• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler gününde kayınvalidesini aramayacak kimler var???

Bende aramıcam ama bişeyelr yollıcam. Çünkü o bir anne ben sevmesemde eşimin annesi ve bende bir anneyim.. Üstelik eşim benim aileme karşı çok saygılı sadece bu yüzden çiçek ve çikolata göndereceğim.

ben ben ben beeeeen :10: Hiç haketmiyor.Kızımın doğum günü c.tesi kısmetse.Hanım dün zannediyormuş.Yeğenden duydum bugün.Dün zannettiği yeetmiyormuş gibi aramadı bir de.Uyuz oluyorum uyuz :51:

Bende aramıcam ama bişeyelr yollıcam. Çünkü o bir anne ben sevmesemde eşimin annesi ve bende bir anneyim.. Üstelik eşim benim aileme karşı çok saygılı sadece bu yüzden çiçek ve çikolata göndereceğim.

o durumdada yine şikayet edecek sizi eşinize....
BAna telefon edip bir kutlamadıda,çiçek çikolata göndermiş onun çikolatasına mı kaldım diyebilir.. aranızda eger çok fazla bir sorun yoksa ne bileyim bir iki dakika tel konusması ama hediye göndermeden....daha mantıklı gibi ama yinede siz bilirsiniz

Ben aramayacağım,

ama o beni arayacak :) Allaha şükür Almanyada kendileri, arar ve anneler günün kutlatır :1:

arkadaşlar herşey karşılıklı valla kimse kusura bakmasın, ben büyüğümdür diye saygı gösterdikçe, ilgi gösterdikçe kadın bana kaba davranmaya başladı, ne zamanki ilgiyi alakayı kestim kadın kendine geldi şimdi bana bişi diyemiyo artık.. o beni arayıp sormazsa bana saygı göstermezse aynı şeyleri ne hakla benden bekliyo kusura bakmasın, bana el kızı diye bakan kadına bende el gibi bakarım el gibi muamele ederim.. saygıda sevgide karşılıklı oluyo büyüklere saygı gösterilmesi gerektiği kadar küçüklerede saygı gösterilmeli...

bende aramayacağım kesinlikle.
evliliğimin ilk zamanlarında beni kuması gibi görüp kıskançlıktan napacağını şaşırdı karı-koca.
daha 1-2 aylık evliyken beni çok üzdüler yıprattılar ,geçen yıl bu yuzden kutlamadım içimden gelmedi,
bu defada annemi arayıp anneler gününü kutlamadım diye ne şikayetler ne laflar sözler ettiler,
bütün nefretlerini kustular.
ondan sonra yemin ettim bir daha asla ne anneler gününü nede babalar gününü asla ama asla kutlamayacağım.

3 yıllık evliyim,
ilk 2 yıl eşimle birlikte her iki anneye de aynı hediyeleri aldık
kayınvalidemler şehir dışında oturdukları için onun hediyesi kargoyla gönderiyordur
geçtiğimiz yıl eşimle annelere hediye almayalım dedi, sanıyorum eşim nasıl olsa benim annem burada değil, o yüzden kargoyla hediye göndermek saçma diye düşündü
ve ben geçtiğimiz yıl akşam elimde bir çiçek dahi olmadan annemlere gidip, anneler gününü kutladım
aslında çiçek almak istedim, yalnız eşim benim anneme almadık, seninkine de almayacağız dedi
sanki şehirler arası çiçek göndermek mümkün :47:
neyse bu yıl annemler memlekete gittiler, kayınvalidemde görümcemin çocuğuna bakmak için ista geldiler
muhtemelen pazar günü için çok çok güzel bir organizasyon yapacağımızı bekliyorlar ama ben geçen yıl anneme yaptığımız gibi görümceme akşam gidip kuru kuru anneler gününü kutlayacağım
aslında bu durumda kayınvalidemin hiçbir suçu yok, ama maalesef benim eşim bir olaya kırıldığımı ne kadar anlatırsam anlatayım anlamaz, (örn. anneme almadığımız çiçek)belki bazı şeyleri kendisi yaşarsa bana hak verir düşüncesinde olduğum için pazar günü böyle yapmayı düşünüyorum

benım actıgım konulardanda hatırlayan varsa bılır esımın annesı ve babası benle konusmuyor zaten yok sayıyor.aynen bende yok sayıyorum tabıkıde aramam.esım benım annemı arayıp kutlar kendı annesınıde kutlar.burdanda anlasıldıgı uzere esımın aılesıne ben bısey yapmadım onlar bana cok sey yaptı allaha havale dıyorum baskada bısey demıyorum.

o durumdada yine şikayet edecek sizi eşinize....
BAna telefon edip bir kutlamadıda,çiçek çikolata göndermiş onun çikolatasına mı kaldım diyebilir.. aranızda eger çok fazla bir sorun yoksa ne bileyim bir iki dakika tel konusması ama hediye göndermeden....daha mantıklı gibi ama yinede siz bilirsiniz

Sesini duymaya tahammülüm yok cnm çok fazla sorun yaşadık bu bana daha mantıklı geldi hani en azından ben görevimi yapmış olım yeter bana

ben de aramayı düşünmüyorum . ama gıcıklıktan değil hiç kutlamazlarmı onalr ne doğum günü ne bu tip özel günler. şimdi arasam belki garibine gider diye aramaıycam.

Allah yardımcınız olsun bayanlar...
sanırım ben çok şanslıyım benim kayınvalideciğim yer yüzünde yaşayan bir melek...değil akrabalar bütün ilçe sever sayar..melek gibi kadın..öz annem bi kere sarılmadı bana ondan fazla sarılır öper beni...bende ne alsam diye kendimi yiyorum...ne alsam az gelecek gibi şık bi saksıda çiçek alıcam..özel pasta yaptırmayı düşünüyorum ve pahalı şık bir nevresim takımı almayı düşünüyorum :34::34:

herkesin bir tek annesi var o yuzden herkes
kendi annesinin anneler gününü kutlamalı

ben o gün,
onu arayacağım dakika,
kendimi cadılar bayramındaymış farzedeceğim
öyle arayacağım:52::52:

yıllarca beni kahrettiler.eşimle tartışmalarımızın hep sebebi kaynanam ve görümcelerimdi.Ama ne zaman ki kendime dedim ne bu ısrar tamam ya madem bu kadar kötümüşüm ben de konuşmam ....ve bitti gitti yıllardır umurumda değil sağlığımı kazandım ya!zaten kendi ailemden kimse kalmadı vicdansız insandan uzak olayım faydadan zaten geçtim bari zararları olmasın huzurumu bozmasınlaryeter...

tabiki ben :) aramıcam eğer eşim ararsa karşı çıkmam :) o da benim br özel günümü hatırlasa :( laf sokmaktan özel günümü hatırlayamıyor :(

Back
X