bir anneyim ve onun çocuğunu doğuran, onu baba yapan anneyim.
Tabi ki kutlaması gerekir.
Eşiniz evlilik y.dönümü, d.günü gibi günleri önemser mi peki?
Benim eşim de özel günlere çok önem vermezdi, ama ben önem veririm.
Dolayısıyla benimle mutlu mesut yaşamak istiyorsa asgari bir müşterekte buluşmak durumunda..
Bir anneler gününde, doğumgününde sarılmak, öpmek, bir buket çiçek vermek çok da zor olmasa gerek.. O nedenle "özel günlere önem vermem" bahanesi bence saçma..
Eşim kendisini büyüten insanı, ninesini, anneler gününde kendi elleriyle mezara indirdi. Kötü denk geldi cenaze o güne..
Bana hediyesini yola çıkarken vermişti, ayrıca yoldayken de çiçek göndermiş eve. Kredi kartıyla çiçek göndermek 5 dakika bile almıyor, ama bir kadını çok mutlu etmek de bu kadar basit aslında.
ben daha anne olmadım. ama 6.5 aylık hamileyim. benim anneler günümü annem, ablam, kardeşim, kayınvalidem, görümcem ve marketteki stand görevlisi kız kutladı. eşim kutlamadı.
Eşimde dahil kimse kutlamadıBenim durum herkesten vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?